💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 840
  • 1 782
  •   2
Отговори
# 900
  • Испания
да ги дебна за реакции

Вече беше обяснено. Никой не ги дебне. Когато следваш някого /винаги го правя с участници във формат, чиято тема пускам, за да публикувам информация/, ти излизат публикациите му.

# 901
Представям си каква драма ще настъпи, ако случайно Андрей и Елизабет се изправят един срещу друг на номинации. Simple Smile

# 902
За 50 000 евро се прави на сляпа....😉 Жалка история. Не случайно е тази снимка. Не е като да не е прочел какво мислят хората за отношенията му с Елизабет.
Жената на Андрей се прави на сляпа заради 50 000 евро? Значи той печели...

# 903
  • София
Стоян си замина и вече няма кой да им изгради тактически играта.
Моят Валентин го чух как им нареди да се построят на триъгълник-много ми е умен Simple Smile И добре,че не го взеха при бойците,че Милена ще го играе бушон-то е ясно вече.
И не победиха логично приключенците.Когато Мани ти е в племето ,няма логични победи.
Неделчо и безумната им тактика  и представянето му направиха загубата им.
Сега за съвета.Аз,ако играя стратегически,първо махам Красима,после мога да изгоня ,който си поискам.
Андрей винаги е гласувал срещу нея-приемам постоянството му.Елизабет обаче,ползвайки имунитета си,реши че се га е моментът.Много грозно го направи,ама много-от началото до края.Поне да не беше играла този етюд край басейна преди това.
Довечера хич не ги обичам тези дивашки битки.Стискам палци на Мани да не я удавят.Но съм сигурна ,че моят Валентин ще я прати за бушон на някой силен.
Ще има и някакви циркове,не знам преди или след играта,щото ако е преди може Симеон да саботира.

# 904
  • London
Очаквам снимка на щастливото семейство + Джуджито. Идилия...

Той Андрей повече снимки с Елизабет е качил отколкото с жена си. Само тримата не сме ги виждали заедно....Joy

# 905
Не виждам шанс да саботира Симеон. Ще излезе на брега с пояса и Андрей на рамо, ако се наложи Simple Smile
Виж, ако играят до повече точки и влизат в дуели повече от един път тогава е възможно. Но ако влизат в преки дуели само един път и както видяхме от промото, че той е срещу Андрей няма шанс за саботаж.

Андрей няма и 20% шанс срещу Симеон в тази битка според мен.
И като цяло шанса за победа на Бойците ми се струва много малък.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 14:11 от Bengun

# 906
  • София
Да,и това го има Simple Smile

# 907
  • London
Красима обаче както се е изнервила май, май направо ще удави Поли ....Joy

# 908
  • София
Аха,очакват ни кръвожадни сблъсъци Simple Smile После Стратимир ще трябва да отвърне.

# 909
  • Варна
Скрит текст:
От  фейсбука -Бойците пак падат,ще бъде номиниран Неделчо ,и битката за оцеляване ще е между Красима и Неделчо ,като последния и си тръгва.
..

# 910
Скрит текст:
Ох не мога 😃 Първо информацията беше, че Красима отпада. После пък Неделчо падал от Мани. Сега пък Неделчо падал от Красима.

# 911
да ги дебна за реакции

Вече беше обяснено. Никой не ги дебне. Когато следваш някого /винаги го правя с участници във формат, чиято тема пускам, за да публикувам информация/, ти излизат публикациите му.
Не визирам теб , от снимките които пращаш обаче става ясно , че огромна маса народ им пише , тормози и коментира семейството, което е не-по малко злобно от тяхното държание.

# 912
  • Испания
Абсолютно грозно е. Подкрепям.

# 913
Да участваш в предаване, което се гледа от не малко хора и да си активен в социалните мрежи, а да очакваш, че няма да има и негативни коментари...да, добре.
Аз ако съм на мястото на Красима, също щях да бъда ядосана, дори нямаше да успея да запазя хладнокръвие. Да участвам активно във всички игри, в някои дори наравно с мъжете, отборът ми да печели и заради мен, нелепа контузия да не ме откаже да се боря и да продължавам да се раздавам на макс, да предлагам стратегии за печелене на играта, а накрая да ме номинират с най-тъпите възможни доводи, да се правят на загрижени за здравето ми и че много разбират, но същевременно да говорят зад гърба ми, да си позволяват да настройват други играчи срещу мен и да имат наглостта не да намекват, а директно да казват, че ще ги саботирам като досега в игрите не съм го правила...щях да направя много повече от това да ги нахраня тактично. Много съм спокойна по принцип, но сигурно бих избухнала срещу такива гниди. Евала на Красима за интелигентното поведение.

# 914
  • Испания

Вдясно е рамото на Стратимир.

Общи условия

Активация на акаунт