Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 289
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Пловдив
Лимоновите кексчета са много приятни на вкус. Но не бях им погледнала състава.

# 1 681
  • Пловдив
Взех от гръцкия зехтин от Крит май -30% за 7,60. Маслините малки бурк.каламата пак от гр. седмица бяха на 1 и нещо...Яд ме е, че не взех още Confused

Взех си бадемите за 1ст, ама ни чипс с риган, ни Киндер.

# 1 682
  • Пловдив
Може ли някъде да се видят електронни брошури за минал период? Брошурата от миналата седмица конкретно търся.

# 1 683
  • ВАРНА
Може ли някъде да се видят електронни брошури за минал период? Брошурата от миналата седмица конкретно търся.
Тук:
https://www.promooferti.com/

# 1 684
Мм сега ходил , и той не видял нищо на -50%.
Този пушения кашкавал за какво може да се ползва? Става ли за сандвич?

# 1 685
Май трябва тото да пусна. В 19.30 ме чакаше последната кухня в Лидл. Според мъжът ми ще е интересна на малките. Бебко много се кефи на всякакви готварски неща, все с тигани и бъркалки ходи , така че... Нямаше как да не в взема. Край съм с подаръците. А тепърва предстоят дървените играчки в Лидл... Кексчета имаше само лимонови. Взех да не съм капо. Чушки за пълнене също взех. Хляба беше намален във витрината

# 1 686
  • Sofia
Пийк, и при нас имаше само лимонови кексчета.
Честита ви кухня, явно ви е на късмет...  може и някой шеф кулинар да си отглеждаш, знаеш ли... Simple Smile

# 1 687
Взех от гръцкия зехтин от Крит май -30% за 7,60. Маслините малки бурк.каламата пак от гр. седмица бяха на 1 и нещо...Яд ме е, че не взех още Confused

Взех си бадемите за 1ст, ама ни чипс с риган, ни Киндер.
С купона може да се вземе не само чипс с риган. Провери кода на продукта. Имаше възможност за още два вида, но не помня кои са. Хората се заблуждават от снимката и вземат само с риган.

# 1 688
На вас отварят ли ви се старите ви касови бележки в Лидл +?
На мен ми излиза така:

Исках да си изтегля бележката за кухнята ама не ми се зарежда

# 1 689
  • Пловдив
Да, три вида бяха чипсовете - с риган, с бекон и със сирене и лук. Аз взех  със сирене и лук.
Аз се ядосвам, че миналата седмица пропуснах панираните пилешки хапки. Сега пишете, че имало останали - дано и при нас да има.
В четвъртък мисля да отида сутринта за термоклинове и термочорапогащници. Исках като миналогодишните термо клинове, но тези май не са същите, а и цената им е по-ниска.

# 1 690
И аз си взех сирене и лук. Преди ми се е падал чипс от скреча и съм взимала бекон, реших да разнообразя.

# 1 691
Пийк, нямам проблем с отваряне на стари или нови касови бележки в приложението (но не съм с андроид).

# 1 692
  • СОФИЯ
Отварям бележки,  с андроид съм.

# 1 693
  • София
Момичета, нито в брошурата нито в магазина видях аромодифузера. Моля за информация къде е наличен.

# 1 694
  • София
Мм сега ходил , и той не видял нищо на -50%.
Този пушения кашкавал за какво може да се ползва? Става ли за сандвич?
Измежду другите са : повечето са без температурен режим където са си хранителните извън постоянния асортимент.
Имаше 2 или 3 вида зехтин екстра върджин, козметика с розово масло, конфитюри без захар, перилен препарат, балсамов оцет, паста от чушки ...
С пушения кашкавал можеш да правиш всичко, което и с класическия.

Общи условия

Активация на акаунт