💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 813
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 705
Красима отново се доказа като силен играч. Неделчо издъни играта.

# 706
Интересен съвет предстои, дали ще накажат Неделчо или ще го отнесе Кремена вместо него.
Или стратегиите ще победят над логиката и ще номинират Красима. Което на този момент ще е грешка.

Неделчо има един коз - завършва игрите на племето в логическита част. Кремена е по-неутрален и заменим избор може би.

# 707
  • Испания
Красима май ще иска да я номинират заради крака.

# 708
Ох като гледам Мани все едно някакъв ретард гледам. А стратегията на Бойците за мъж, жена, мъж, жена, беше доста глупава.. вместо да се наредят силен, слаб. Глупаво е автоматично да приемат, че мъжете са по-силни от жените. Неделчо грам сила няма, Морунов измършавял... Като нищо Краси ще се окаже най-силна от тяхното племе Simple Smile

# 709
  • София
Стартегията на Неделчо:   "слаб /жена/,    силен /мъж/,    слаб /жена/,    силен /мъж/"...  и накрая силният /Неделчо/ с изкривена от напрежение физиономия едва държи, а слабата /Красима/  дърпа яко с каменно лице ... ала Бъстър Кийтън... Grinning

# 710
Красима може и да отпадне заради контузията. Струва ми се, че се влошава и не симулира.

# 711
Продължавам да недоумявам как може някой да нарече Красима слаб играч. Красима е абсолютен пич, не мога да повярвам, че е само на 21. Ако я номинират няма да се учудя, тук няма нищо адекватно.

Самата игра ми хареса, не е непосилна и силова, интересна е и има нужда от стратегия. Благодаря на Димо, че не ми развали удоволствието като коментира непрестанно, този път мълчеше почти през цялото време и успях да следя наистина играта.

# 712
Може Красима да предложи на останалите да я номинират. В игрите много ми харесва, раздава се, не мрънка, има психиката + не е гадна. Първоначалното впечатление за нея се оказа грешно.

# 713
Да, Красима може да поиска номинация заради контузията, ще видим.

# 714
Ооооо .. добро, даже много добро предимство този път.

Мда, 16,7%... Хич не са малко.

# 715
  • Където морето целува небето...
Красима и Миленка по-мъже от мъжете се оказаха. Грам мрънкане не се чу от тях. Браво!

# 716
Ооооо .. добро, даже много добро предимство този път.
Мда, 16,7%... Хич не са малко.
Постоянно. И ставащо все по-голямо, колкото по-дълга е играта.

# 717
  • Испания
Тъ си въобразява, че като клепа нейното племе, ще я държат. Притрябвала е на което и да е племе.

# 718
  • София
Как ме дразнят с игнорирането на Красима...

Елизабет отива, за да разбере за здравословното ѝ състояние и в синхрона я плюе с 300.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 22:10 от La Vikinga

# 719
Игра като за Приключенците. Неделчо много слаб днес. Трябва той да е номиниран, а не Красима.
Точно
По същата логика можеха да сложат жени срещу мъже на канадска … таман щеше да е.
Не знам как тия от Desafio не са им взели още правата !!

Общи условия

Активация на акаунт