Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 292
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 665
Леми, аз не съм сигурна за валидността на купона...Преди да се отключват новите купони, реално и броени часове преди полунощ на предишния ден си изписва "1 ден до отключване"...
Имам поставка с бурканчета за подправки, 2 броя. Едната е на Зефир, а другата е на Брио. И двете се въртят и много си ги харесвам. Тези в Лидъл и аз помня, че се изчерпаха много бързо и тук в темата почти никой не успя да си вземе...

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 15:46 от dolce miele

# 1 666
  • СОФИЯ
На купоните си пише "Изтича утре", "Изтича днес". Същото е и с този за 5%.

# 1 667
Според мен, купона е валиден до утре вечер.
При нас в единия филиал тези кексчета са в средните стелажи при кексовете. В друг- до хляба

# 1 668
Ако днес пише изтича след два дни, утре ще пише "изтича утре" и ще си го ползваш в сряда спокойно.
Кексчетата са много готини.

# 1 669
абе стига с тези кексчета бе, сега ще ме карате да ги купувам!

# 1 670
  • София

Не ги отминавай! Заслужават си!

# 1 671

Аз не ги видях в брошурата тези кексчета
Да споделя какво взех от новата кампания - 50%
- доуси омекотител и формил течен препарат за пране без аромат и оцветител хипоалергенни по около 2 лв от литър) взех ги за олекотените завивки, защото подготвяме зимния ни дом за сезона

- таблетки против котлен камък за кани и кафемашини. За профилактика около 1.40 лв
- от френската седмица бисквити в квадратна метална кутия от 9.99 на 4.99 лв 300 гр

П.п. В нашият магазин имаше доста кухнии преди малко, така че звъннете на телефоните и успех

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 16:40 от JustMila

# 1 672
Тези кексчета не ги намерих, имах и аз такъв купон, ама по-добре така. Взех суджук и покрай него други хранителни, та се класирах без да искам за 2 точки. Явно и с книга ще се сдобивам.

# 1 673
Аз при нас (старозагорски) не видях нищо на -50%. И за първи път излизам само с една меденка, от няма и какво.
Повече ще се пазарува в четвъртък.

# 1 674
  • София
Кексчетата на мен ми се паднаха от купон.

# 1 675
Миналата година след кухнята пуснаха тоалетки за момичетата 2 вида една голяма стояща като мебел, като на мама 😊
И една по малка  като да си я сложиш върху шкаф например..
И работилници за момчетата..
И други неща по мало габаритни (дървени )..
Така че чакаме с търпение и коледно настроение вече😊

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 23:28 от Sofi_to

# 1 676
Здравейте! Тези кексчета някой купувал ли е от вас, хубави ли са?
Лимоновите взехме, на вкус са много добри, но съставът е потресаващ - единствено рапичното олио ми говореше нещо. Ние лично следващия път ще вложим другаде 2-та лева (предполагам, че от скреч са ви са паднали,  иначе са 3.99 лв.)

# 1 677
Къде стоят тези артикули на 50%?
Благодаря за отзивите за купона.

# 1 678
  • Sofia
Здравейте! Тези кексчета някой купувал ли е от вас, хубави ли са? [
Скрит текст:
img width=531 height=587]//cdn.bg-mamma.com/nx0l/oaI0x.jpg[/img]
Лимоновите взехме, на вкус са много добри, но съставът е потресаващ .. са 3.99 лв.
Точно, предполагах за състава, ама... пропуснах ги. Блазнеше ме  само това, че са индивидуално опаковани.
То и млечните десерти (намерих ги с питане на служител) са все с обичайните глупости, ама тях ги взех.
И черешовия ликьор взех (пак с питане).
Толкова относно логиката на подредбата (не че е съсвем нелогично, ама нали са в промоция...) и под 20мин. пазаруване.
Само кашуто от списъка ми беше на обичайното си място, а съм разбрала, че ядките, които са от ПА все са си там.
И пак забърсах няколко смокини на 80ст/бр., иначе били 2лв... чух коментар м/у служителите.
Леми, тия на "-50%" май като ония "-30%" са в едни кошници сложени между регалите.

# 1 679
Толкова до логиката на подредбата (не че е съсвем нелогично, ама нали са в промоция...) и под 20мин. пазаруване.
То и аз затова задавам "тъпи въпроси" това къде стои, и онова, че... 🥴

Общи условия

Активация на акаунт