💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 789
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 765
Номинацията на Андрей към Красима не е грам изненада.
Номинацията на Елизабет към Красима също.
Не ми харесаха думите на Елизабет. Можеше да каже открито - номинирам те, защото не те харесвам. И защото си контузена. Така, както го направи не прозвуча и не изглежда добре.

# 766
Красима и Елизабет са на една възраст. Разликата в мисловния процес е очеизвадна. Кремена също е пич. Харесвам и Милена.

# 767
Не била на забавачница, а защо тогава говори като 4-годишно дете, тая?!

# 768
Може ли спойлер, моля! Успокойте ме, че Красима не отпада. И аз бих се ядосала точно на тези глупости, които говорят, а не на номинацията.
Божеее Елизабет, която се държи като 2 годишна коментира, че не сме на забавачница и който искал да се сърди 😆

# 769
В кой момент пък точно Андрей се загрижи за нейната контузия, при положение, че не спря да ехидничи и да се подиграва, на "уж" конутзията й? Както и доста потребители в тази тема. Каква ли не я нарекоха, та как не се видяло на запис, та симулантка била, за да не отиде на елиминация. Убедена съм, че ако беше на мястото на Елена, щеше да я разпилее точно пък Елизабет, на играта с гърнетата. Първо защото Елена игра супер демотивирано и нямаше търпение да се свършва и да си тръгва и второ, защото Красима се доказа като изключително точен играч и с поясите, и с торбичките. Та мишленце щеше да си бърше сополите пред телевизора отдавна.

# 770
  • София
Много страстна игра се очертава утре.

Симеон заявява постоянство в чувствата. Grinning

# 771
  • София
Не знам дали е рядко или често срещано външен белег да отразява същността на един човек, но Елизабет е "наградена " от съдбата с този квичащ и писклив глас... Слушаш, чуваш и веднага ти става ясно коя е... ScreamImp

# 772
  • Испания
И утре продължават да говорят зад гърба ѝ.

# 773
  • София
Милена е много чувствителен човек.

Симеон отново се обяснява в любов в следващия епизод. Sweat Smile

# 774
  • София
Всъщност,защо номинираните се палят ?
Красима беше номинирана ,но след сценка от падане се спаси.
Е сега да се надяваме ,че няма да пада пак насила.

# 775
Не мога да я гледам тази лигла, баси подлярката гадна. Ако детето ми тренираше при нея ВЕДНАГА го махам, на момента, тази подла змия е способна на всичко.

Дааа, те много си махнаха децата и от Юлиян....

# 776
  • София
Много страстна игра се очертава утре.

Симеон заявява постоянство в чувствата. Grinning
Писали сме едновременно. Bowtie

# 777
T.Valcheva

Скрит текст:
за съжаление не мога да те успокоя. Вече някой писа, че Красима заминава. Но да се надяваме до последно, че няма да стане

Този Неделчо и той една мишка. Хем само в едни пъзели го бива, хем все минава между капките. А много му знае устата. Абе днес нещо съм много зла, всички ме дразнят Grinning

# 778
  • София
Номинацията на Андрей към Красима не е грам изненада.
Номинацията на Елизабет към Красима също.
Не ми харесаха думите на Елизабет. Можеше да каже открито - номинирам те, защото не те харесвам. И защото си контузена. Така, както го направи не прозвуча и не изглежда добре.
Колко си велокодушен... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 779
Продукцията може ли да са такива мръсници. Единият отбор е изграден само от кочове 100 кила, а другия са доста слаботелесни и са им сложили битка с задържане на тежест и утре битка с дърпане на противника. Бахти протекцията на Мани и подкрепа за Приключенците.

Общи условия

Активация на акаунт