Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 180
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 980
То изглежда, че какво ще се зареди и ще се дозарежда в останалите дни зависи от това което са им доставили в склада и всеки път е различно..така си мисля аз..🙄🤔
Кой е този прах/ гел за пране Формил..🤔

# 1 981
Кухни и при нас бол.Разместили сушените домати,днес търся ,питам.Отгвора беше "какво да ви кажа,или са преместени или свършили.Каквото и да кажа ще ви излъжа ".

# 1 982
  • Седмото небе
То изглежда, че какво ще се зареди и ще се дозарежда в останалите дни зависи от това което са им доставили в склада и всеки път е различно..така си мисля аз..🙄🤔
Кой е този прах/ гел за пране Формил..🤔
Ей този хваля аз:

За дрехите на моята малка 10 м драконка го ползвам. Дори и без добавката на прах за петна, пак изпира много хубаво, бебешките дрехи остават мекички дори и след сушилня. Изпра много добре едни петна от лигавници от био памук, а ги бях отписала вече.
Сега като се заредих стабилно вече ще го ползвам и за нашите дрехи. Тъкмо ще си ми мирише само на омекотител, че вредно не вредно, ама без такъв не мога...

# 1 983
  • София
Имам  блендер с кана, пак от Лидл, от преди 4-5г. Доволна съм много, само има по-различен дизайн този. Лесно се разглобява и каната се мие в съдомиялна.Но в новата ми кухня на село, аксесоарите са ми ментов цвят..и преди 3 мес блендера се продаваше в Белгия, та от там си го взехме. Пробвахме и него, необелени ябълки, банан и лапад....чудни зелени смутита стават. Кухнята е като реклама на Лидл.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 11:29 от hris.g

# 1 984
Да похваля шоколадовата напитка със солен карамел,  отказвам водата, само такова ще пия Hug Smile

А този червено-бял коледен клин дето го носи рекламната мадама на снимката ще го има ли в действителност или е само за снимката? Не е показана цена в брошурата, а много ми хареса Rolling Eyes

# 1 985
  • В градината...
Добре, че оняден си взех елхичка. Днес, докато паркирах до един хотел, гледам един мъкне елхичка в червена саксия. После поглеждам градинката пред хотела - 5-6 дръвчета вече засадени. Сигурно е изкупил всички. На тази смешна цена...

# 1 986
hrisi.g, страхотна ментова
Лидълска дружина си имате.
 Със здраве да ги ползвате. Все по нетърпеливо ми става за блендера Heart

# 1 987
Взехме хлебопекарната при последното пускане и след направата на 2 хляба я върнахме, използвам хлебопекарна от 10 год., е с тази не се разбрахме, хляба се вади изключително трудно, бъркалките са от странен материал, не са незалепващи, има приспособление за вадене на бъркалки, но аз не си представям да бъркам в полувтасалото тесто да вадя бъркалки. След трудното вадене в хляба остават огромни дупки. Не е нашата хлебопекарна.

# 1 988
  • Sofia
Да кажа и аз нещо за хлебопекарните по принцип...
Скрит текст:
моята беше ТСМска с две бъркалки - всичко си ѝ беше наред, обаче аз не харесвах аромата на хляба от нея... само аз от семйството и родата и по-принцип нямам проблем с други миризми.  И така ползвах я само за месене, изваждах втасалото тесто, оформях си го и си печах хляба (и козунаци що е измесила... ама като си взех и планетарен миксер, тя сдаде багажа, след години вярна служба) във фурната.

# 1 989
Здрвейте! Дали някой от вас може да ми купи и изпрати комплекта за подпракви, които беше от вчера. 9 бурканчета със стойка за 13,99лв? В Казанлък докато стигна до магазина и бяха свършили.

# 1 990
Искам да ви похваля нещо , от което съм много доволна... Ластици за коса. Бяха в прозрачна опаковка, черни. Взех от майка ми за проба. Вече сигурно 2 месеца го ползвам и почти не е мръднал , а аз ходя с вързана коса в 90% от времето. Да им се ненадяваш Wink
Скрит текст:

# 1 991
  • Пловдив
Да попитам мнения за свинското контрафиле от тази седмица. Мислех да взема за домашно филе Елена, и тъй като ще е повече, ще се радвам на отзиви.

# 1 992
Да попитам мнения за свинското контрафиле от тази седмица. Мислех да взема за домашно филе Елена, и тъй като ще е повече, ще се радвам на отзиви.

аз сложих едно парче онзи ден. вчера го извадих от солта, беше пуснало малко вода. друго не мога да кажа. божа работа Joy мисля другата седмица да сложа и врат. цената е малко смущаваща, ама....
взех си бурканчета, кори за баница, пушен кашкавал с купонче и т.н. и книга ми дадоха.

# 1 993
  • Sofia
Аз скокнах за шийтакето и си взех и книгата.

# 1 994
Пак имат издънка в брошурата, сега я забелязах:

Общи условия

Активация на акаунт