💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 845
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 885
Бях се зарекла, че няма да гледам след простотията с Мани и Стоян, но признавам си, изкуших се след разместването на племената, та включих снощи... Естествено, пак нагласена игра, с предизвестен победител.
Клюкарката и Злобарката изобщо не ме изненадаха с номинирането на Красима, но признавам си, изненадах се от тяхната "загриженост" за нея.
Убедена съм, че ако имаше сериозен конфликт между Клюкарката и Красима, с който да могат хубаво да я очернят, нямаше да ни го спестят, дори и след известно време. Още по-малко щеше да ни го спести Андрей. Най-големият грях на Красима, според Клюкаря, е това, че е силиконка и много яде... Майко, ужас. Признавам си и аз бях предубедена в самото начало и бях на негова страна, но това продължи само седмица. От първото им отиване в стопанството, Красима печели само плюсове в моите очи. А той какво... намери едни кадри за цялото предаване, в които Красима плюе по него и реши да си ги пусне в Инстаграм, защото хич не му пукало какво мислят за него... Хайде сега с ръка на сърцето да си признаем има ли човек, който никога никъде не се е изтървал да избухне зад гърба на някой, който го дразни. Пак малко го нареди след цялото мусене и фасони защо били номинирали Мишленцето, а и след всичко случило се между тях в предаването.
За неприязънта на Злобарката съм сигурна, че е чиста женска злоба. Както стана ясно, тя се мисли за магнит за мъжкото внимание с нейния "неустоим чар" . Явно остана изненадана, че почти всички мъже в началото се завъртяха около Красима и тя стана централната женска фигура на Шампионите. Откъде толкова акъл в малката злобна главица да разбере, че другите може би харесаха Красима като човек, а не й гледаха силикона или заголения г_з.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 11:44 от sea_shell

# 886
  • Испания
Андрей от вчера се сети, че има жена. В профила му има една снимка с нея, а в нейния - нито една негова. Само тя и детето. Странно семейство.

Някаква Ксения му я изпраща. Надписът е: "Мой любим лицемер".

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 11:54 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 887
А той какво... намери едни кадри за цялото предаване, в които Красима плюе по него и реши да си ги пусне в Инстаграм, защото хич не му пукало какво мислят за него...

Ми толкова са показали от Игрите.... Joy

Факт, че дребнавите сплетни са адски досадни и аз ги пропускам.
Никой от участниците не ми влиза в графа "любимец". Има  участници, които са ми по-малко противни или досадни.
Но заслугата не е тяхна, а на сценаристите. И ЕлиЗъбета може да не е чак такава пепелянка, ама ролята ѝ е такава...А Андрей може изобщо да не е такъв льохман, ама...
И Неделчо копае към дъното, но щом се е съгласил така да изглежда на екран, то кои сме ние, че да го убеждаваме, че не е хубавец и велик стратег?
Само битките са ми интересни и то ако не са "направени" за конкретен играч. Ако на елиминационна битка Красима трябва да се надбягва с ЕлиЗъбета, то значи, че е определено  Красима да си тръгне.

# 888
  • London
За 50 000 евро се прави на сляпа....😉 Жалка история. Не случайно е тази снимка. Не е като да не е прочел какво мислят хората за отношенията му с Елизабет.

# 889
  • Испания
А в това време и след три поредни сезона следващите шарани вече чукат на вратата Тупарева. Още един, който обикаля форматите. Станимир е толкова неграмотен и /за мен/ задръстен, че само като попълни формуляра, ще го вземат, без други проби. Освен това ще дойде от чужбина, а в нашите формати мнооооооооого си падат по това.

# 890
Гласувах за Андрей в анкетата, защото я няма Елизабет. На лична основа е гласът ми. Нямах толкова против него, но покрай сухото гори и мокрото. Не мога да харесвам човек, който подкрепя човек като Елизабет. Това говори много за него като личност.
Как ме яд за Красима!

# 891
Какъв е този Станимир?

# 892
Участваше в “Един за друг”.

# 893
Не съм го гледала. Мерси! 🙂

# 894
Андрей от вчера се сети, че има жена. В профила му има една снимка с нея, а в нейния - нито една негова. Само тя и детето. Странно семейство.

