Звездни компромати - Ноември'21

• 277 261
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Glasgow
И аз никога не повярвах на обвиненията срещу Майкъл Джексън (макар че съм разказвала доста вицове по темата). Че не е бил много на център, да, че не е нормално деца да спят в леглото му да, но че е имало повече от това не вярвам. А нали и някой от тях призна след смъртта му, че е било идея на родителите. А пък тези родители дето са си бутали децата там...че то тук имаше слухове за него, те там да не са знаели, съвсем предумишлено ми се струва да си врат децата при него. Един комик, британски индиец, който много харесвам имаше скеч на тема Майкъл Джексън бейбиситър, беше нещо от рода, че се чувства дискриминиран, че никога в Невърленд не е имало азиатски дечица, все бели, защото азиатските родители са много строги и никога не биха ги пуснали някъде след училище. Беше как бял родител реагира на покана детето да иде в Невърленд- взимай го, Mate, и не го връщай докато не стане тийн Grinning  и после азиатския родител, детето го моли да иде , ама не го пускат, няма го целия скеч в ютуб https://youtu.be/t_WDmAvl6jk

За Меган Фокс И Машин Гън някой писа тук, че не са заедно, вчера в една балканска група дето съм пуснаха снимка, в Гърция са, бяха снимани в escape room  с персонала, тя много нисичка, по висока си мислех, че е. Или той много висок.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 12:04 от Jokerr

# 2 431
  • До сърцето...
Днес имат повод да почерпят:

Wine Glass Ед Харис (Edward Allen "Ed" Harris), американски актьор, 71 год.
... носител на две награди „Златен глобус“ (1999 и 2013) и една награда „Сатурн“ (2017); номиниран е три пъти за „Еми“, четири пъти - за "Оскар", има звезда на Холивудската алея на славата. Играе в „Красив ум“ (Уилям Парчър), в „Аполо 13“ (Джийн Кранц), в минисериала Empire Falls (Майлс Роби), във филма „Смяна в плана“ (сенатор Джон Маккейн), последните награди са за сериала „Западен свят“ (Мъжът в черно).
Скрит текст:

със съпругата си Ейми Мадиган са почти 40 години заедно

Wine Glass Джон Галиано (John Charles Galliano), моден дизайнер, 61 год
... британско-гибралтарският дизайнер е бил главен дизайнер на Givenchy, Christian Dior (1996-2011), на  собствения си лейбъл John Galliano (до 2011),  а от 2015 г. - на модната къща Maison Margiela.
Скрит текст:

с дългогодишния си партньор Алексис Рош

Wine Glass Алфонсо Куарон (Alfonso Cuarón), мексикански режисьор, 60 год
... първият режисьор, роден в Мексико, спечелил Оскар за най-добър режисьор. Куарон е бил номиниран за Оскар в шест различни категории (рекорд, който споделя с Уолт Дисни и Джордж Клуни), има 11 номинации за Оскар, от които е спечелил четири, включително за най-добър режисьор за „Гравитация“ (2013 г.) и „Рома“ (2018 г.), най-добър филмов монтаж за „Гравитация“ и най-добра операторска работа за „Рома“.
Скрит текст:

Flowers Rose Екатерина Дафовска, българска биатлонистка, 46 год
... печели първия и единствен златен медал за България от Зимни олимпийски игри, в Нагано на 9 февруари 1998 г. в дисциплината 15 километра индивидуално (дотогава имаме само бронза на Иван Лебанов), има и златен медал от Европейското първенство по биатлон - 2004 г.(15 километра индивидуално). От 2007 г. прекратява състезателната си кариера, но е председател на Българската федерация по биатлон.
Скрит текст:
звездният миг на Катя, и нашия също

председател на БФБ

Wine Glass Даниел Хени (Daniel Phillip Henney), американски актьор, 42 год
... актьорът с южнокорейски корени по майчина линия е известен като агент Фил Хейс от филма "Последната битка/The Last Stand" и като Мат Симънс от сериала "Престъпни намерения/Criminal Minds", има роли в сериалите "Хавай Пет-0" и „Революция“
Скрит текст:

