Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 230
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 770
  • В градината...
Взех си платна, гръцки зехтин /по средата на магазина е, на влизане обаче/ и елхичка. Сребрист смърч. Имаше и обикновен.
Вкъщи имаме сребрист смърч, преди 5 години го купихме за 90 лв. от разсадник с хубави цени. Пак беше 1м. висок. Сега е 2м.

# 1 771
Пиперът на зърна който използваме ми е в ел. мелничка. Имам и още един пипер микс от няколко вида който си е купен в мелничка. Втората ми ел. мелница е за гарам масала (че с нея е много по-лесно, отколкото в мелничката Делукс). 🙂 В бурканчетата съхранявам само пипер на зърна който не се събира в ел. мелничката.
Междудругото, на тези бурканчета обикновено доста лесно им се маха пластмасовото капаче с дупки и може човек да си взима подправки и с лъжичка. Все пак, не всички са с еднаква големина.

# 1 772
Аз да се включи с коледно настроение от Коледната тема ..
Беше публикувана Испанска брошура от 25.11..с мнооого хубави неща за мен...
Имате ли наблюдения дали и кога при нас идват същите неща.
Аз видях 2, 3 неща дето и тук ги пускаха миналите седмици...но повечето и хубавите не съм виждала..🙂

# 1 773
Преди доста време и нас са ни питали така като проучване.

# 1 774
  • In transit
Мистик, Леми, благодаря. Ще се завъртя утре пак. Grinning

# 1 775
Хора, защо не казвате колко чудесен е италианският бешамел! Бях взела един ей така, щото го хвалихте. Ами чуден е! Мога да го ям с лъжичка. Взех хек и парче филе, което сложих за филе.

# 1 776
Аз взех надЯница. Много ми харесва. И е на добра цена. Ох, нямам навик да си харесвам неща в брошурата, а като отида в магазина. Втори ден маски в кутия няма. Тоя черешов ликьор хубав ли е? Как се пие ? Топъл, студен?

# 1 777
И от мен положителен глас за хека. Много го обичаме на фурна с подправки или паниран. Аз получих точките за книга, но детето ги изхвърлило.

# 1 778
  • Пловдив
Момичета, това ли са гръцките питки, за които писахте, че са хубави?

# 1 779
  • софия
Не. ПА са, седят във фризерите, но вече съставът им е променен.
Хвалехме тези гръцки питки.

# 1 780
  • Варна
Здравейте, моля ви помагайте Sad търся детски апрески номер 25 за момче. От Варна съм.

# 1 781
Благодаря за информацията относно дифузерите. Не намерих. Толкова отдавна ги дебна и темата следя редовно и накрая греда.
Снощи в Лидъла на Алабин имаше.

# 1 782
Благодаря за информацията относно дифузерите. Не намерих. Толкова отдавна ги дебна и темата следя редовно и накрая греда.
В Стара Загора също има. Ако решиш, че ти е много важен, да ти го взема?

Здравейте, моля ви помагайте Sad търся детски апрески номер 25 за момче. От Варна съм.
Същото важи и за теб Simple Smile

# 1 783
  • На края на вселената!
Долче, ако искаш точки за книга, давам моите. Засега са 2, но ще събера

# 1 784
Апрески виж на obuvki365.com
Вчера ми пристигнаха пантофки за детската на големия ми син от там( много хубави (Moneta)) .
Доставка за 24 часа.
Има много и хубави модели.

Общи условия

Активация на акаунт