💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 761
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 795
Някой беше питал коя зодия е Красима- Риби е.

# 796
Опитвам се да си спомня имало ли е в предишните сезони толкова фалшиви и лицемерни номинации като тези на А&Е. Май не.
Ако Красима си тръгне в петък, няма от какво да се срамува. За разлика от А&Е, които тази вечер бяха жалки.

# 797
  • Испания
Опитвам се да си спомня имало ли е в предишните сезони толкова фалшиви и лицемерни номинации като тези на А&Е. Май не.
Ако Красима си тръгне в петък, няма от какво да се срамува. За разлика от А&Е, които тази вечер бяха жалки.

Де да беше само тази вечер!

Все забравям да ви информирам къде била участвала Елизабет? В Desafío 3.

Не, не си участвала в Desafío 3 /провежда се в Колубмия/, защото в България няма такъв формат. В България е Тупареви "Игри на волята", ама не е престижно да се пише истината, нали?

# 798
  • София
Елизабет трябваше да постъпи както постъпи Туджаров с Поли на един съвет на Приключенците. "Номнирам те защото си контузена и си в тежест на племето". И това е.
За Андрей е ясно - можеше пак да я номинира с довода като слаб състезател, както винаги на съветите досега.

Това, което се получи е грозна картинка. Като отношение и държание от тяхна страна. Не като резултат.
За да постъпиш така, трябва да си почтен!

Ако правилно те разбирам /четейки последното/, смяташ че Красима напълно логично и заслужено е номинирана ли?

# 799

Ей ето бе, с Краси сме си от един отбор Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 800
Благодаря, Madison.!
Красима няма от какво да се срамува, само може да спечели от предаването. Чак се изненадах на спокойствието и хладнокръвието й.
Андрей се оказа и той мишок. За да си толкова близък с такъв долен човек като Елизабет, едва ли те прави особено читав.

# 801
  • София

Ей ето бе, с Краси сме си от един отбор Stuck Out Tongue Closed Eyes
И аз съм от същия... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 802
Елизабет трябваше да постъпи както постъпи Туджаров с Поли на един съвет на Приключенците. "Номнирам те защото си контузена и си в тежест на племето". И това е.
За Андрей е ясно - можеше пак да я номинира с довода като слаб състезател, както винаги на съветите досега.

Това, което се получи е грозна картинка. Като отношение и държание от тяхна страна. Не като резултат.
За да постъпиш така, трябва да си почтен!
Ако правилно те разбирам /четейки последното/, смяташ че Красима напълно логично и заслужено е номинирана ли?
От по-рано тази вечер.
Абсолютно не заслужава номинация Красима след игрите до момента през тази седмица, да.
Интересен съвет предстои, дали ще накажат Неделчо или ще го отнесе Кремена вместо него.
Или стратегиите ще победят над логиката и ще номинират Красима. Което на този момент ще е грешка.
Неделчо има един коз - завършва игрите на племето в логическита част. Кремена е по-неутрален и заменим избор може би.
Не е логично, но очаквано и разбираемо за мен. Личните чувства взеха връх в случая при ЕА.

# 803
Ваня от сезон 2 също е Риби. Аз не съм Риби, но пък винаги съм харесвала жените от тази зодия.
Като гледам и коментарите във Фейсбук рейтингът на Елизабет пада. До финала (ако стигне до финал) сигурно ще се срине. Дори да можех да оправдая поведението на малката лигла, тази вечер беше тотално падение. Не можех да повярвам колко е нагла и долна и как си вярва. Но евала на Красима за поведението и адекватните коментари. После се чудим защо дребното й завижда.

# 804
Е как да я номинират като контузена и "в тежест на племето", като това не е така?! То щеше да е още по-тъпо, ако има накъде да е де. Много гнусни и двамата А и Е. Не ме дразнеше Е много, беше ми безразлична, но вече ми опротивя! За сметка на това Красима излезе много точна, пряма, възпитана, сдържана.. Определено са на светлинни години една от друга със злобарчето.
За мен Кремена трябваше да е номинирана. Слабичка е и доста по-бавна от Красима, обаче Неделчо ще си я държи, щото е боец. 🙄

# 805
  • София

Сезон 3 Епизод 45

Игри на волята: България (03.11.2021)

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

Линка се хваща и пуска във VLC player

или се копира адреса на връзката
 и се поставя
 в отваряне на мрежов поток

В спойлера е показано,
как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 00:59 от Mari_Mar

# 806
Игра като за Приключенците. Неделчо много слаб днес. Трябва той да е номиниран, а не Красима.
Точно
По същата логика можеха да сложат жени срещу мъже на канадска … таман щеше да е.
Не знам как тия от Desafio не са им взели още правата !!

От какъв зор?Нали си вземат парите за правата.Пука им какво става в България.

# 807
Аз лично нямам претенции към решението на Неделчо на съвета. Подкрепи член от племето си, което е логично и правилно.

Имам големи претенции към тактиката му за играта обаче. За мен лично той днес мина леко между капките. Провали се три пъти за два дни - на Капитанската битка, като тактик в подреждането на отбора около гюлето и след това и в самата игра беше най-слаб от племето си.

# 808
  • София
А Андрей продължава да наглее, пишейки сега в ИГ:
gridinpro Интересно за кой да гласувам 😂 най вероятно за @elizabeth_vassileva .
Сега ще разберем
👌
Ти ги плюеш, те си мислят, че вали...

# 809
  • Испания

Бих номинирала Неделчо, въпреки че е факир на пъзелите. Това не е Игри на пъзелите. Три капитански битки, три загуби. Днес беше изключително слаб. Трепери като лист да не го пратят на елиминация, защото е жив загинал, ако няма пъзел.

А Андрей продължава да наглее, пишейки сега в ИГ:
gridinpro Интересно за кой да гласувам 😂 най вероятно за @elizabeth_vassileva .
Сега ще разберем
👌
Ти ги плюеш, те си мислят, че вали...

Нейният отговор: elizabeth_vassileva 😢

Общи условия

Активация на акаунт