💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 965
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 375
  • Испания
даваха ли как живее отшелничката ?

Не, разбира се. Само пуснаха една изповед, която трябваше да разчувства драгия зрител.

# 376
  • Буркина Фасо
тя си е живяла като цар на този пуст остров.
нахранена и напоена, опточинала, а и още нещо Smiley

# 377
  • Испания
Едва ли някой вярва, че отшелниците стоят там. Появяват се само за снимки.

# 378
  • София
Дали Елизабет щеше да победи Мартин в битка като тази между Елена и Мартин? Така и не ми беше отговорено дали Елизабет е сръчна, точна, вдига тежести, решава пъзели или плува бързо? Има ли друг елемент, раличен от изометрия и халки, в който тя е добра? На халките добър е и Стратимир, а на изометрия - дори Мани. Хайде, team lizzie, замеряйте ме с факти. Yellow Heart

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 17:13 от La Vikinga

# 379
  • Испания
Трябва да ти отговори някой от феновете ѝ. А дали би могла да победи Мартин? Би могла да победи всеки, стига продукцията да реши.

# 380
  • София
Бойците здраво ги подпират-вкараха им Калоян,отстъпваха им победи,сега пак им запълниха бройката,че извадиха и Мани и веднага морска битка.Но беше безценно,аз връщах моменти

Мани в синьо Simple Smile

Неприятно ми подейства Милена с крещенето си ,5 минутки след като се пребоядиса.Добре я прехвърлиха точно нея.Красима вместо да кима към Мани (не че нещо зависеше от нея),да се беше замислила,че ще е следващата на пангара.Доволна съм,че Валентин ще скатае няколко съвета покрай Тъ.
Сега очаквам реверанс към приключенците,защото такъв никога не им е правен.Дори останаха с човек,напуснал по здравословни причини.Та очаквам някакво пленяване,внезапна смърт,пандора...Дори може това да се случи още тази вечер на капитанската.

# 381
  • София
Трябва да ти отговори някой от феновете ѝ. А дали би могла да победи Мартин? Би могла да победи всеки, стига продукцията да реши.
Аз лично към тях се обърнах, а фактора 'Продукция' го изключвам, защото феновете на Елизабет смятат победата ѝ над Мартин за честна, затова посочвам друг вид битка. Ако предположим, че и тя би се играла честно, не мисля, че Елизбет има същите шансове, но нека те кажат. Макар че по-скоро не очаквам отговор.

# 382
Яд ме е, че Стоян не можа да се изкефи поне на една нормална битка, без да влачи Мани. И се радвам на размяната, нека да видят какво тегло изтеглиха бойците с това недъгавото. Щото след битките гледаха и се подхилваха, когато червените се ядосваха и се караха с Мани, но сега се обърна палачинката.
Харесвам Красима и Вальо, но едва ли ще стигнат до финал.

# 383
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Така е.Елизабет не победи честно Мартин,защото продукцията направи така,че вятъра да духа по-силно за купичките на Мартин.

Апропо,на Елизабет също паднаха от вятъра и когато задухваше силно,тя си подпираше конструкцията с пръчката,обаче тези факти много удобно ги забравяте. Smirk

# 384
  • Испания

Скрит текст:

# 385
  • Буркина Фасо
въх ... загорча ми ракийката като видох образа Smiley

# 386
  • Испания
Затова съм предупредила и скрила.

# 387

Ще сънувам кошмари. За пореден път се чудя защо си го причиняват.

Скрит текст:

# 388
И аз искам някой да сподели къде точно вижда силните качества на Елизабет. La Vikinga много правилно е коментирала. Елизабет на халки е добра, но те повечето там са добри, не е като да изпъква. Щом Красима, която тежи повече, успя бързо да мине, значи Елизабет не е нещо уау. За баланс и изометрия ясно. В логически игри/пъзели я видяхме (трагедия), в плуването е meh (вчера й беше трудно дори да разбере как да се хване), не е показала и завидна точност. Никой не може да ме убеди, че Елизабет е най-силната жена този сезон (дори предвид слабия женски каст).

# 389
  • Sunshine state
Не е най-силната, но пък е най-злобната и подмолна. Ето ти качества. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт