Звездни компромати - Ноември'21

• 277 227
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 490
Мен увеселителният парк грам не ме вълнува и не знам, защо все към него дърпате. Спалнята, спалнята е интересна. Ах, да, тя била мноого голяма и нямало нищо чудно и странно в това да се канят там деца и да спиш с тях.
Абе как пък не ги е срам хората да се съмняват в това, какви ги е вършил този светец и благотворител на бедни деца, които иначе не биха могли да се забавляват така!

# 2 491
Има някакъв конфликт между жената на Боян Петров и въпросната журналистка Поли Генчева ли?
Сутринта я гледах в Нова и сподели, че е адски разочарована, че създателите на филма не са се консултирали с нея и не би го гледала.
Ето го интервюто:
https://www.youtube.com/watch?v=yYIZkCYtQAE

# 2 492
Мен увеселителният парк грам не ме вълнува и не знам, защо все към него дърпате. Спалнята, спалнята е интересна. Ах, да, тя била мноого голяма и нямало нищо чудно и странно в това да се канят там деца и да спиш с тях.
Абе как пък не ги е срам хората да се съмняват в това, какви ги е вършил този светец и благотворител на бедни деца, които иначе не биха могли да се забавляват така!
Той не ги е канел, те са го следвали навсякъде, защото просто много са му симпатизирали. Това го потвърди и Лиса Мари Пресли. А са оставали да пренощуват много малко хора и то семейства, които са му били като семейни приятели. Вкллючително и майката на Чандлър. Тя също е спяла в Невърленд. Ама това нещо удобно се спестява.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 19:47 от daizy_g

# 2 493
Тя жената на Боян  и с други има конфликт, дали пък не иска прожектор над себе си, че е жена му, май втората.Тя да каже кое какво .

# 2 494
Ох, много се смях с Кобрата. Вери Фест фор Хим

🤣🤣🤣🤣
Победил е някакъв стар пръч ( за бокса на 42 май вече е възрастен? ), обаче по много смешен начин.

Франк си личише, че  беше на онзи свят след удара в ухото, но ми стана адски смешно как Кубрат не успя даже да му удари един як uppercut 🤣 .

Моля, посмейте се и вие:

https://www.youtube.com/watch?v=DjeGJMo_xIM

Одър Ниво 😂😂😂😂 11:34
Аз от бокс не разбирам, ама това ми изглежда пълна пародия.
Кубрат му е време да се пенсионира от бокса и да се посвети на новия си бизнес.
Аз това видео не мога да го отворя

# 2 495
.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 20:08 от lys

# 2 496
Аха, той не носи отговорност, не ги е канил, те доброволно, "следвали" са го и той нали добър, та добър - как да откаже на малко момче да му влезе в спалнята?!
Имам чувството, че не осмисляте, какво пишете.
Както и да е, тук няма да завърши разследването, идеята не е да се очерня гигант, който не е между живите, а да се разбере истината, но едва ли.
Силно се надявам да не е посягал на онези малки деца, и тези големи хора в наши дни, да не влачат ужасяващи травми цял живот.

# 2 497
  • София
Чак ми е странно с каква настървеност се защитават позиции, все едно сте били там и сте им светили.
Едно е сигурно, че не е бил баш нормален, и че връзките му нормални също не са били.
Дано не са истина обвиненията, но ако следваме пътя на логиката...

# 2 498
Тя жената на Боян  и с други има конфликт, дали пък не иска прожектор над себе си, че е жена му, май втората.Тя да каже кое какво .
Да,много грозно впечетление ми направи,когато няколко месеца след смъртта на Боян,тя се гологъзеше на една тераса в Испания и качваше снимки от там

# 2 499
'Жената до Боян Петров', както все ни я представяха, не знам защо, но хич не ми е симпатична.

# 2 500
Венетка видяхте ли я на кво се е направила🤪
Или с някой ап си е сменила физиономията:

# 2 501
Да се вмъкна с естествената Тенчева и нейни разсъждения за Dove, естественост, красота, ум... Абе, мултилевъл Стрина! А, и леко споменава и книжката, милата естествена женица 🤣!
https://urbn.dir.bg/columnists/irina-tencheva-i-armiite-na-barbi-poklonnitsite

# 2 502
Мишке,
недей да се опитваш да рекламираш стринка ти.
Отдавна никой не се интересува от нейните неволи или победи, или квото е там в нейната глава.

Остави жената да се самоизживява като най хубава, най богата, най добра и най дзен.

# 2 503
Уейнстийн не беше ли просто един противен чичо, който спи с прохождащи и проходили артистки, ама все пак пълнолетни?

А, ти си се редактирала и си добавила и насилници след моя въпрос.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 20:26 от Лайкa

# 2 504
За мен Майкъл е човек с много психични и поведенчески проблеми. Гениален и също толкова странен. Помня когато провеси едно от децата си от балкона. Категорично не  мисля че е бил педофил. Много объркан и самотен човек със сигурност, но не вярвам да е посягал на деца. Защо е имал сурогатни деца, но не е имал свои от Лиза? Ами той от чернокож стана бял и вярвам че не е искал децата му да носят неговите тъмни гени. Защо, само той си знае. Около богатите и известните винаги са гравитирали хора, чиято единствена цел е да се отъркат в популярността им. А медиите са лешояди, само това чакат.

Общи условия

Активация на акаунт