💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 82 826
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 720
Много достойно поведение от Кремена, браво. Още на битката с Елизабет ми направи впечатление как се държа към нея след победата. После, когато Стоян на номинациите изпуши малко, тя пак запази самообладание каза Добре, номинирай ме. Сега отново не бяга от отговорност....докато само забележете Дечо от най-разговорлив как рязко се снижи. Много е силен в стратегията, но трепери при възможност да иде на арената.

# 721
  • Варна
От сега нататък ще гледаме само игри за баланс, статични,игри за издръжливост.
Като мина Мани в другото племе, вече няма битки с плуване, бягане, катерене.

# 722
  • Испания
Елизабет на лекар ли ще се прави?

# 723
Пффф Елизабет как го играе загрижена...само гледа да обработи Краси да си ходи, колко е долна

# 724
  • Варна
Трябва да номинират Неделчо на база показаното последните 2 битки. Но едва ли. Куцият кон Красима ще го отнесе, а ако отпадне отборът на бойците още повече ще олекне. В силовата час е стабилна Красима. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 22:15 от floren

# 725
Страшно подло от страна на Елизабет. Гнусно чак. Отвратих се.

# 726
  • София
Мислех, че устните на Кремена са просто грешка на някоя самозвана козметичка, а Кремена просто е решила да се "разкраси" преди ИВ... и колкото повече време минава, толкова устните вървят към по-нормално състояние...
След като е навън обаче, устните и са се уголемили още повече и са заживели свой собствен живот... Rolling Eyes

# 727
  • Испания
Питала я била като приятелка. Откога ѝ е приятелка, че не се сещам?

# 728
Елизабет що не вземе да поплува по дъното на басейна и да млъкне? Красима пак фино се изказа за нея, макар да личи, че ѝ писва вече от номерата на лиглата.

Сега Мишленцето, ако пак номинира Красима като най-слаба ще е мега нагло.

# 729
  • София
От преместването на Мани започва края на Бойците. Ако Мани играе в следващите игри без мрънкане, значи умишлено е саботирала Бойците. Което ме навежда на замисъл на продуцентите още от началото. И обосновава бутането на Мани.
Както и да е. Става все по гнусно.

# 730
Милена ? Няма имунитет ?

# 731
  • Испания
Как удобно Неделчо не помни, че казал "не" на предложението на Красима.

Глупакът Андрей! Мнооооооооооого загрижени и двамата с лиглата.

# 732
  • София
Притеснявал се за Красима тоя. Unamused

# 733
Оф ей го и тоя пък. Номинирам Красима, защото мишленцето ми не я харесва. Това трябваше да си каже.

# 734
  • София
Страшно подло от страна на Елизабет. Гнусно чак. Отвратих се.
Става все по-непоносимо и все по-противно това... същество... Rolling Eyes
А за Андрей вече нямам думи... Flushed

Общи условия

Активация на акаунт