Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 299
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 825
Разбрах те. Не става с три рехави косъма.

# 826
За намаляване на честотата на миене помага изрусяване или студено къдрене.
Сирос,какво ти има на косата,че да не може жив фризьор да се справи?

# 827
Сиросче, в моя салон има три фризьорки, тази която прави най-трайните прически, в момента е в майчинство. Като се върне, идваш с мен и ще си говорим, издържа ли или да Blush

# 828
Сисун, тънка и рядка. След бременността и прекарано заболяване остана едно нищо.

# 829
  • Пловдив
Моята е гъста и с дебел косъм, амааа...е леко чуплива. Та късо не става. Е, може ма всеки ден с пресата не е за мен.
За миенето няма как да ходя с мазна коса на работа. М не...понякога изтрайвам като случа за кратко на шампоан. Зор си е...

Карамелче..3 дни ми е мах.

# 830
Оох, косата...болна тема.
Моята също бързо се омазнява. Знам, че не трябва да се мие често, пробвала съм, обаче ми е трудно да издържа. Колко време би трябвало да се спазва това с немиенето, за да започне да има някакъв първоначален ефект и да се намали омазняването?
Пуснах я по-дълга покрай пандемията, харесва ми с по-голяма дължина - прикрива кръглото лице и бузите. Винаги съм била с бретон. В последно време все по-често ме обзема идеята да се разделя с него. После обаче решавам, че идеално ми крие бръчките по челото и тази между веждите.
Миналата зима изхвърлих старата преса и си купих нова. Харесва ми резултата, изправя, приглажда иначе хвърчаща коса, но се старая да не прекалявам с пресата. Лятото в жегите я бях архивирала в един шкаф, ходих все хваната. Сега из къщи пак съм винаги с хваната коса.
Да не говоря, че двете ръце са ми навряни сещайте се къде , така че ми е зор с оформянето на нещо по-различно от изправяне. Та представете си резултата.

Сори за фермана, ама докато сме на темата, да попитам за някаква действаща маска за косопад - купешка, домашна, няма значение.

# 831
Като живеех в Сф я миех на всеки 2-3 дни, като третия я връзвах, че си ми беше вече мръсна. Тук и 5 дни мога да изкарам, но аз си обичам да ми е чиста и през 4 дни мия. Днес ми е ден, на Синеочка също. 😂 След малко почвам поред.
Иначе и сухия шампоан върши работа за спешни случаи.
Моята коса също е гъста.

# 832
Малчо легна, посядвам да гледам фермата с това

Няма нито една шупла.  Връщам си за шоколада 😜

# 833
Дай ми този с шуплите на мен. Нали ме знаете, че съм жертвоготовна Simple Smile

# 834
Ооо, гадинка Heart

# 835
  • sf
А, майкоууууу, обажавам крем карамел.

# 836
  • Пловдив
Ееееее, бива ли така Yum

# 837
  • Оптимист по принуда
Дреме ми на шуплата, взимам го веднагически Heart Eyes

# 838
Мале, Сирос,гад такава ,с шоколадите не успяхте да ме изкушите,ама това....

# 839
Я тъкмо сме на темата, кажете ми, кое им е лошото на шуплите. Че току някой се завайка, че имал шупли крем карамелът му, а аз не мога така искрено да съчувствам, защото на мен не ми пречат грам да го ям Joy

Общи условия

Активация на акаунт