Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 180
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 965
Морена, благодаря отново. Нутрибулета имам от доста време вече, но нещо от корпуса започна да излиза един кафяв прах и ме дразни доста…
А нали се взех наскоро и ментовата кафемашина, та супер ще ми се върже. Много ми допада и това че най-вероятно каната ще се окаже стъклена. Ако е така, цената е повече от чудесна Heart

Относно хлебопекарната , имам я вече от около година и половина. Напоследък почти не я ползвам. По бързо ми е да замеся на ръка. Като я ползвам има един странен мирис, не знам дали не е от покритието на съда. Моя модел е с две бъркалки.
 Миналата седмица чух една възрастна дама да разпитва охраната с колко бъркалки е модела от сегашното зареждане. Показах й че според нарисуваното на кашона са две.

# 1 966
Никъде не намерих комплекта за подправки.
Да се ядосвам ли изобщо?
3 филиала обиколих, още сутринта били изкупени...

# 1 967
  • Sofia
Никъде не намерих комплекта за подправки.
Да се ядосвам ли изобщо?
3 филиала обиколих, още сутринта били изкупени...
Мии.. както не се харесва тук, пък свършили...
Та дали да се ядосваш... не е ясно, можеше и на теб да не ти хареса.  Иначе гледам, че и в приложението ми показва, че е свършил комплектът, ама то не е гаранция, както съм забелязала...

# 1 968
Да похваля с нещо Лидл, че днес насъбрах доста негативна емоция към магазина.

Преди две седмици взех пуловер на мъжа ми, от който сме много доволни (и многоо бързо изсъхва след пране). Сив на хоризонтални ивици - най-отгоре е светло сиво, след това тъмно сиво и отдолу стига почти до черно.  Препоръчвам / ако още са останали /.

# 1 969
На Раковски имаше много комплекти. Не са толкова зле за тези пари. Стори ми се, че вътрешната капачка е метална. Но бързах и не видях.

# 1 970
Черешовият ликьор не е ли в постоянен асортимент?

# 1 971
Черешовият ликьор не е ли в постоянен асортимент?
Да, аз от там го взех.
С лед ли се пие?

# 1 972
Слушайте внимателно, няма да повтарям Joy: в Редута има комплекти за подправки, арома дифузери и детски кухни. Имам чувството, че кухните на цяла България са тука, поне две палета.

Черешов ликьор взех, червени картофи (килограм и половина опаковка) нямаше. Една лютеница, че имах купон и шест опаковки мляко с ориз (с вишна) от офертите.

Киселото зеле става ли? В кофа 2.7 кг. Мисля да взема, ама да не е твърде солено? Хем аз много сол ям Thinking

# 1 973
И в Лидл Скобелев има много детски кухни, дифузери от малките, комплекти за подправки. Бурканчетата за тези пари са си екстра.

# 1 974
Взех комплекта за подправки и аз, утре ще отида за още един.
Отидох да видя по принцип термо клиновете и термо чорапогащниците, от вторите нямаше изобщо и взех два клина.
Имаше много кухни (Варна-Аспарухово).
За дифузер пак забравих да погледна.

# 1 975
Здравейте🤗
Детето ще иска на Дядо Коледа детска тоалетка, знам че в Лидл ги пускат, обаче не знам дали вече не сме ги изтървали🥴
В брошурата за др седмица няма.
Дали са минали вече или предстои?

# 1 976
И аз ще взема още един. Ако има все още.

# 1 977
Не са минали тоалетките.
Много кухни има и при нас.
Маски ..йок!

# 1 978
  • Точно където трябва
Аз пак да попитам, като се изчерпа хранителен продукт, на другия ден зареждат ли пак или каквото се зареди първия ден и край?

# 1 979
Някои хранителни зареждат, а други не...

Общи условия

Активация на акаунт