Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 213
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 920
Аз пък днес им писах, че не е лошо да се замислят, че не е в тяхна полза да хранят тия ненормалници във "Фермата", щото не е добра реклама за лейбъла. Те пък съжалявали, че мисля така и си го преместиха в другия крачол. Аз пък ще пазарувам в Метро. Всеки си прави изборите, нали?!

# 1 921
  • велико търново
Да се оплача от домашните комплект и няма ше лилави. Само тъмно сиво.
Тръгвам към касите и един конплект в лилаво върнат. Точно размера който търя. Взема м го плащам го. И тръгвам да го пъхам в торбата, но ужас скъсано дупка на крачол. Съжалих, но го показах на касиер ката и го върна х.
Имаше няколко комплекта за подправки, не ми харесват не взема х. Капачки те не са Ок.

# 1 922
  • София
Уф...начи снимката е илюстративна Simple Smile Пак не съм внимавала...аз затия пари си мислех, че ще са пълни Smiley

Не само ти не си внимавала.
Днес без да искам подслушах разговор между служители на Лидл. Момче от персонала се жалеше на колежка, че си купило  снощи комплекта за подправки, защото днес почива. Но гаджето го отворило, видяло празните бурканчета и го натирило да връща. Скъпо било, не си заслужавало.
Щом и персонала се лъже по картинките .... Иначе в Ст. град имаше доста кутии с бурканчета, кухни,  дървени като пазарски колички. И лилави дамски комплекти имаше доста, но не гледах номера - не нося такова нещо.

# 1 923
не съм виждала да се продават такива комплекти с подправки, но знае ли човек. и не, не са скъпи. сега на живо как са е отделен въпрос.

# 1 924
Пазаруващите в Борово имат 2 задачи, да проверят дали има пица Маргарита XXL и риба тон в собствен сос.   Stuck Out Tongue
Kissing Heart благодарности предварително.

# 1 925
Тези, в Лидл, не мисля че са скъпи.
Продават и с подправки. Скоро купувах от тези, за подарък.
Скрит текст:

# 1 926
  • Перник
Преди години сме купували от Лидл комплект шишенца С подправки. Бяха на дървена поставка с 2 рафтчета, която се монтира на стена. Никога повече не ги пуснаха обаче. Вярно, че част от подправките заминаха в боклука, защото не използвам чесън на прах например, но шишенцата си ползвам до ден днешен Simple Smile

# 1 927
Взех и аз комплект за подправки, въпреки че имам стар с повече части.
На този ми харесва, че са стъклени бурканчетата. Но капачетата с дупки са само един вид.
В стария са три - със ситни дупки, с едри и с една голяма в средата. Ползвам различни за различните подправки и се замислям как ще се спогодя с тези Grinning А нямам място и за двата.

# 1 928
И за мен лидлския сет е кофти и като дизайн, и като функционалност. Сред показаните от Ми Ра има добри предложения..на друга цена, много ясно.

# 1 929
Току що гледам брошурата отново и какво да видя..въпросните суитчери ..наистина облечени от мъж 😂😂🤔

# 1 930
много сте нееврогейски значи!

# 1 931
Божкеееййй Simple Smile

# 1 932
ОМГ 😅 Дамските суитшърти са малко по-разкроени отдолу като че ли...🤣🤣🤣
Лидъл ме повредиха за доста дълго значи...😆

# 1 933
🧐 Значи грешката е вярна 😳, явно трябва да си сверя часовника по отношение на усета ми за естетичност 🤓.

# 1 934
Lidl влизат в крак с новата реалност - третия пол 🤨🤐

Общи условия

Активация на акаунт