💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 813
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 915
Този сезон е направо ужасен за мен,винаги на който симпатизирам отпада. Като се почна със Семира, Соня, Мартин, Стоян. Сега за голямо съжаление симпатизирам на Красима. Дано пък счупя каръка. Изненадващо слаб във физическата част Неделчо и в тактическата. Толкова слаб, че не може май да компенсират плуването и пъзелите му. Надявам се да са Красима срещу Мани и Мани да отпадне.

# 916
С дълга тъмна коса Красима изглежда по-малка. Много й отива, много ми харесва.

# 917
  • London
Скрит текст:
От  фейсбука -Бойците пак падат,ще бъде номиниран Неделчо ,и битката за оцеляване ще е между Красима и Неделчо ,като последния и си тръгва.
..

И аз го четох, но и четох че.....човека, който посочваш, че отпада, отпада от съвсем друг играч пак във фейсбук. Та кое е вярно, кое не.....Joy Теории милион...

# 918
Скрит текст:
Идвам само да кажа,че Красима отпада тази седмица

# 919
Скрит текст:

Сигурна съм,че си тръгва Красима. Преди малко я снимаха на езерото от Нова, както винаги правят с отпадналите.
Едит: kishada го е пуснал по същото време. Жалко за Красима.

# 920
Сериозно ще се ядосам, ако и Красима отпадне от Мани.

# 921
Едва ли, като гледам тазвечерната битка, Бойците нямат шанс.
На мен ми е интересно защо приятелката на Симеон го е зарязала.

# 922
  • Испания
От там става ясно, че Симеон е сложил край на връзката им, а от последвали клипчета, на които Хриси прави lipsync върху популярни поп-фолк парчета, разбираме, че има замесени и други жени.

# 923
Едва ли, като гледам тазвечерната битка, Бойците нямат шанс.
На мен ми е интересно защо приятелката на Симеон го е зарязала.

Мисля,че той я заряза,даже тя беше качила в tik tok клипче и пишеше нещо от сорта когато харесваш блондинки,силикон(абе нещо такова,визира Красима Grinning)

# 924

Вдясно е рамото на Стратимир.
Красима нещо средно между Галена и Преслава ли се опитва да го докара ?!

# 925
Това е Красима???
И тя се е смила с масовката...
Не разбирам защо хората се правят толкова неотличими и безлични.

# 926
  • Испания
С този се разнася почти навсякъде. Не знам защо на мен ми прилича на пандизчия.

# 927
  • Варна
Представям си каква драма ще настъпи, ако случайно Андрей и Елизабет се изправят един срещу друг на номинации. Simple Smile

Аз очаквам такова развитие ( шоу), не ми се вярва Тупарев и сие да пропуснат такава възможност. След това ще има всички екстри- сълзи, сополи и съчувствие.
Но когато и да отпаднат за мен вече няма значение. Толкова са се омазали с жълто, че не биха допуснали някои от тях да спечели формата. Пък и не отговарят на профила "победител добряк". Simple Smile

# 928
Значи правилно съм разбрала, че Симеон е оставил годеницата си, не тя него. Жалко за момичето. Или пък е изкарало късмет, не знам.
Симеон май доста е хлътнал по Красима. Тя по него не.

# 929
Симеон голям палавник ще дойде.
Красима да не се увлича с филтрите, не е като да не сме я виждали.

Общи условия

Активация на акаунт