💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 707
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Варна
Едни 50 кила нищо не са за момичета по 45 килограма! Сега- едно въженце, има няма 60 метра за другите две! Продукцията се гаври с участничките, а Димо с отвратителен коментар- кой ще ритне камбаната или нещо подобно. Ами, дъно няма за тази продукция- копаят!

# 1 426
Абе аз друго почнах да се чудя.Има ли предаване в България което  да бъде спечелено по честен начин от даден човек.Без намеса  на продукция ,на Тупари  на  Фродо и Мродо и подобни индивиди.
Има, според мен, ама там наградите са символични Flushed

# 1 427
  • Испания
Димо: "Кремена среща известни трудности...", ама нищо, продукцията ще ѝ помогне.

# 1 428
  • София
Личи си обаче, че я боли крака, куцука. Ако беше със здрав крак щеше да я бие брутално!

# 1 429
Странно нещо е женската злоба и жаждата за мъжко внимание. И Елизабет и Кремена го показват. Айде едната още пикла, ама буля Креми.
Аз съм за Красива, дано спечели.
А като се сетя, че джуджето ми беше симпатична в началото, преди да я залее злобата.

# 1 430
  • Испания
Дааааа Реджи ми беше любимец. Напълно заслужена победа. Но това предаване на Тупарев и ко ли е?

Да

# 1 431
Кремена не мисли и е смотана в тази игра. Красима играе умно.

# 1 432
  • Където морето целува небето...
Красима с контузията е много по-добра по трасето. Ще започне обаче много да я боли и ще се забави по някое време. Жалко, че подкрепиха Кремена с такова голямо предимство, та това са две или три преминавания по-трасето.

# 1 433
  • Испания
Уж коментирайки, Димо подсказва на Кремена къде трябва да хване въжето.

# 1 434
  • London
Само дето чувам....че се дърпа срещуположната камбана......ех, ех, ех.....Fearful

Много съм ядосана няма да гледам повече.

# 1 435
Красима има предимство при всички елементи от трасето обаче Simple Smile
Баланс за бивша гимнастичка Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 23:20 от Bengun

# 1 436
Скрит текст:
Тази година бюджетът яко е орязан … лоши сценаристи, няма домакин и вече си готвят сами, кастинга е под всякаква критика … за игрите да не говорим !!
Днес изгледах няколко игри от оригинала Desafio…направо друго измерение, участниците все едно излизат от фитнеса (и не говоря за мускули) … абе кеф да гледаш.

Тя затова Елизабет е писала в ИГ, че е участвала в Desafío 3.

Андрей може да не повтаря като склеротик едно и също по сто пъти.

Ко ? Неее
Могат само да дишат прахта на оригинала

# 1 437
  • BG-DE
Едни 50 кила нищо не са за момичета по 45 килограма! Сега- едно въженце, има няма 60 метра за другите две! Продукцията се гаври с участничките, а Димо с отвратителен коментар- кой ще ритне камбаната или нещо подобно. Ами, дъно няма за тази продукция- копаят!
"За кого бие камбаната" е роман на Хемингуей, тази алюзия направи Димо 😊

# 1 438
  • London
Красима има предимство при всички елементи от трасето обаче Simple Smile
Да сигурно да си куц е предимство. Понякога се чудя на писанията ти.....

# 1 439
  • София
В тази битка Красима има видимо превъзходство над Кремена, за разлика от битката между Елизабет и последната... По метода на изключването може да заключим коя все пак е най-силната жена този сезон. Трябва нещо да препъне Красима, за да загуби.

Общи условия

Активация на акаунт