💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 146
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 200
Кой според вас ще направят победител? Забравете спойлерите и личните желания. Знаем, че избират все удобни и неконфликтни. Такива са Валентин, Рабухчиев, Милена и Морунов.

Коментар върху спойлер
Скрит текст:
Коментирах миналата седмица, че за Андрей поне няма да ме е яд, ако спечели, ноооо си промених мнението. Не го искам за победител, въобще не заслужава. Чак ме е срам, че го написах, наистина.

# 1 201
  • София
Уф, много сте изписали този път, тц тц
После ще ви чета, сега набързо мнението ми.

Играта бе животинска! Приключенците бяха фаворити и логично спечелиха. Неделчо е прав донякъде, че ако Красима беше взела дуела с Поли ставаше 2-4 и после следваха Кремена, Андрей и Морунов, а на приключенците най-силовите състезатели бяха минали вече. Видяхме две различни тактики. На Вальо - целяща бърза победа и на Неделчо - маратонска победа. Аз поне това видях. И мисля, че и двамата бяха прави и това беше единствения възможен начин. Победи Вальо (за пореден път, евала!), но Дечо не е виновен за загубата. Всеки случай щяхме да стигнем до 4-4 и Морунов - Стратимир щеше да е зверски двубой, който не мога да прогнозирам.

Шокиран съм от поведението на Борис. Уникален простак. Това, че Морунов бил останал без душа не искам дори да коментирам. Правилно го държах дълго време на минуса, докато тук беше масово харесван. Усещам ги аз хлъзгавите и лоши хора. Всичко беше маска при него и в един момент емоциите са по-силни от теб и си показваш истинското лице. 🙂 То само да му види присвитите устни и очички и как се тресеше от едва сдържан гняв при загубите му и все някой друг виновен и ти става ясно що за стока е.
Също така според мен Борис игра нечестно срещу Неделчо и си просеше дисквалификация и ако бяха го направили, то приключенците си заминаваха в играта.

Браво на Поли! Звездата на вечерта за мен. Певица победи две спортистки, хехе. Ей това е положението. Днес беше по-добра от теб, теб и теб! 😁 Няма как да не оценя тактиката и хъса и, а също така и завидните и умения във водата. Като видно морско чадо и давам два палеца горе. Браво момиче! Добрия плувец винаги ще има предимство в схватка във вода и така и трябва да бъде!

Без изненади на съвета на Бойците.
Бенгън да каже, но това племе не счупи ли всички рекорди за най-много съвети в историята на Игри на волята? 😮

Относно анкетата.
Твърдо съм за Красима и не виждам особени шансове в Кремена. Би трябвало бившия спортист да победи един бодибилдър. Дано само кракът е добре, но тя си каза, че не и пречи, така че и вярвам. Да го видим после Дечо как ще се облещи ако Красима се върна, хаха. 😀

# 1 202
Кой според вас ще направят победител? Забравете спойлерите и личните желания. Знаем, че избират все удобни и неконфликтни. Такива са Валентин, Рабухчиев, Милена и Морунов.

Коментар върху спойлер
Скрит текст:
Коментирах миналата седмица, че за Андрей поне няма да ме е яд, ако спечели, ноооо си промених мнението. Не го искам за победител, въобще не заслужава. Чак ме е срам, че го написах, наистина.

Като оставим настрана личните пристрастия, мисля че ще направят Морунов или Андрей.
Неделчо все още не ме е издразнил много но натам върви (заради коментарите към Красима).

И два цитата от мен, дано не са споменавани вече:
Вальо:  Това си беше изигран мач!   
Борис: Не искаме да убиеМЕ някого, но правиМе каквото трябва.

# 1 203
  • София
Много моля, не знам вече колко пъти го писахме това.
Не коментирайте инфо прочетено в спойлери без спойлери. Страшно ви благодаря, че ми казахте как ще завърши дуела между Красима и Кремена. Това е безумие просто!! Някои хора нямат спирачки просто, сякаш нарочно го правят.

😣😫

Е, къде видяхте плуване от АкваМани? 😮😉
Размаха хеликоптерни перки за 3 метра на плиткото и това беше. Все същата водна трагедия си е.

# 1 204
  • София
Вие тук някаква ръка виждате ли да удря камбана?
Скрит текст:
Че във фейсбук вече обясняват как ръка без ръкавица биела камбаната. Аз нищо не видях на този кадър ....Joy
СПОЙЛЕР - ето какво се вижда и то много ясно - може да е направено и за заблуда, но не ми се вярва.