с любимците си

Flowers Rose Ваня Стамболова, състезателка по лека атлетика, 38 год
... състезава се на 400 метра гладко бягане и 400 метра бягане с препятствия, има златен медал от гладкото бягане от европейското първенство и сребърен на Световното в същата дисциплина. Участник във „Фермата 4:Съединение“.
Скрит текст:

Wine Glass Трей Сонгз  (Trey Songz, роден като Tremaine Aldon Neverson), американски певец и актьор, 37 год
... талантлив R&B, хип-хоп, соул изпълнител, отличава се с разкошния си тенор и индивидуалността на музиката му. Номиниран  3 пъти за "Грами", към днешна дата има издадени 7 албума. Има епизодични роли в киното.
Скрит текст:

една песен от последния му албум „Back Home“.

Flowers Rose Мери Елизабет Уинстед (Mary Elizabeth Winstead), американска актриса, 36 год
... наричана „крещяща кралица“, заради ролите си във филми на ужасите (Последен изход-3, Death Proof, Black Christmas, Faults), но участва и в "Умирай трудно-4", "Фарго" (3-ти сезон), „Ул. Чудовищно 10“, последната й роля е на наемната убийца в едноимения филм "Кейт".
Скрит текст:

Партньор в живота на Юън Макгрегър от 2017 г.

Flowers Rose Карън Гилън (Karen Sheila Gillan), шотландска актриса, 34 год
... най-известна с ролята си на Ейми Понд в сериала „Доктор Кой“.
Скрит текст:

Flowers Rose Зиверт/Zivert (Юлия Дмитриевна Сытник), руска поп-певица, 31 год.
... световноизвестна със песента „Life“, клипът е заснет в Хонконг. Преди да стане певица, е работила като стюардеса в Аэрофлот. Зиверт е моминската фамилия на майка й.
Скрит текст:
с майка си

магнетична, мултинационална красавица - с немски, полски, украински и цигански, пардон - ромски корени.

Flowers Rose Християна Тодорова, българска състезателка по художествена гимнастика, 27 год
... едно от момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика, спечелили бронз от Олимпийските игри-2016 и злато – от Световни първенства (2011 и 2014); продължава кариерата си като международен спортен съдия, депутат от "Има такъв народ" в 46-ото НС
Скрит текст:

*  *  *
Поздрав за хубав и успешен ден с новия клип на Зиверт - Cry

# 2 432
И аз никога не повярвах на обвиненията срещу Майкъл Джексън (макар че съм разказвала доста вицове по темата). Че не е бил много на център, да, че не е нормално деца да спят в леглото му да, но че е имало повече от това не вярвам. А нали и някой от тях призна след смъртта му, че е било идея на родителите. А пък тези родители дето са си бутали децата там..че то тук имаше слухове за него, те там да не са знаели, съвсем предумишлено ми се струва да си врат децата при него. Един комик, британски индиец, който много харесвам имаше скеч на тема Майкъл Джексън бейбиситър, беше нещо от рода, че се чувства дискриминиран, че никога в Невърленд не е имало азиатски дечица, все бели, защото азиатските родители са много строги и никога не биха ги пуснали някъде след училище. Беше как бял родител реагира на покана детето да иде в Невърленд- взимай го, Mate, и не го връщай докато не стане тийн Grinning  и после азиатския родител, детето го моли да иде , ама не го пускат, няма го целия скеч в ютуб https://youtu.be/t_WDmAvl6jk
Естествено, семействата винаги са се обалготелствали и са искали пари. Майката на Уейд Робсън е зарязала другото си дете и мъжа си в Австралия и е тръгнала да покорява Америка с надеждата Уейд да стане голяма звезда чрез връзките на Майкъл. И Майкъл защото е видял талант в него се е опитал да им помогне. Плащал е нааема им в LA, поканил го е да участва в няколко негови клипове, возеше ги в частни самолети и тн. И майката имаше наглостта да каже, че само 1 година плащал наема и спрял, явно те са смятали, че трябва да бъдат издържани до живот. Помогнал им е да вземат заем от банка и е платил първата вноска, но и на това не са били доволни. Майкъл му създаде контакти на Уйед в Холивид и после той сам си опропасти кариерата като се хвана с Бритни Спиърс, докато тя беше с Джъстин Тимбърлайк и репутацията му се срина.  И в момента , в който спряха парите, връзките и облагите , Майкъл почина и не можеше да му помага финансово обърна палачинката и почна да прави "документален филм" 'Да напуснеш Невърленд" без нито едно доказателство в него. И почна да съди семейството за 100 милиона. И всичко пропадна в съда. Откриха се много несъответствия. Добре, че съдилищата не се ръководят само от "документални филмчета" и актьорско майсторство, а гледат реалните факти. За съжаление обаче хората не са така, те лесно се подвеждат.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 13:01 от daizy_g

