Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 180
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 2 130
To нелепото е, че в моя случай бележката я гледах, но грешката изобщо не я видях. След като се преобърне колата, всеки дава акъл какво е "трябвало", това много го "обичам", много е полезно. Laughing

# 2 131
Досега не ми се е случвало да си гледам бележката в магазина и да не видя, ако има грешки. Та с това опит нямам. 😉
Както и да е, надявам се Pvacheva да ме е разбрала правилно. 🙂

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 08:23 от dolce miele

# 2 132
Чушки още вчера взех.
Бяха сложени срещу касите.

# 2 133
pvacheva, аз процедирам навсякъде така - снимам касовата бележка/или скрийншот от телефона на мъжа ти/или я изтегля, снимам покупките, пращам им снимките и обяснявам.

# 2 134
To вярно, че може и изобщо да не се ходи в магазина за рекламацията, така е още по-ефективно, Леми е станала експерт покрай онлайн пазаруването. Simple Smile

# 2 135
Здравейте,
някой обърна ли внимание на това термобельо за момичета:
https://www.lidl.bg/p/snezhni-igri-v-zimni-dni/termobelo-za-momicheta/p63734
Стегната ли е материята?

А, на суитшъртите:
https://www.lidl.bg/p/snezhni-igri-v-zimni-dni/suitshrt-za-momicheta/p63731

Ако може и снимки ще бъда благодарна!
Хубава и здрава седмица на всички!

# 2 136
Стегната е материята, но не прекалено. Удобно е, но не мога да кажа, че ми топли много, предпочитам други материи за топлина. Но други са доволни. Това, което взех миналата година, беше уголемено, наложи се да взема за мен детското 148/152.

# 2 137
При нас на Раковски патки нямаше - само врат и телешки език, който пък в месарницата на Неофит Рилски е точно наполовина като пари. Големият интерес - разбира се, към детските дрешки. Към вакуум машините - никакъв интерес. Два вида са - бяла и черна, аз взех черна.

# 2 138
  • София
Не ми харесва шипковия мармалад на РС. Като желе е, не е мармалад. За мен е безвкусен.

# 2 139
И в Младост 2 е лудница - основно за ски нещата ...аз да не съм капо взех едни ръкавици за малкия ....но нещо много малки ми се сториха ( взех 6 номер ) - та ще видим довечера,кой ще се уреди с ръкавици Wink така и не ги разбрах тия номерации на тези ръкавици - вчера 5 пъти мерих ръцете на децата - та надлъжно ,та напречно ,та обиколка и според всички чартове ,които открих е 6 , ама малеят ми нещо тия лидълските сега Wink Wink
Едвам открих капията , но взех 4 буркана да има Wink Wink Wink Бадемите са също на добра цена , портокалите изглеждат хубави - като за ядене ,не за сок Wink Wink
Та така ,май повече време ми отне да намеря къде да паркирам и на касата да чакам,отколкото самото пазаруване днес.
Пак са ми пуснали купонче за -5% на цялата сметка в Ринг Мола - за туй петъчно май на там ще се ориентирам ( за четвъртък само 2 неща набелязах,но за петък ми се понасъбраха Wink ).

# 2 140
За Лидл + може и от два телефона да сте в един профил.

# 2 141
  • в кукувиче гнездо
Не ми харесва шипковия мармалад на РС. Като желе е, не е мармалад. За мен е безвкусен.
Често купувам от него и никога не е бил като желе. Напомня ми за онзи от детството.

# 2 142
  • София
При нас на Раковски патки нямаше -

Патки никъде няма - писали са в сайта, че е по независещи от тях причини.
Не купувам, но рових из сайта и забелязах.

# 2 143
На така лудница от доста време не бях попадала в Лидл, а беше много рано сутринта. За първи път се доредих до буркан чушки. Ако има и утре ще купя още, че днес бях претоварена.
Бяха свършили хартиените брошури.

# 2 144
Да се  оплача в брошурата за новия срещу Арената на снимката е кафеварка за 16.99лв. аз от 2 г. издирвам такава ..та специално отидох и какво се оказа..че сбъркали снимката,  Rage   не ми било кафеварка а ми било кафеМелачка за 16.99лв ......нямаше много народ всички каси работеха паркинга е под магазина и пред него има си светофар за влизане и излизане много е удобен

Общи условия

Активация на акаунт