Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 201
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Преди няколко дни напазарувах доста солидно, като купих сокове Куинс за играта. В последствие разбрах, че без да знам за игрите съм купила бисквити Престиж и комплект Нивея. Чудя се къде да играя. newsm78 Не искам да ми вземат бележката, а да се окаже, че през януари печеля от Нивея. Има ли вече получили ваучер от Куинс? Взимат ли бележките? Престиж май винаги искат бележка. newsm78

Можете да си извадите дубликат на бележките.
Бележката е от Била. Там дори на момента да извадиш дубликат, пак е с друг номер. А едва ли някой ще се мръдне след време. Simple Smile  Kато ги знам колко са любезни и отзивчиви ...

# 2 416
Преди няколко дни напазарувах доста солидно, като купих сокове Куинс за играта. В последствие разбрах, че без да знам за игрите съм купила бисквити Престиж и комплект Нивея. Чудя се къде да играя. newsm78 Не искам да ми вземат бележката, а да се окаже, че през януари печеля от Нивея. Има ли вече получили ваучер от Куинс? Взимат ли бележките? Престиж май винаги искат бележка. newsm78

Можете да си извадите дубликат на бележките.
Бележката е от Била. Там дори на момента да извадиш дубликат, пак е с друг номер. А едва ли някой ще се мръдне след време. Simple Smile  Kато ги знам колко са любезни и отзивчиви ...
Престиж и Куинс не искат бележки! Играйте в Нивеа!

# 2 417
  • Sofia
От двете тегления на Куинс има повтарящи имена. Не е ли по една награда на човек или е неограничено?
******4227   Борислава   Ваучер Sodexo на стойност 50 лв.
******3367   Таньо   Ваучер Sodexo на стойност 50 лв.

На Таньо ги виждам различни цифри /двете седмици, на Борислава са едни и същи.

Най-добре им пишете на Queens - Изпълнител на Играта е “ХЕКСАГОН БГ“ ЕООД, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Боянски Водопад 238, с ЕИК: 206114094. защото пак има участници, които се мислят за мног хитри. Все пак да си спазват собствените си правила.

https://promo.queens.bg/kontakti

# 2 418
От двете тегления на Куинс има повтарящи имена. Не е ли по една награда на човек или е неограничено?

На Таньо ги виждам различни цифри /двете седмици, на Борислава са едни и същи.

Ами "Таньо" просто чете тук и си смени набързо номера в профила и той се промени в списъка😉

# 2 419
Максималният брой награди, които всеки регистриран участник може да спечели за целия период на играта е 1 бр. ваучер Sodexo и 1 бр. хладилник. Това е за Куинс. Явно е грешка, пишете им. Във всяка игра се търсят вратички, но явно им се получава с тарикатлъка.

# 2 420
Queens пращат ли имейли или само в сайта си попълваме офиса на Спиди от който да получим ваучера?

# 2 421
Queens пращат ли имейли или само в сайта си попълваме офиса на Спиди от който да получим ваучера?
Само в сайта се попълват данните

# 2 422
1. За Куинс шашмите пишете на info@hexagon.bg
2. Как регистрирате бележка на Syoss? Полето на сайта иска Дата, а правилата на играта искат УНП + Дата. За да не стане фал.

# 2 423
И аз играя в книгите, но ме няма. Изтеглили са обаче в DM за тест на Персил, печеля, тъкмо исках да сменям праха за пране.
Има ли списък с печелившите?

# 2 424
Печелившите от играта на сосове "Кикоман" получихте ли потвърждение за получени данни ?

# 2 425
  • Бургас
И аз искам да попитам за списък с печелившите на ДМ. В сайта им нищо не открих.

# 2 426
И аз играя в книгите, но ме няма. Изтеглили са обаче в DM за тест на Персил, печеля, тъкмо исках да сменям праха за пране.
има ли списък или получихте имейл?

# 2 427
  • София
С комплект съм от Golden Rose. Simple Smile
https://igra.goldenrose.bg/winners

# 2 428
  • София
има ли списък или получихте имейл?

Получих мейл и аз не намерих списък.

# 2 429
Ново в кола приложението

Общи условия

Активация на акаунт