# 2 433
Не знаех, че Христиана Тодорова се занимава и с политика. Rolling Eyes

# 2 434
Не знаех, че Христиана Тодорова се занимава и с политика. Rolling Eyes
Е, как … Слави я беше писал в листата си
Беше и депутатка !!

# 2 435
Мен лично много ме впечатлява факта, че Майкъл и Лиса Мари имат 8 годишна връзка и остават заедно дори и след развода си, което ми говори , че са се обичали истински. Дори не мога да се сетя за друга такава двойка, която остава заедно и след развода си.  Лиса Мари винаги е казвала, че този развод е бил грешка. По днешните стандарти 8 годишна връзка си е много. И то за мъж който постоянно е обвиняван ту, че е асексуален, ту, че е гей, което е много интересно, защото няма как да е и двете. Joy Няма как да е ПР, защото те след 1996 година не са афиширали връзката си публично.Да не говорим,че той през това време беше малко женен за друга. Joy Общо взето през целия си брак с Деби Майкъл реално е бил с Лиса Мари.

# 2 436
  • София
Само тук можеш да прочетеш подробности за живота на някой, които и самият той не е знаел.

# 2 437
Julianne Moore за списание Fairlady, ноември/декември 2021
Скрит текст:

# 2 438
Прекрасна е!

# 2 439
Само тук можеш да прочетеш подробности за живота на някой, които и самият той не е знаел.
И кои са те?

# 2 440
  • София
И кои са те?
Ами прехвърли си постовете от последните страници. Ще каже човек, че си била на щат да документираш сексуалните му отношения с тази, с онази ... Пълни спекулации са думите ти. Случвали се някакви неща за които никой не знаел, но ти си убедена, че са истина. Други неща се случвали за които също никой не знаел, но те били пълна лъжа ... Ами спекулация е точната дума, да.
Уважавам MJ като фактор в музиката, лоша дума не съм казал през живота си, дори да не го харесвам лично. Но човек трябва да е обективен - с факти и доказателства.

# 2 441
След като прочетох тази книга за живота на Майкъл Джексън погледнах на известността и по друг начин. Някак си като че ли не се бях замисляла какво стои зад блясъка. И го съжалих за всичко, което е трябвало да преживее. Не знам коя психика може да оцелее. Не антидепресанти , ами не знам какво.....По-скоро съм склонна да мисля, че е бил странен отколкото педофил.
Скрит текст:

# 2 442
Тази Лиса Мари как пък е успяла да се омъжи за два педофила. Каква голяма любов с Майкъл, две години брак и никакви пречки да са заедно, щом толкова се обичат и желаят.

# 2 443
Какво означава "остават заедно дори и след развода си"? Grinning
И Лиза Мари Пресли е същата кукувица като майка си, баща си и съпрузите си.
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.

# 2 444
Всички известни страдат и имат зависимости, странности и тн. Много се радвам на филми като Бохемска рапсодия и Рокер мен, които показват какво стои зад блясъка.

Общи условия

Активация на акаунт