Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 193
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 935
Не искам да виждам ММ с такова нещо 😆 Но и той няма да иска да се види с такъв суитшърт де... 🤣
Някои от вас обаче може би ще попаднат на перфектния коледен подарък-суитшърт за мъжете 😜
Пратих скрийншот на ММ да го питам деликатно дали му харесва коледния подарък който съм му избрала...😅

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 18:32 от dolce miele

# 1 936
  • София
На мен са ми много симпатични двойката актьори от брошурата, облечени така.
Ам съм брюкселско мекере, та е разбираемо 🙂
Питах за бамята туршия дали е пресолена, но от нетърпение купих преди да дочакам отговор. Не е чак толкова, както беше миналия сезон. Но е солена.

# 1 937
Може би бих възприела мъжкия суитшърт по-добре, ако не беше с кройка тип рокличка, а малко по-къс...🙂

# 1 938
Долче, ама и ти как си го пуснала по пързалката Wink

# 1 939
За мен сета с подправки от лидл също не е естетичен.
 Моят е от миомакс и в момента дори тези артикули са с 20 процента намаление. За съжаление и те са с пластмасовите капачета- едно сребристо и под него още едно с дупки.
От новата брошура харесах блендера. Гледах клип в ютуб О доколкото разбирам е със стъклена купа, каквато точно искам. Някой с отзиви за него от предишни пускания ?

# 1 940
Здравейте, купих от кафявия ориз /крина/,ми то страшно много зеленикави зърна.Хвърлят ли се?Вие как процедирате?        А тази скумрия - от 3 декември , дали е вкусна  като XXL скумрията?

# 1 941
Пийкок, и ММ обича да се шегува така с мен, няма да се давам 😃
Да си побутна въпроса! 🙂 Задължително ли е продукт, закупен с Лидъл+ и който ще се връща след повече от 60 дни, да се връща като се сканира дигиталната касова бележка или може и с представяне на хартиената? 🤔 Щом при връщането с хартиена касова бележка се отразява връщането и в Лидъл+, мисля, че не би трябвало да е проблем или...?

# 1 942
Ако кодът на бележката е еднакъв, вероятно не. Ама може и да бъркам. Simple Smile

# 1 943
  • Sofia
... доколкото разбирам е със стъклена купа, каквато точно искам.
Със стъклена купа е, на мен ми върши работа. За всеки случай обаче бих проверила в магазина. Simple Smile

# 1 944
Долче ти ли писа сутринта, че цял ден ще си представяш мъж в подобен суитчер...
Е Лидл са се погрижили да не остава много на въображението, като са облекли един индивид подобаващо 😂😂
А за връщането...нали срока е 60 дни с Лидл+ ..а не повече от 60 дни 🤔🙂

# 1 945
Аз бях, да. 😄

# 1 946
С мъжа ми днес коментирахме, че това което сега пускат на промоция преди струваше толкова без промоция. Наистина при някои хранителни продукти поскъпването е с 20-30 %. Шокиращо е. Основно пазарувам от Лидл, но започвам да се замислям струва ли си.

# 1 947
За жалост, не вярвам, че е така само в Лидъл...🙄 Навсякъде стоките поскъпват така...😬

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 18:45 от dolce miele

# 1 948
Ми..струва си. Вчера мъжът ми купи олио от кварталния магазин за 4.50

# 1 949
И в Кауфланд е същата работа.
Обачеее - за шампоани и перилни аз се пренасочих към DM, както и за део спрей. Някои неща отиват на до 5 лв. разлика.
Оставяш едни 50-60 лв., а нищо съществено не е купено.

Общи условия

Активация на акаунт