💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 891
  • 1 782
  •   2
Отговори
# 735
  • Където морето целува небето...
Без Красима съвсем ще се довършат...

# 736
  • Испания
Когато Милена отиде в червения отбор, казаха, че няма да е номинирана.

Морунов да не е на пресконференция?

# 737
Андрей днес ме издразни яко. И той е лицемер.
Красима ще е номинирана сигурно. Бойците ще се прецакат, ако Красима отпадне.

# 738
Хахах, тази Елизабет вече като мастър Йода се изживява

# 739
Тя Красима, че е слаба - слаба е. Както казах, дай й само да дърпа и влачи - за друго не става. Но пък и тия двамата Андрей и Елизабет, колкото и силни да са, като хора ми паднаха в очите. Много загрижени, няма що. И както казват, лекар й позволява да играе, тя си преценява, че може, тия се намериха да казват, че не става... Отврат.

# 740
  • София
Като не харесваш някого поне му го кажи, не проектирай собствените си дефицити върху него. Нека да отбележим, че Елизабет загуби елиминационна битка със здрав крак, но смята, че Красима ще се справи с контузен.

# 741
  • Испания
Било ѝ неприятно. Боже, Господи! Злобата го яде това малкото отвътре.

# 742
Красима е най-умната тази вечер. Респект.

# 743
Пускам ТВ и какво да видя - мишленцата пак номинират Красима. Много дребни душици са. Цял сезон не преглътнаха тази омраза, дори от стратегически план...

# 744
  • София
Понеже Красима страда и я боли, Елизабетчето я праща да се натовари максимално, та да я боли... повече... идиотка... Rolling Eyes

# 745
Да те номинират няма лошо, дори да е само защото някой не те харесва, но когато говори откровени глупости ме побърква и дразни яко!!!
Точно затова се дразнех, че номинираха Паулина с довода, че е най-слаба.
Но сега се дразня още повече, защото Красима е сама срещу тези двама гнусяри Андрей и Елизабет. Поне Поли си имаше подкрепа от Стратимир.

# 746
  • Испания
Хахах, тази Елизабет вече като мастър Йода се изживява

... си мисли тя, а всъщност е Юда.

Красима поне каза в очите им това, което мисли.

# 747
Двете са на една възраст, а каква разлика в мислене и поведение. Красима е чудесна.

# 748
Понеже Красима страда и я боли, Елизабетчето я праща да се натовари максимално, та да я боли... повече... идиотка... Rolling Eyes

Голяма загриженост, нали Grinning

# 749
Оф, да си я номинират Красима щом искат, но без такива лицемерни доводи.
Неделчо се размина пак.
Аз имам силно чувство за принадлежност и в подобни ситуации все си мисля, че дори да не е най-разумното първоначалният отбор трябва да се обедини и запази. Затова ми е малко мъчно за Кремена, предадена от свои. За Красима също важи.

Общи условия

Активация на акаунт