Скрит текст:
Кремена играе на ЗЕЛЕНАТА ПЪТЕКА

Бамби е с на розовата пътека с ЖЪЛТО въже
 на всяко въже, има голям възел под камбанката

бие камбаната, с ЖЪЛТИЯТ възел

# 1 205
  • Sunshine state
Аз не разбрах кой ще победи от коментарите само, а прочетох всеки един от тях, не знам как Дяволо е разбрал. 🤷🏼♀
Благодаря на Мари Мар за снимките, от нея вече може да се каже наистина.

# 1 206
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен победители заслужават да бъдат Морунов на първо място или Андрей като негов достоен заместител.Валентин ако спечели,също бих била ок,но много се съмнявам,че ще се случи.От жените Елизабет и Паулина заслужават финалната 5ца.
Аз очаквам Андрей сериозно да блесне в обединените племена,където всеки играе за себе си и няма да има забяване заради други съотборници,няма да има лоши стратегии,заради капитани,които така са решили,а и ще е по-концентриран.

Симеон(ей,не го търпя,честно) онзи ден разправя за годеницата си как имала рожден ден,днес прави сърчица за Красима.Да не си му гадже на този ... 👎

Борис последните епизоди пада,пада в очите ми,а днешните подвиквания съвсем го изложиха.Гледам всички стискат ръце,спортмени,усмихнати..само той вика простотии,все едно до вчера не е ял на една маса с тези хора.И другите двама,които делят една мозъчна клетка заедно - Стратимир и Рабухчиев,му пригласят.
Да си ходят!

# 1 207
  • София
Аз не разбрах кой ще победи от коментарите само, а прочетох всеки един от тях, не знам как Дяволо е разбрал. 🤷🏼♀
Благодаря на Мари Мар за снимките, от нея вече може да се каже наистина.

Еми, браво на теб, благородно ти завиждам. Ама да не си ги чела по диагонала само. 😉 За съжаление не мога да кажа същото за себе си. Поне 5 поста (не в спойлери естествено) прочетох как едната от двете побеждава и то така написани все едно коментираме вече свирен мач. Минало-свършено време. Все едно - довиждане, живота продължава...
Не само аз, много хора помолихме тези, които отварят спойлерите да внимават как коментират след това. Уважавам и чета всяко едно мнение, чудя се обаче дали да продъжавам.
Като няма тръпка какво да гледам? Не всички искаме да знаем какво ще се случи. Малко от малко моля да се съобразяват хората тук, по дяволите. 😕

# 1 208
Ами щеше наистина да си е най-добре да има една тема със спойлери, ама всеки го мързи да я направи Grinning

# 1 209
moonriver, с нищо няма да се подобри положението- едни и същи хора ще пишат и на двете места и пак същата работа... Мен това не ме притеснява. Споделяйте, пролетарии от всички страни!

# 1 210
И на мен отдавна ми се струваше, че има нещо друго, под благата маска на Борис.
Минах набързо през фейса, здраво го хранят.
За палавника Симеон нищо не казвате, сърчица, туй онуй... 🤭
Аз продължавам да съм за бойците и Вальо.

# 1 211
  • Козлодуй
Вдигна му се адреналина на Борис и се поизложи, но аз продължавам да го харесвам и да ми е фаворит.
На мен ми харесва структурата на Красима - защото по горе обсъждате коя с какво тяло е та Красима най-много ми прилича на амазонка - висока, широк гръб Simple Smile
Дяволче не се ядосвай те повечето спойлери не са верни Simple Smile
Аз ги отварям спойлерите но ми минават някъкси покрай ушите защото не са съвсем верни Simple Smile

# 1 212
До сега спойлерите на Kishasa, ако не бъркам, излизат верни.

# 1 213
Любо за "любимката" му Мани

# 1 214
В поведението на Борис видях единствено спортна злоба и сериозен прилив на адреналин. Мисля, че в спортните среди, особено при силовите спортове, често се използва такъв тип мотивация и подобен изказ. Дори Морунов каза "какво толкова, той нахъсваше Рабухчиев". Даже после се поздравиха съвсем приятелски. И не мисля, че Борис игра чак толкова грубо, в сравнение с Красима, която така метна Паулина с пояса, че помислих, че може да я удави. Никой от бойците не претендираше за нечестна игра, освен Елизабет, която като пепелянка обикаляше да съска на останалите и да ги настройва.

Общи условия

Активация на акаунт