💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 905
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 600
  • Испания
Не ги е рекламирал досега. Продължавам да се чудя. Той е на държавна работа, при това под пагон. Но проблемът си е негов.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 18:04 от Не се сърди, човече

# 601
И служителите под пагон могат да отдават имот под наем на наематели.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 18:04 от Не се сърди, човече

# 602
Е то колко да е редно в такъв случай държавни служители под пагон да са участници в някакви жалки "спортни" шоута?
И не само в този сезон.
МоруновИ може и да са родители, роднини...сега му е паднало да рекламира.

# 603
Не разбрах дали новодошлите Милена и Мани имат имунитет, защото във фб изтече информация, че Мани се биела срещу Неделчо тази седмица, което значи, че и грошовете не си е използвала

# 604
Морунов освен, че пише неграмотно, говори и много селяндурски.

# 605
  • Испания
Не разбрах дали новодошлите Милена и Мани имат имунитет, защото във фб изтече информация, че Мани се биела срещу Неделчо тази седмица, което значи, че и грошовете не си е използвала

На Милена ѝ казаха, че е с имунитет като нова, следователно това трябва да важи и за Мани.

# 606
Напоследък строителите на апартхотели обезщетяват собствениците на земята с жилища. Може и при него да е така.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 15:11 от vvi

# 607
Мани срещу Неделчо - това се върти във Фейсбук, но не е вярна информацията. Като цяло е пълно с грешни спойлери.
Морунов е неграмотен, но не виждам драма да отдава апартамент/и под наем.

# 608
  • Испания
Напоследък строителите на апартхотел и обезщетяват собствениците на земята с жилища Може и при него да е така.

Може.

Аз пък не виждам нищо лошо в това че има апартаменти и ще ги отдава под наем. Като си плаща данъци и всичко на вас какъв ви проблема? Много хейт се натрупва в тази тема. Имам чувството, че някой нещо да направи и веднага се пуска информация тук ама някак подигравателно и снизходително. Другите участници се спукват да рекламират какво ли не - добавки, гривни, кутии, тренировки и всякакви други глупости.
А относно начина му на говорене.. Явно говоренето му се отдава, след като е спечелил уважението на всички участници и честно казано предпочитам да слушам истински и земен човек, отколкото някой сухар

# 609
  • London
На мен Красима ми се струва с големи затруднения да се изразява.

Аз честно казано им се чудя на ентусиазма на държавните служители. Толкова забрани да се развиеш...и изкараш реално някой лев. Кофти! А заплатите не са им големи, лично мен това автоматично би ме спряло да се занимавам с нещо такова. Няма мая в тая работа ...Joy

# 610
  • София
Да предложа и аз една отрицателна анкета, но за след края на сезона: "Кой е най-лошият сезон на ИВ досега?" Sweat Smile

# 611
Аз не мога да преценя в интерес на истината.
Сестрите и цялата режисура около тях мисля, че са ми по-неприятни от Мани и режисурата около нея.
Но почти няма разлика.

# 612
Аз пък не виждам нищо лошо в това че има апартаменти и ще ги отдава под наем. Като си плаща данъци и всичко на вас какъв ви проблема? Много хейт се натрупва в тази тема. Имам чувството, че някой нещо да направи и веднага се пуска информация тук ама някак подигравателно и снизходително. Другите участници се спукват да рекламират какво ли не - добавки, гривни, кутии, тренировки и всякакви други глупости.
А относно начина му на говорене.. Явно говоренето му се отдава, след като е спечелил уважението на всички участници и честно казано предпочитам да слушам истински и земен човек, отколкото някой сухар

И това е зелена светлина за нон стоп бълващи омраза и какви ли не епитети?
Щом не е за участниците тук, не е проблем?

# 613
  • London
Елизабет се е снимала в клип.

Ужасссс то някаква чалга. Joy

# 614
  • Sunshine state
На кантар са ми най-лошите сезони - колебая св между миналия и тоя, но като че ли клоня към предния. Много ме дразнеше драмата със сестрите.

Общи условия

Активация на акаунт