Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 298
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Здравейте! Тези кексчета някой купувал ли е от вас, хубави ли са?

# 1 651
Някой знае ли какво се случва с детските играчки тази година? Аз ли бързам или тази година и Кауфланд и Лидл не пускат почти нищо Smile Аз чакам къщите за кукли, но уви...
и аз същото се питам. Но по спомен като че ли бяха последната седмица от ноември - тоест чакаме в темата в сряда след полунощ Satisfied

# 1 652
На мен ми харесват.Предпочитам с лимон. Simple Smile

# 1 653
Ние се уредихме с кухня, дано малката се заиграва и радва на кухнята.
Гевречетата са ни любими у дома. 💚
Итал.бишкоти от тая седмица преди месеци бе купил мъжът ми, изобщо не ни харесаха и отидоха в коша.
Аз оцветявам именно с моливи или тънкописци.Не с флумастри.

# 1 654
  • София

Взех един пакет с лимон. Много ни харесаха. За кафе са чудесни. И не само. Всяко кексче е опаковано отделно.

# 1 655
Някой знае ли какво се случва с детските играчки тази година? Аз ли бързам или тази година и Кауфланд и Лидл не пускат почти нищо Smile Аз чакам къщите за кукли, но уви...
и аз същото се питам. Но по спомен като че ли бяха последната седмица от ноември - тоест чакаме в темата в сряда след полунощ Satisfied
Предни години освен къщата,имаше тоалетка и магазин ,предполагам следващата седмица ще пуснат поне някое от тези неща

# 1 656
  • София
Благодаря за отзивите! 🌺

# 1 657
  • Sofia
... Взех един пакет с лимон. Много ни харесаха. За кафе са чудесни. И не само. Всяко кексче е опаковано отделно.
Я кажете сега по колко грама е едно кексче и за състава нещо... Simple Smile
Евентуално да ги пробвам, преди да са свършили и те.
Аз минах набързо и в бързината не можах да открия  млечните десертчета от днес. Та къде сте ги открили евентулано?

# 1 658
  • СОФИЯ
Кексчетата, лимонови
Скрит текст:

Млечните десертчета и аз не ги открих на обичайното им място. Скир по 4 бр. обаче намерих.

# 1 659
Отбелязала съм тази стойка да я видя в четвъртък. С 9 бурканчета е. Не знам дали е пускана преди. Така, от брошурата ми харесва.

Да не всявам паника, ама миналата година свърши още в деня, в който я пуснаха, изобщо не успях да я видя, в два града я търсихме за щерката. Затова сега сме на нисък старт за четвъртък, дано поне едната да я свари. То на нея и е мерак де, аз не я искам за мен.

# 1 660
  • На края на вселената!
Мини кексчетата не ги открих на Сточна гара. за първи път влизам в магазина и ми беше неориентирано, но доста гледах и не намерих.

# 1 661
  • София
Вкъщи се харесват.

# 1 662
Кексчетата са уникални - и лимоновите, и шоколадовите. За мен плюсът е, че са индивидуално опаковани.
В нашия филиал седят при кроасаните.

# 1 663
  • СОФИЯ
Мини кексчетата не ги открих на Сточна гара. за първи път влизам в магазина и ми беше неориентирано, но доста гледах и не намерих.
На стената след пекарната, почти веднага, горен ред. Повече харесах лимоновите.

# 1 664
  • София
Мини кексчетата са където стоят рулата и другите кексове

Общи условия

Активация на акаунт