Някаква Ксения му я изпраща. Надписът е: "Мой любим лицемер".

Ксения е жена му.

# 895
  • Испания
Чудесно.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 13:19 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 896
  • София
Очаквана победа за приключенците, особено с 10-те кг. предимство, което си беше много сериозна разлика. Не виждам обаче някой да отдаде дължимото на Валентин, който каза на приключенците как да се подредят и също така той сложи Мани между тримата най-силни. 🙂

Грешна тактика на Неделчо, не му е първата. Добър е в пъзелите, но не е добър да реди тактиката на отбора, за пореден път бърка. Определено Вальо има по-добър общ план за нещата, докато Дечо просто много е зубрил и тренирал един определен аспект и е станал като робот.

Очаквах Кремена да е номинирана, така че съм леко изненадан.
Изключително глупава постъпка от страна на племето, защото има опасност да загубят комплексен състезател, който би бил полезен във всякаква игра.
Вярвам обаче, че Красима може и ще се върне. Но прогноза чак утре като видя съперника и.

Много съм разочарован от Андрей и Елизабет. И ще ги махам от плюса и равното. То е наслагване при тях, но днес просто изплискаха легена.
Аз винаги съм харесвал играчите, които играят играта, злодеите във форматите, но най-неприятните са ми мишоците. Ау, не мога да ги понасям просто. Тези дето нямат смелост да кажат нещо директно в очите или поне да излъжат като хората, че да не изглеждат нелепи.
Андрей: ''Не я харесвам, не е тайна за никого, не ми е комфортно да съм в един отбор с нея''
Елизабет: ''Не я понасям, защото и завиждам, че по-висока от мен и също така мъжете се въртят около нея''
Ей това трябваше да кажат. Сега, Елизабет понеже няма как да каже такова нещо, да бе съчинила нещо там, ''Ами не ми е приятна, разочаровала ме е и т.н.'' или да каже като Туджаров: ''За мен тя е слабото звено в отбора, защото има контузия'' Нямаше да е права, но по-малко критики щеше да отнесе.

Специално Андрей от много, много време не е впечатлявал в игрите, дори напротив. Видяха се и доста слаби места - плуване, гребане, логически задачи. Има си основно издръжливостта и на нея е стъпил здраво. Все още го смятам за заплаха номер 1 ако дадат тежка и комплексна игра и само Морунов (и може би Стратимир също) му е истинска заплаха, но го мислех за далеч по-способен и комбинативен играч. Уви, не е.

Относно анкетата:
Кремена.
В много игри бави племето и е напълно заменима.

# 897
  • Където морето целува небето...
Очаквам снимка на щастливото семейство + Джуджито. Идилия...

# 898
  • Испания
Специално Андрей от много, много време не е впечатлявал в игрите, дори напротив. Видяха се и доста слаби места - плуване, гребане, логически задачи.

Това беше, защото липсваше вдъхновението му. Сега да видиш какво става!

Очаквам снимка на щастливото семейство + Джуджито. Идилия...

Широко скроените жени след време се хапят, където не могат да се стигнат, ама...

# 899
Да напомня - Елизабет и Андрей са ми (плюс Неделчо) топ противняци ,но аз ли нещо съм изостанала с новите междуполови отношения,  не виждам някаква особена романтична история между тях, та чак жена му да го напусне. Двама егоцентрици с огромно самочувствие и вътрешна злобичка към всеки , който ги превъзхожда в нещо си . По-скоро взаимна изгода , лек флирт, няколко погледчета .
Наистина не се интересувам от участниците в личния им живот, даже не си помислям да им чета инстаграма да ги дебна за реакции и да им пиша на лично .Но може би това е цената на известността да ти запалят личното пространство , да те заливат с кой каквото може, при това само заради една тъпа  нискобюджетна БГ продукцийка . Дано не развалят с писаниците си отношенията в едно младо семейство.
 Ще си ги хейтя само тук )). Красима доста тъпо постъпва , като споделя за номинацията си . Освен на нея да и изиграе лоша шега , не виждам полезен ход . Кого би могла да бие от приключенците . Мани директно я изключвам.Поля има гръб все още там
Залагам на Вальо . По сила мисля са равни , пъзелите са равни , тя е по-ловка, той по-издръжлив

Общи условия

Активация на акаунт