💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 962
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 270
Крайно време е да разкарат Мани. Не знам какво още ще й измислят, но трябва да се маха. Ако по някаква причина има имунитет тази седмица, то другата трябва да е аут.
Мечтай си, понякога наистина мечтите се сбъдват!

# 271
  • SF
На мене пък ми е интересно да гледам събитията около Мани.
Кое му беше предвидимото на играта Мани срещу Стоян?
Тази вечер, ако нямаше размяна, щеше да ми е много интересно прегрупирането в червения отбор. Сега ми е малко по-безинтересно, защото е ясно, че Сините ще я разкарат при първа възможност.

Искам да чуя мотивите на Елизабет относно Милена.

# 272
Бойците сега трябва от Кремена да се отърват, другата им котва, която влачат, а не от Красима.

# 273
  • SF
Да, но може би ще бъде Красима. Тя не е мила на никого. Неделчо ще се "сроди" с Кремена и Морунов, преподалайки, че Красима, Елизабет и Андрей са си екипче.
Всъщност пак започнах сметките без кръчмар.
Войната ще бъде за Милена, дъщерята на Стоян Simple Smile

# 274
Интересен избор да не подсили племето с чиста физическа сила от Елизабет. Нещо което и на пръв поглед липсва на Бойците.

Много се съмнявам Елизабет да е избирала нещо.Забеляза ли как я попитаха: Ако можеше да избираш,  кое племе би избрала?  Според мен има голяма вероятност просто да са и казали какво да избере,  че да ги направят горе-долу равностойни племената.

# 275
  • SF
Горе-долу равностойни племената щяха да направят, ако сложат мъж при Бойците, а не Милена.

# 276
Е това с преместването на Мани при Приключенците, беше върха. То сълзи, то рев, сега да видят дали е лесно да си с Мани в един отбор. Много се смях на тази размяна. Не могат я изтърпя там мъжете, за Поли да не говоря. Тя сега и съмишленици няма. А Елизабет защо пък Милена открадна?! На тях им трябваше Рабухчиев, като силов играч или Вальо. Ще има сигурно още силови игри, а те с толкова жени.

# 277
Симеон гребе и я влачи, а тя нищо не прави. Симеон е следващата пърдюха. Да си знае.

Димо: "Изтеглянето на Мани започва".

Това изтегляне е съизмеримо единствено с изтеглянето на Вера Су;)))

# 278
Защото повече мъже щяха да се коалират срещу жените, в т.ч. и Елизабет.

# 279
Нека не забравяме, че Мани има и 200 гроша и като нищо може пак да и предложат имунитет. Laughing

# 280
Ще видим сега как Приключенци ще съботират, за да се отърват от Мани

Елизабет много стратегически си взе Милена, хитрата сврака! Мъжете щяха да стрелят в жените, както винаги.

# 281
  • London
А това нагло същество не се е засрамило дори и след днешния резил.

Защо е писала Макареа? Нали е Макарена?

# 282
Защо се чудите на избора на Елизабет ...напълно логичен е . Не за пръв път показва завиден интелект.
Всеки отбор е длъжен да се отърве от слабаците си . А не да номинира по лични причини. И всеки отбор трябва да бъде наказван за неправилния си избор. Защо когато ама грам нищо полужително не очаквам от предаването, то пак успя да ме разочарова с неадекватното си неспазване на никакви правила

# 283
Димо: Това са игри на волята, тук всеки трябва постоянно да се доказва

ПОМАГААААААААЧ

Мани вместо тениски с аква Мани да си направи тениска на която пише помагааааач;)

# 284

Общи условия

Активация на акаунт