💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 193
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 170
  • SF
В самото начало Симеон не ми беше симпатичен. Когато беше на плажа сам, ми беше абсолютно безличен и безинтересен, въпреки яденето на гадинки, Хариет и т.н.
Когато се присъедини към Жълтите, ми стана доста благ и симпатичен. Сега отново ми е леко несимпатичен.

# 1 171
  • София
В какво се характеризира битката .....Някой да обясни, че аз още нищо не съм гледала.

# 1 172
Жалко, че Неделчо се съюзи с така недолюбваните от мен и от 90% от зрителите Елизабет и Андрей, което тотално го изпраща в черния списък с участници.
Според мен Неделчо не е в коалиция с ЕА. На съветите имаха сходни интереси, отделно според мен се опитва да се държи близо до тях и с идея да разбере какви планове имат. Лично аз мисля, че ЕА ще му намажат ските при първа удобна възможност на него. Вероятно още през седмицата, която предстои, защото не вярвам да спечелят двете битки за спасение в този състав.

# 1 173
Наистина ли сте изненадани от поведението на Борис? Аз очаквах подобно изпълнение от момента, в който видях как бясно стискаше зъби на последния жълт съвет. Не случайно казах, че ми напомня на Т*дор от миналия сезон.

# 1 174
  • София
Според мен Неделчо не е в коалиция с ЕА. На съветите имаха сходни интереси, отделно според мен се опитва да се държи близо до тях и с идея да разбере какви планове имат. Лично аз мисля, че ЕА ще му намажат ските при първа удобна възможност на него. Вероятно още през седмицата, която предстои, защото не вярвам да спечелят двете битки за спасение в този състав.
За мен е ясно, че Елизабет и Андрей държат само един на друг, но това не пречи на Неделчо да ги подкрепя, все едно е в коалиция с тях... Което му носи само негативи отвън, щеше да е оправдано, ако поне му беше от полза в предаването, а то няма да е.

# 1 175
  • Испания
И него го заля всенародната любов.

Не ми се мисли тези хора как излизат по улиците и как работят. Влезли, за да станат известни, а излизат омазани до ушите.

# 1 176
Тази вечер намразих поне трима. Не ми беше приятно да слушам това викане от тримата. Държаха се точно като м@три. За мен беше много грозно. Това е доста далеко от спортна злоба. Жалният Валентин. За Симеон и Рабухчиев бях сигурна, очаквах го в един момент и от Борис. Но тази вечер им беше пикът. Изненадана само от Борис беше и Красима. Явно другите са се държали добре. Както и да е. Явно моята спортна злоба е друга.
Страхуващата се от вода Мани плува, че и влезна отново да посрещне Паулина.  Стоян какво ли си мисли сега? Но и тя не спря да вика.
В тактиката не се очакваше Андрей да победи Симеон в този двубой. Трябваше някой да отиде и той се съгласи. Това беше ясно. Както и двубоят между Елизабет и Паулина.
Красима е видно, че има звравословен проблем и това и пречи в играта.
Обидните думи спрямо Морунов бяха жалки.
Грозна, брутална игра. В същото време успя да свали маските на доста играчи и да лъсне истината за тях.

# 1 177
  • София
Ако трябва да съм честна, изблиците на Борис днес не ме подразниха толкова, колкото псувните на Морунов в битката срешу Стратимир, в която първият водеше. И в двата случая ми се стори, че не влагаха нищо лично, защото главните действащи лица водеха, но беше абсолютно ненужно и явно е нещо, което нито един от двамата не може да контролира.

# 1 178
Туджаров за стратегията на Неделчо.

# 1 179
  • Испания
Борис - втора част

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 23:50 от Не се сърди, човече

# 1 180
Така де, да му мислят!
  И да не пускам друг пост да се "доизкажа":
Всеки си показва дяволите по някое време.
Аз затова казах, че на синхрони  и сценки не се връзвам, а точно на нережисираните им реакции по време на битки.Днес примерно Морунката лъзна топката в полето на Неделчо в момента, когато наистина трябваше да се вземе стратегическио решение(не че имаха някакъв шанс при така поставените игри от продукцията де) .И защо въпреки, че две трети от племето подозират Красима в саботаж я пуснаха да играе.Същият шанс, ако не и по-голям срещу Паулина имаше Кремена.
А Неделчо нещо верно го удари тока като Стоян последните му седмици.

# 1 181
  • София
Как не ги дишам подобни животински битки,добре че мина успешно за приключенците и най-вече моят Валентин така нареди схемата,че остана и сух.Simple Smile
Какво да кажа-били две поредни силови битки.Ама като им натресоха Мани и им взеха Милена ей така,от нищото,не ревахте,нали?
И колко подигравки с мотото им,с песните им-нека им Simple Smile
Иначе направо настръхвам като ги погледна сините-страхотно племе им се получи.Мани плуваше,Поли доказа,че е по-добра от теб,и от теб ,и от теб! Simple SmileБраво на нея-това сериозно!
Симеон -ясен,но Борис-какво беше това днес? Или си връщаше за "валидола" на Морунов?
Валентин как ще се оправя с тях след Мани...Той опитва за алианс,но много мутреят там,много.
Утре съм за Креми,искам да им се разбие коалицията.

# 1 182
  • Испания
Стратимир за критиката към Борис

# 1 183
Обаче Мани как се разплува...

# 1 184
Вижте сторитата в Инстаграм на жената на Андрей. Отговаря на въпроси, свързани с него.
Казва, че харесва приятелката му Елизабет и я смята за претендент.

Общи условия

Активация на акаунт