💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 845
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 825
  • London
Абе тоя Неделчо по-хилав от всички жени. Дори по-кекав и от Мани се оказа. Рев,рев.....цялата игра в почивка изкара.Joy

# 826
Гледам, че Неделчо е бил при Слави през 2014...сега ще си го пусна да видя за кво иде реч

Добре, че си е пуснал брада

# 827
Неделчо е доста хитър и хлъзгав, но ме кефи. Знае как да играе играта и смятам, че заслужава да е в обединеното племе.
Милена ми е много симпатична. Кремена е добродушна и не бих казала, че ме дразни с нещо. Валентин ми харесва, Боби ми харесва, но всъщност Боби ми изглежда доста наивен за тази игра.
Морунов ми се струва много секси откакто отслабна. Привлекателен е 😍

# 828
Fire, преди няколко дни Морунов като се усмихна в някакъв кадър, си казах - абе този е много секси GrinGrinGrin

# 829
  • London
Елизабет много се изложи с тия подпитвания към Красима, тя самата би играла с такъв крак, та не виждам защо ги каканиже други на Красима. Или по-точно знам.....и не ми харесва каквото знам. Истината е, че съм харесвала старата Елизабет. Тази новата е много неприятен човек, лъже, маже, върти, усуква, удря под кръста. И мен ще ме изгуби при следващата си битка.....така се получава!

# 830
Значи не съм единствената, която напоследък гледа с други очи на Морунов. Отдъхнах си! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 831
  • Sunshine state
Смятах, че пълшоците  не могат да паднат по-долу, но.. Дори Неделчо зарови томахавката и спаси Кремена, а тия двамата ни чест, ни лоялност.. Че и загрижена за здравето й го раздава. Не били на забавачница и не смятала, че трябвало да се хареса на всички хора. Не, че нещо, ама тя беше тази, която драпаше за внимание и харесване от другите в племето.
Точен човек е Красима, сбърках в първоначалното си мнение за нея. Дори, когато Красима я подканяше да си каже, че просто не я харесва, Елизабет нямаше доблеста да си каже. Неприятница!

# 832
  • София
Елизабет много се изложи с тия подпитвания към Красима, тя самата би играла с такъв крак, та не виждам защо ги каканиже други на Красима. Или по-точно знам.....и не ми харесва каквото знам. Истината е, че съм харесвала старата Елизабет. Тази новата е много неприятен човек, лъже, маже, върти, усуква, удря под кръста. И мен ще ме изгуби при следващата си битка.....така се получава!
По-лошото е, че Елизабет и Андрей са щастливи от показаното досега, гледайки се отстрани. Не е било нещо моментно, все още са обсебени от Красима:
А Андрей продължава да наглее, пишейки сега в ИГ:
gridinpro Интересно за кой да гласувам 😂 най вероятно за @elizabeth_vassileva .
Сега ще разберем
👌
Нейният отговор: elizabeth_vassileva 😢

# 833
Тези двамата и в живота са "мишленца".
Сигурно всеки на мястото на Елизабет би се засрамил поне малко. Но тя май няма проблем с това. Гнила, чак прогнила.

# 834
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дреме й на Елизабет какъв рейтинг има във фейсбук.

Номинацията за елиминации на Красима е много добра на стратегическо ниво.Красима е трио със Симеон и Борис,а при обединените племена,това няма да е от никаква полза за никой играч.
Ако бях аз там,също бих гласувала за Красима,не защото е слаб играч,а заради силната коалиция,която вече споменах.Вторият ми довод е,че въпреки,че се представя добре,е контузена и дори от нейната уста става ясно,че не се оправя.

Играта с гюлето си беше игра за сините.Мани пак я носиха и как навирила нос "видяхте ли,бойци,колкото съм по-добре без вас"...По-ниска от тревата,не смее да се обади,с фалшиво преповдигнато настроение и как плюе по бившия си отбор,който също я влаче от първи ден..Отвратително поведение.
И после Елизабет такава и такава.

# 835
Елизабет официално стана за мен най-отвратителният човек в предаването - общо за двата сезона, които съм гледала. Манито пасти да яде.

# 836
  • София
Досега почти всички, критикуващи номинациите, които получи Красима, роптаят срещу мотивите на Елизабет и Андрей, а не срещу резултата, в това число и самата номинирана.

# 837
Андрей за негативните коментари:

# 838
  • Sunshine state
Досега почти всички, критикуващи номинациите, които получи Красима, роптаят срещу мотивите на Елизабет и Андрей, а не срещу резултата, в това число и самата номинирана.
Е, то злобата замъглява мисълта и не могат да го осъзнаят. Заслепени от собствената си жлъч. О, не му пука ли - не смогва да трие негативните коментари в ИГ, както и мишленцето. Чезнат за секунди. 🤣  Като са толкова над нещата, що не ги оставят?

# 839
  • София
Три истории, в които се обръща към хора, чието мнение не го интересува - представям си, ако го интересуваше... Дори се е постарал нагледно да ни предостави кадри от единствения епизод, в който Красима си позволи да го обиди (това с "казахстанския акъл" беше напълно излишно, но ми се струва, че и да не го бяха излъчили, той щеше да намери от какво да ѝ се обиди). Казвам "единствения епизод", защото това, че тя не смята Андрей за отборен играч, не е обида.

Общи условия

Активация на акаунт