Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 269
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 725
връщам си аз с ел. бележка, нямам драма.
и на мен ми се паднаха кексчетата, но май ще се въздържа.

# 1 726
Аз участвам в игри, в някои от тях се изисква предаване на касова бележка, така че не може да отпада. Ако игрите си променят условията - ок, обаче ми се струва, че виртуалната бележка ще е елементарно лесна за фалшификация.

# 1 727
Е, разбира се, че няма да отпадне. Дори в поста със скрийншота от испанския Лидл пишеше, че е опция.

# 1 728
Здравейте, дали ще пуснат отново детската гримьорна до Коледа?

# 1 729
  • Бургас
На мен ми допада възможността да спестя поредната хартия за хвърляне... И с кеф бих се възползвала от такава опция. Ако не отчете приложението - няма как да се "прочете" зададената опция за неотпечатване на хартиен бон и такъв ще има или поне така е логично. Така дори веднага ще знам ако не е "хванал" Лидл+ и веднага ще могат да се коригират нещата. Удобно ми е да са ми нещата в дигитален формат, а и винаги мога да разпечатам у дома желаната бележка за нещо с гаранция, за да я имам и на хартиен носител, но аз ще контролирам колко хартиен боклук се генерира за мен Wink
Иначе ясно, че ще е опция и който иска ще си я ползва - надали ще е задължително.

# 1 730
  • София
Не е само за опазване на природата.
С ел. бележки  магазина също ще спечели - от хартия, принтер, печат, боклуци след касата. От 100 клиента ако 20 откажат хартията - ще се спести доста. Но да не го мислим засега, като дойде тук всеки ще си решава.
Някой успя ли да вземе книгата? Какво е съдържанието, рецепти?

# 1 731
И аз се вълнувам от книгата как изглежда и какво съдържа. Гледам вече е пусната в олх.

# 1 732
От сайта на Лидл останах с впечатление, че е не само рецепти, а и някакви съвети (май за дома). Все едно, като събера още 3 точки ще я видя каква е, с тези цени напоследък явно бързо ще стане това 😥.

# 1 733
  • Sofia
И аз съм с две точки, ама когато се съберат останалите, ако има книга... Никак не ми е зор.

# 1 734
И на мен, но твърде бързо вчера събрах двете точки, това не ми хареса….

# 1 735
  • София
То от много опции за избор сме на тоя хал в момента във всяко едно отношение...
Лишила съм се от абсолютно всяка хартийка, от която е възможно. Плащам с телефона си навсякъде. Връщане назад няма да има, светът става все по - дигитален.

# 1 736
  • Sofia
Мдаа... това е положението. И нашите са от един пазар, замалко 3 да са... заради олиото... Simple Smile
Днес пък трябва да взема от него за мама и ще имам още една.

# 1 737
Аз с кухнята събрах 4 точки ама забравих, че я има тази кампания. Сигурно ще в подаря на някого тази книга. Другите така събират прах

# 1 738
Според българското законодателство за ВСЯКА продажба се издава фискален бон от ФУ, който КУПУВАЧЪТ е длъжен да съхранява до напускане на обекта.
Толкова за касовите бележки, пък ако искате още 10 страници обсъждате.

# 1 739

мда, такава е тенденцията....много неприятна. и аз праснах 2 точки за секунди за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт