Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 046
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 300
И с основание, Бърди. Поне моят опит е такъв. ДО по вайбър..... представете си как се случва.

# 301
  • Euskal Herria
За запушен нос препоръчвам Кармолис. Няколко капки в чая и като вдишаш, направо до тила ти се прочиства всичко. Билково е, за доста неща може да се ползва, в упътването е дадено.
За останалото... ще си спестя мнението за момента.  За съжаление такива "лекари" и "учители" има във всички държави, не са бг патент.

# 302
  • Пловдив
Весе, ам нъл щеш да ходиш днес?

Аз днес в обедната реших, че ще отскоча до Цкб да си откривам сметка...м хубу, ам  тая процедура траяла цели 40мин. Уау, викам аз Grin  па жената имала 15мин до заветната почивка..Ко? Макак затваряте цялата банка за час, бе? Как? Ми такива били правилата там...ооох, не да са напиеш, ам незнам кво Close

# 303
  • София
Лягам си. Егати кефа. Сега остана и да заспя. Hug

# 304
Тази вечер имахме родителска среща, онл@йн. Още съм изнервена. Много нагъл е станал единият даскал, още през септември ми направи впечатление.
Весето и Карамел да се оправят, моя недовършен и той си загуби гласа. Утре да върви един антигенен да си пуска, а не само да ми се размотава из къщи и да спи 20/24 часа. С тоя престой по летищата цял понеделник, като нищо е залепил нещо. Да видим какво. И противогрипна си сложи в началото на октомври, и тя не го предпази. Освен...

# 305
Кло, да се размине!

# 306
# 307
Хайде поспалани, ставайте! Добро утро!
Метнах един тутманик в хлебопекарната и сядам с второ кафе.

# 308
  • София
Добро утро. ММ се успа, аз направих яйца на трениращата, аз лоча кафе. След малко излиза и аз сядам да бачкам. Трябва да направя нещо много важно, да го измисля и т.н.

Днес никакви положителни тестове за болести пожелавам, а стига вече. Болните да оздравяват.

# 309
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
снощи получих съобщение в чата на комплекса, че у дома има щур купон, деца скачат като маймуни и пречат на нечие дете да спи.
в 8:15.
 Simple Smile аз си бях у дома, купонът си беше кротък по всички стандарти - трима възрастни и тридеца (двама младежи Wink и един скакалец на 5)
уверих ги, че ще приключим до часа, посочен в правилника и подсказах, че ако синът ми подскочи няма да го чуят, а ще видят краката му, пробили тавана. Simple Smile

а днес имаме женска среща и подозирам, че ще има съскане.

# 310
Ей ме, помотвам се и аз за кратко, ей сега и кафе ще си налея и ще видим днес какво що.

20 градуса щяло да е, октомври беше ноември, ноември му връща жеста... Луда работа.

Почти петък е. Добрата новина Simple Smile

Бъръльо, мъжът ти изненада ли се тази сутрин, че си е спестил малко време с гладенето. Смях се вчера с него Grinning

# 311
# 312
Изтървах ви, това щото не сте сервирали достатъчно кафета сутрин и вино вечер! Иначе с готвенето сте мноУ напред Grinning И докато кълва със скоростта на охлюв и тя Мисти се погрижи Hug

Аз малко осурках дъното душевно, но пък после се ми случи нещо много готино, важното е баланс да има.

# 313
Хайде поспалани, ставайте! Добро утро!
Метнах един тутманик в хлебопекарната и сядам с второ кафе.

Може ли рецепта? По възможност като за такива, които без стъпка по стъпка в мл и гр. и без хлебопекарна, нищо читаво от тесто не изкарват.

# 314
  • Пловдив
Скан, хубаво ми звучи...разкажи някой ден Simple Smile

Тъкмо щях да ви диря със Сис...?

Общи условия

Активация на акаунт