Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 220
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 905
Домашните комплекти от днес стават ли? Да знам дали да се разкарвам.

# 1 906
  • Перник
Не съм се включвала отдавна в темата, но редовно финансирам Лидл Grin
Защо така с лошо за пижамите? Миналата година си взех долнището на звездичките - бархетно, свежи цветове, мнооого топло (поне за мен). Много рядко спя с него, ползвам го по-скоро да се разхождам из къщи преди лягане или сутрин, докато се облека.
Чудя се на блендера Thinking Друго не харесах особено.

# 1 907
Взех бурканчета и едно кантарче. Бурканчетата не са от най-красивите, но се ядват, дано поне са удобни.
Кантарчето с бисквитките на картинката е красиво, за жалост няма отзад дупка за закачане. Също не може да се изключи, а се изключва автоматично, ако това е от значение за някого. Но пък е доста евтино, та май си заслужава. Имам друго кантарче от лидъл, ползвам го над 10 години вече, само купата му счупих, та като марка не са им лоши.
Кантарчето се изключва като се натисне по- продължително TARE.
Взех  на 50% намалени маслини , сладка, препарат за пране и пиперкова паста.

# 1 908
  • Пловдив
Уф...начи снимката е илюстративна Simple Smile Пак не съм внимавала...аз затия пари си мислех, че ще са пълни Smiley

# 1 909
  • Точно където трябва
Исках да взема от сланината, но йок. Някой знае ли всеки ден ли изкарват по малко и свършва или просто няма шанс да се появи?

# 1 910
  • София
Доволна от днес:

1) Взех си елха
Между другото беше 25 лв, а едни по-големи в саксия по 40 лв бяха, т.е различни от тези в каталога.
2) Използвах и купоните по 1 ст и този за 5%

Имаше доста кухни останали на Т. Каблешков.

Вече за 5 път подред не печеля нищо от скреч картата.

# 1 911
Вчера пуснах един господин да мине пред мен. Беше нарамил елха ама неговата беше в саксия

# 1 912
  • София
Тези в саксиите бяха огромни, въобще не можах и да я вдигна, а трябваше да я пренасям пеша около 20 мин до нас. 😃

# 1 913
много са хубави тези в саксиите, но пусто нямам къде да я засадя

# 1 914
  • София
Ние винаги сме със саксия, имаме къде- и свекърите и баща ми имат двор, ама тази година така се получи.

# 1 915
  • София
При нас бяха останали само малки елхи, отрязани, без саксия.

# 1 916
Домашните комплекти от днес стават ли? Да знам дали да се разкарвам.
Имаше при нас останали само сиви - много грозен цвят, поларени са.
Но в мрачната зима искам нещо по-цветно. Отказах се, имам от предишни години подобни.
На Раковски (София) имаше много дифузори и комплекти за подправки. Бурканчетата за мене са малки и изглеждат евтино.

# 1 917
  • София
Това са бурканчетата за подправки от сета днес:

Обикновени бурканчета, 8,5см. Защо е нужно да изглеждат скъпо?!

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 15:35 от Amiamo

# 1 918
Нямам време да чета назад дали е коментирано, така че пиша направо.

Сега се връщам от Лидл. Последно ходих миналата седмица. За една седмица всичко е поскъпнало ужасно много. Типовия хляб от 95 стотинки е станал 1,19. Козето мляко от 1,49 е станало 1,79. При месото всичко е с 30 до 50 стотинки нагоре. Отидох за тиква която беше на промоция от днес по 49 стотинки килограма - да, ама не. Свършила. Били заредили цитирам - "десетина бройки". Може ли да заредиш 10 броя от промоционален продукт и то при положение че го пускаш толкова евтино? Разочаровах се ... поне ябълки и банани имаше на промоция останали.

# 1 919
  • София
Затова трябва да се подаде информация и жалба в КЗП.
Лидл отдавна плачат за жестока глоба
В Кауфланд не е така, а собственика е един.

Общи условия

Активация на акаунт