💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 680
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 335
ЕлиЗъбета се дразни, че не можаха да изиграят Красима. Малка злобарка

Ако Кремена беше избрала Неделчо, Бамби щеше да вземе Морунов. Кремена първа избра жена, а сега мрънка, че ще са само жени.

Смешни са много. А Красима в синхроните си говори за хубава и равна битка. Страшен пич е това момиче. Давай, Бамбииии!

# 1 336
  • Където морето целува небето...
За Приключенците Красима е много силен играч, за Бойците най-слаб. Интересна разлика в мненията на племената!
Битката за съюзници е за Елизабет, но нямаше и как иначе, няма да я излагат с пъзел я!

# 1 337
Ох,защо не пуснаха вчера Мани да удави Бети,защо!?

# 1 338
Пак да те питам, Андрей, мишко златна, не се ли бори всеки да стигне по-напред в това предаване, ве? Това нещо лошо ли е? А ти с Елизабет нямаше ли да си шушукаш, ако бяхте в различни племена? Льольо с льольо такъв.

Неделчо е толкова параноясал, че няма къде повече.

Аз не съм видяла Бамби да се слага на мъжете, просто си общува с тях свободно, явно е без задни мисли и това не я спира да си се държи с тях като дружки. Елизабет сама е казвала много пъти, че прилага 'женски трикчета и чар', още я помня как се хилеше като невменяема при Марто на плажа. А Кремена мисли, че Красима я вижда като конкуренцуя? Моме, я стига глупости.

хахахаха

Да, аз също, много ме дразни, че Елизабет постоянно го коментира това, скрили се двете като завистливи тетки и коментират с кого говори Красима. Трябва да те е страх с кого говориш вече, че веднага ще те набедят, ако имаш повече приятели мъже от жени или по принцип се разбираш повече с мъже. Е, то с тези двете как да общува? Но за Андрей и Елизабет изобщо на никого не му прави впечатление, че са мишлета гризкайки шоколад от една и съща лъжица.
Повечето мислите, че Елизабет го харесвала, но тя е необвързана и има право да харесва когото си иска(вече зависи какво прави, но той трябва да постави граница), а той е човекът, който изглеждаше видимо отчаян и тъжен, когато остана без нея в племето. Това е страшно грозно, но никой оттам не го коментира, а постоянно коментират Красима, която им е виновна за всичко!  

Кремена виждала мъж в Елизабет. Grinning  Кремена още от времето на Мани се показа много лесна за манипулиране, така че не е чудно, че веднага намрази Красима.

Стискам палци на Красима то е ясно!!!!!!

# 1 339
Явно гледам друго предаване, след суперлативите, които чух за Милена и Красима. Наистина не доумявам кое им е толкова силното. За мен са абсолютно посредствени като играчи.

# 1 340
Еееееее...
Пак убиха уникална игра по безумен начин Sad
Тази игра е прекрасна за племенна битка Sad

# 1 341
  • Испания
Красима е с подаръка. Дано ѝ е на късмет.

# 1 342
  • София
Как само Красима говори в синхроните и как Елизабет и Кремена.
Разликата е огромна.
Откъде толкова злоба и завист в тези жени.

# 1 343
Разликата е огромна.
Не мисля, че в Кремена има злоба, просто е много лесна за манипулиране. Преди от Мани, сега веднага се поддаде на Елизабет.

# 1 344
  • Испания
Разликата е огромна.

От комплексите, които ги друсат.

# 1 345
Ей, веднага се сетих за Бърканичков в Сървайвър и неговите 208 кг, беше епично:

# 1 346
  • София
Тази игра трябваше да я пазят за мъжки дуел, а не да я пилеят тук.
За пореден път много лош избор на игра в неподходящ момент.

# 1 347
За втора поредна година тази игра в ИВ просто я убиват.

# 1 348
Ако играта беше за мъже,съчетание с лента ли щяха да им дадат?

# 1 349
Добре, че Кремена не взе Неделчо обаче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт