Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 283
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 710
Да кажа нещо, което забелязах като нов продукт. Торта Гараш. Кръгла, 700 гр. 9.9лв цена. Тая торта е толкова мъндзърка, че не знам за колко хора ще стигне.

# 1 711
Ооо, това за касовите бележки ми харесва! С удоволствие бих се отказала от хартиената. За съжаление обаче плащам в 99% от случаите с карта, та поне едната няма да ми мърда.

Иначе да се оплача - от 8 суджука 3 са със спукано черво. Поправете ме, ако греша, но от баща ми знам, че спука ли се червото, трябва да се пече, щото сушен суджук от това няма да стане. Та си взех 8 суджука, суша 5 в момента. И да подчертая - не съм ги спукала аз, така си бяха още в кутийта.

# 1 712
Да, опечи ги. И така да вкусни

# 1 713
зависи колко е спукано. като се правят луканките понякога се налага да се дупчат с игла, за да се изкара въздухът и са си ок. та ако е нещо дребно....гледах го аз вчера тоз суджук, но нитритната сол ме спря. поне кажете - вкусни ли са?

# 1 714
зависи колко е спукано. като се правят луканките понякога се налага да се дупчат с игла, за да се изкара въздухът и са си ок. та ако е нещо дребно....гледах го аз вчера тоз суджук, но нитритната сол ме спря. поне кажете - вкусни ли са?

Май няма да рискувам и ще ги опека. Иначе по мое мнение сушени са много хубави. Аз лично ги предпочитам пред готово изсушените (колбасите) суджуци. Иначе печени не са кой знае какво. Просто по-хубава наденица (лично мнение).

# 1 715
Аз искам да взема няколко такива за почерпка, защото няма да имам възможност да приготвя сама
https://www.lidl.bg/p/da-bde-koleda-s-deluxe/shokoladov-chiyzkeyk/p62634
Хубави ли са? Грамажът е малък и нямам представа колко парчета излизат от една кутия.

# 1 716
  • София
Морена, на мене също не ми се вярва.
Но постепенно отпада всичко хартиено  и за хората -  при повечето монополисти вече може да се регистрираш и получаваш в профила месечната фактура за ток, вода, парно, мобилен.
Не го приветствам, но се случва.

# 1 717
Пийкок, 700 гр са 6-7 парчета торта 😜😁
Не слагам бележките в джоба...сгъвам на две обикновено и в портмонето.
Тези новите бележки нали уж са по-еко...докато имам опция за хартиена, ще си я използвам...иначе и на мен ми се струва, че може и някой ден да няма хартиени...Но всеки магазин ще трябва да си има приложение май...

# 1 718
Аз още от както пуснаха Лидл+ се надявам да спрат касовите бележки за тези които пазаруват с него.
Явно е че това не допада на всеки, така че ако има възможност да се избира, аз определено ще си избера за себе си да ми отпадне хартиената бележка.

# 1 719
  • Sofia
...иначе и на мен ми се струва, че може и някой ден да няма хартиени...Но всеки магазин ще трябва да си има приложение май...
... и да го ползват хората. Съответно - да имат телефон с необходимите параметри, което за една възраст+ ... И в крайна сметка да са доволни, а не разочаровани и зарязващи приложението...

# 1 720
Според мен, наистина в случая би трябвало да е опция която да се избира и да се възползва който я желае. Примерно хората които не четат изобщо бележките и ги хвърлят (идеално- в коша, но някои и направо на земята) или тези които дори не си ги взимат.
Морена, аз активно си го ползвам приложението. Дори и често само заради касовите бележки в ел. вариант. Но за мен те са един вид резервни, основно "разчитам" на хартиените за връщане. Обаче ако не отчете приложението, няма и касова бележка. И ако и хартиена нямам...Няма да съм доволен клиент без хартиени касови бележки 😄

# 1 721
и аз мен трябва да е опция, не всеки е длъжен да се оправя и да може да се оправя само в електронен вид. иначе и аз ползвам активно лидл плюс, но и си проверявам хартията след каса. няма да умра без реална бележка, но все пак трябва да има възможност за избор.

# 1 722
Пийкок, 700 гр са 6-7 парчета торта 😜😁
Виж я в магазина колко е малка..

# 1 723
Свободният избор винаги е важен да съществува.
След каса проверявам хартиената бележка, че ми е под ръка, а не да размятам телефона, но определено за мен визуално е по-добра видимостта на бележката, качена в приложението.

# 1 724
В ел. вариант ми е по-удобно от вкъщи да гледам бележките. Обикновено е когато търся от коя дата е дадена бележка. Примерно за нещата за връщане ме улеснява доста да знам от коя дата да търся хартиената бележка. Още не съм се "пречупила" да връщам продукт с ел. бележка...😃
Пийкок, помислили за са фигурите ни 😝 Къде стои всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт