Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 143
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 2 190
Моите диаманти си стоят в пакетчето Joy
Импулсивно ги купих..предполагам блЕсъкът ме привлече Joy

# 2 191
Разхвърляй ги артистично около пържолите 😏
Шегувам се, и аз съм фен на лъскавото, ако видя бих си купила 😄
Аз понякога пиша гласово, е тогава става забавно, редактора чат пат реши, че нещо е на английски, после на БГ...веселба. 😎

# 2 192
В Младост 3 , както обикновено има от всичко по много - космонавти, гащеризони,якета,ръкавици,термобельо ( само шапките са по-малко). Аз си смених ръкавиците със 7-ца( 6-цата му стават ,ама няма аванс Wink ).
Има и кана за чай и блендер от шарените серии - ако някой все още търси :

Ако някой търси нещо - да пита - ще поогледам малко в магазина ,че е спокойно , няма паркинг ограничение и в това време ,по-добре да изчакам малко сутрешния пик;)

Добавям : има инхалатори ( поне 10бр), ваничка за крака, ултразвуков дифузер( поне 7бр) , кухненски смесител ..

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 08:55 от paulieM

# 2 193
Онзи ден видях у свекърва ми една тапицирана ракла. Каза, че от Лидл я е купувала около 40лв.
Не помни кога обаче.
Дали има някъде останало такова нещо?

# 2 194
Онзи ден видях у свекърва ми една тапицирана ракла. Каза, че от Лидл я е купувала около 40лв.
Не помни кога обаче.
Дали има някъде останало такова нещо?
Ракла в розово- 1бр и кремаво 3бр - 39.99лв ...

# 2 195
Да, точно такава, но в сиво търся.
Кога са ги пускали?
Пък може и в кремаво в крайна сметка.
PaulieM, дали може да ми кажеш в кой град ги гледаш, за да се пробвам да ми прехвърлят в нашия филиал.

# 2 196
Пица Маргарита пробвах...ужас. Добре че беше с купон на 50%. Не съжалявам за предишни пропуснати промоции.

# 2 197
  • София
У дома се  харесва пица Маргарита. Simple Smile Слагам допълнително моцарела или топено сирене.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 18:09 от Amiamo

# 2 198
Маргарита и ние не харесваме.
Моцарела е хубава и онази със сирената.

# 2 199
Тестото стана като бисквита...плънката да речем е приемлива.

# 2 200
Не знам, какво точно прави камъкът за пица, но без него и аз ги правех на "бисквита". А Маргарита винаги я купувам с идеята, да й добавям много неща от мен.

# 2 201
Камъкът за пица (ако е добър- защото се продават и продукти с такова име, но с различна структура) извлича влагата от тестото и се получава хрупкава основа.  Нямам такъв, понякога ползвам каменната плоча от раклета за такава цел, но трябва да е много добре загрята, преди да се сложи пицата.

# 2 202
Да, точно такава, но в сиво търся.
Кога са ги пускали?
Пък може и в кремаво в крайна сметка.
PaulieM, дали може да ми кажеш в кой град ги гледаш, за да се пробвам да ми прехвърлят в нашия филиал.
София - филиалът в Младост 3 , ул. Д-р Атанас Москов 18.
Не помня кога са ги пускали Wink

# 2 203
Много ти блаходаря, Паули!
Купих от другия магазин в града ни. Пак имаше само розови и бежави, ама ще си ги разменим със свекървата, че нея не я бърка цвета.

# 2 204
Имаше ли вчера термочорапи 31-34? Днес бяха останали само 39-41. Ръкавиците тази година не са така хубави, платът е по-тънък и само черни имаше.

Общи условия

Активация на акаунт