💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 790
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 870
Не съм фенка на Симеон, не ми пука за него и докъде ще стигне, но ако изгони малката лигла и то на косъм от финала- ще ликувам.
Мхм.
Точно за това говорех,че ще се случи.
ТЪпарев познава и преценява зрителите си Simple Smile

# 871
Чудя се дали Бети всяка вечер щом си легне преди да заспи си казва "хаха, ще им покажа аз, ще им натрия носленцата" нещо като мантра й е Grinning

# 872
Поне съм сигурна, че продукцията няма да посмее да направи Елизабет победител, не и след всичко показано.
Скрит текст:
Все повече се съмнявам в спойлера за победата на Андрей. Виждам го на финал, виждам го и да победи, но същевременно си мисля, че обикновено залагат на някой "добродушен" да вземе наградата. Все по-често виждам коментари във Фейсбук, че Рабухчиев бил победител. Не вярвам да стане, но пък има логика - не е конфликтен, играе, но пък не е от най-силните там.

# 873
  • Където морето целува небето...
Чудя се дали Бети всяка вечер щом си легне преди да заспи си казва "хаха, ще им покажа аз, ще им натрия носленцата" нещо като мантра й е Grinning
Направо си я представих Smiling Imp
Не виждам нищо лошо в това, Красима да каже на другите, че е номинирана. Не знам трябва ли да пазят тайна по правилата на играта. Така или иначе ако паднат Приключеннците, Боби и Симеон не могат еднолично да  ѝ изпратят опонент. Каква е драмата?
Най ще ме е яд Красима да падне от Манка.

# 874
Предполагам е добре да се пази тайна, защото може да се избере опонент, който да неутрализира номинирания. Това обаче в един свят, в който няма коалиции и такива "пишман" стратези Simple Smile. В този случай каквато и информация да има който и да е, е все тая.

# 875
  • Испания
Ще се захваща за работа.

Ха, ха! Андрей и Симеон. Продукцията им е спретнала среща.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 11:21 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 876
Според мен няма какво да показват, за да стане ясно защо е тази неприязън към Красима. Има хора като Андрей, които не прощават никаква обида към собствената им личност. Красима го захапа първата седмица(действително беше глупаво и доста кофти неща казаха по негов адрес) и той така и не и прости. Не помня, но тогава май Елизабет беше в хора на женската коалиция, пък после като видя как Красима си е по-близка с мъжете от нея, не можа да го преглътне и се възползва да сипе сол в раната на Андрей и да циментира неприязънта. Отделно се вижда, че Красима лесно създава приятелски отношения, за разлика от тях - Симеон, Милена, и те още повече не могат да я понасят.
Затова казвам, че са дребни душици. Когато не можеш да преглътнеш един скандал или някои дразнещи черти на другия в името на обща голяма цел(а в случая да чистят бойците един по един като Красима привлече Милена), че и след предаването само тя им е в устата. Много жалка история. Дори само по физиономиите на Андрей и Елизабет си личи, че тя е злобна, а той - подъл.
Красима не е цвете неземно или най-великата, но тя много пъти се опита да признае достойснтвата на другите и да действа в името на племето, а те абсолютно незаслужено си затваряха очите за нейните.

# 877
  • Испания
...но пък си осигуриха всенародната "любов".

# 878
  • London
Андрей по линия на Елизабет ли пак недолюбва Симеон? Малоумие, след малоумие......направо да го ожалиш мамин.CryJoy

# 879
Андрей ревнува Красима от Симеон 🤣
Шегувам се. Но Андрей и Елизабет ми се струват буквално обсебени от Красима. Ако тя отпадне, коя ще е следващата им мишена, кого ще плюят?

# 880
  • Където морето целува небето...
Шегувам се. Но Андрей и Елизабет ми се струват буквално обсебени от Красима. Ако тя отпадне, коя ще е следващата им мишена, кого ще плюят?
Симеон.

# 881
Жалко за Андрей. Добър атлет, но незрял и дребен. Тотално ми се срина в очите. Не ми се ще красима да отпадне, но явно нея я готвят.

# 882
  • Испания
Андрей по линия на Елизабет ли пак недолюбва Симеон? Малоумие, след малоумие......направо да го ожалиш мамин.CryJoy

Да, нали той бил виновен Елизабет да отиде на елиминация. А двамата не номинираха Симеон, защото Андрей трябваше да номинира Красима. "Сладури"! Как да не ги харесва човек!

Изобщо не са незрели двамата. Просто са кофти хора.

# 883
Но Андрей и Елизабет ми се струват буквално обсебени от Красима. Ако тя отпадне, коя ще е следващата им мишена, кого ще плюят?
Не знам дали ще плюят, но следващата мишена според мен ще е Неделчо - първо е много опасен в логическите игри за тях, второ е сравнително слаб. Аз лично така бих постъпил - бих опитал да премахна играч, който явно ме превъзхожда в компонент, често даван в игрите през финалната седмица.
При Приключенците също Валентин е на страшно течение с уменята си в логическите игри да бъде избутан на дуел, както е без коалиция за момента.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 11:54 от Bengun

# 884
  • London
Симеон.
Те му изписаха веждите ...както ми беше неприятен, взе да ми става симпатичен. Какво нещо ....

И кой ще й решава пъзелите на Бетито? 🤨😑🤣 Акъл параСЪ..... Милена определено е 5 обиколки зад Неделчо на този компонент, а и от Вальо поне с 2.

Общи условия

Активация на акаунт