Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 161 131
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 180
  • Сливен
Ка Тя 644548  Печелила съм карта с 30 лв,за "Оцени Филиал". Пратиха ми съобщение на ел.пощата и след известно време бяха качили списъка. Simple Smile

# 181
  • Тук и там
Сикрет и аз доста съм печелила от тях. Все са ми звъняли за филиал на вземане на награда или за адрес. Последно картата ми пратиха на адрес. Simple Smile

# 182
  • Сливен
Картата я получих до адрес,а втората до офис на Спиди бях пренасочила. Simple Smile

# 183
# 184
https://www.zewa.net/bg/promocii/igrai-s-zewa-za-po-zelen-zhivot … ciata-priklyuchi/

Четвъртата седмица печеливши от Зева. Не виждам само за двата ваучера, но сигурно скоро и тях ще добавят . Добавиха ги. Честито на печелившите.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 13:46 от Vilito@Iveto

# 185
Ехааа, счупих каръка. С продуктов пакет съм от Zewa 🍀

# 186
И майка ми печели комплект с продукти - ако забележите повтарящите се фамилии (общо 3 награди продукти, от различни седмици) - това сме аз и родителите ми. Simple Smile Купих доста хартия, но я харесвам (повече от Емека).
Сега остава и да пратят наградите.

# 187
Получих e-mail за спечелен козметичен комплект от dm, но трябва да се вземе от техен магазин, а ние тук нямаме. Писах дали ще може да ми го изпратят.
Ако желаеш мога да я взема и да ти я изпратя по Спиди

# 188
На каква стойност трябва да е касовата бележка? Никъде не открих.

# 189
В правилата пише " поне един продукт".

# 190
На каква стойност трябва да е касовата бележка? Никъде не открих.
Явно няма условие за стойност.

# 191
  • Тук и там
И предната им игра беше така. ПРодукт, няма значение какъв и участваш Simple Smile

# 192
В Маги връщат ли имейл, че си регистрирал успешно касова бележка?

# 193
  • София
В Маги връщат ли имейл, че си регистрирал успешно касова бележка?
В досегашните игри не са пращали.

# 194
на Либрес намерих на Петя от предни игри, че и техния е noreply@promolibresse.bg за наградата.

На този имейл надали ще ви отговори някой, то от името му личи, че не трябва да се ползва, за да се пращат имейли и надали някой го проверява. Може и да греша де, но може да пробвате и на този info@PromoLibresse.bg

Общи условия

Активация на акаунт