💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 861
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 750
Без особени изненади до момента на съвета като гласове.

# 751
  • София
Красима е най-умната тази вечер. Респект.
И Кремена се държи на ниво, прие номинациите си добре, но те поне бяха аргументирани, за разлика от тези, които получи Красима.

Дано Елизабет падне от Симеон.

# 752
Не разбрах дали новодошлите Милена и Мани имат имунитет, защото във фб изтече информация, че Мани се биела срещу Неделчо тази седмица, което значи, че и грошовете не си е използвала

На Милена ѝ казаха, че е с имунитет като нова, следователно това трябва да важи и за Мани.

Кога са й казали, защото, както се вижда на съвета, а и Ралица потвърди, че имунитет има само Елизабет?

# 753
тая Милена и тя е едно безгръбначно…Грам не харесвам подобен тип хора.

# 754
  • София
Аз имам силно чувство за принадлежност и в подобни ситуации все си мисля, че дори да не е най-разумното първоначалният отбор трябва да се обедини и запази. Затова ми е малко мъчно за Кремена, предадена от свои. За Красима също важи.
Именно по тази причина мисля, че Неделчо ще я спаси, няма и защо да е различно. За бившите съотборници на Красима, без коментар.

# 755
Щом Милена няма имунитет и терМанинатора няма имунитет.
И утре ако Приключенците загубят ...

Иначе според мен Неделчо ще остане лоялен към Бойците и няма да номинира Кремена.

# 756
Красима е над нещата. Хареса ми, че остави Елизабет и Андрей да копаят дъното с безумните си аргументи. Май само тя има смелостта да казва каквото мисли. Мъжете като дойде време за съвет и стават по-ниски от тревата.

# 757
По-лицемерни доводи за номинация от тези на Елизабет и Андрей не се сещам да е имало и за трите сезона. Чак ми стана неприятно да ги слушам. Как пък точно те двамата се притесниха за здравословното състояние на Красима.. Смешно и нелепо е. А тя отново реши да не пада на нивото им. Ако някой друг бе на нейно място, щеше да ги направи на нищо. Много ми харесва как говори и как успява да запази самообладание. И аз не мога да повярвам, че с Елизабет са на една възраст. Коренна разлика в мисленето, държанието, говоренето, всичко. Браво, Красима!

# 758
И аз стискам палци Елизабет да отпадне от Симеон. Не харесвам Елизабет, но дори аз не очаквах да бъде толкова долна. Не заслужава нищо добро това момиче.

# 759
  • София
Моля, за някой спойлер относно Елизабет Imp, че едва се въздържам... Дано не ни я натресат за победител, както предишните двама дето директно ни ги назначиха...

# 760
Стискам палци Красима да отпадне, за да се отърве от простотията в племето и в предаването като цяло. Над нещата е това момиче, не й трябват глупостите там.

# 761
  • София
Нищо нелогично в номинацията на Неделчо, въпреки че днес ме издразни, като се направи на разсеян, когато му казаха, че стратегията в играта е била грешна. Красима е номинирана заради Елизабет и Андрей и то с нелепи доводи.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 22:34 от La Vikinga

# 762
  • Испания
Красима е много над всички. Говори си, усмихва се и не обвинява никого. Била изкарала менингит!!!

Елизабет да затвори тази уста най-накрая. Не знам кой е по-нагъл: тя или Мани?

# 763
И Елизабет заслужава да отпадне от ТерМанинатора. Но за съжаление няма да стане.

# 764
  • София
И Красима, и Кремена са пичове. Дано не отпадат още.

Иначе тъпо се подредиха за играта, да.

Общи условия

Активация на акаунт