Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 558
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 1 845
Съжалявам за спама,спечелих ваучер за orange от кока кола.Пише твоя код е :
За пръв път ми е.Това ли е ваучера или трябва да ми го пратят на имейл или лично?Моля някой да ме светне.Благодаря!
Това е кода, с който можете да пазарувате онлайн или във физически магазин.

# 1 846
В Чио отново въведох данните и пратих всичко и накрая няма вече награди . Постоянно забива и отново загубих. Много е дразнещо хем бяха все още 5 награди.

# 1 847
  • Пловдив
Аз успях да се вредя за игра от Чио, че я дебна вече трета седмица. Имам и имейл от тях в 12:01. Голямо презареждане падна на страницата. Бях се подготвила със снимка.
Успех в игрите на всички.

# 1 848
Chio наградите отново свършиха в 12.01ч 25 секунди

Скрит текст:

# 1 849
  • Тук и там
Хора много ще съм благодарна ,ако някой спечели от head and shoulders да се похвали тук.Пожелавам късмет на всички участвали!Да взема да си проверя и аз инстаграма,че не го броя за нищо,не че имам голям шанс.Надеждата умира последна.

Теглят чак след 14 дни, има време Simple Smile

# 1 850
В събота получих форумната награда от Дав, бързи и коректни. Simple Smile

# 1 851
И аз да се отбележа -  на сока от 3 участия - 1 ваучер.
Одобрили са ми рецептата в София мел със с.л и дрън дрън - това ми  е Wink https://sofiamel.bg/bg/retsepti-ot-potrebiteli/pitka-tsvete
Сега ще кача нова , пък да видим, малкия ми помага много и се чудя дали да му кача снимката Simple Smile
Добре че игрите ме радват, защото от сутринта споря с институции и накрая подадох едно заявление за гледане на деца, та вече съм им в много черния списък Simple Smile
За играта на Чио съвсем забравих, а имам 35 точки, но като ви чета - да не се ядосвам Simple Smile
А играта на виното не я разбирам - свършила ли е?

# 1 852
  • София
В Куинс нищо. Което не ме изненадва. Никога не печеля от тях. Но и не се напъвам. С едно участие за 3лв, тоест 2 бележки. Сигурно ще събера за едно участие за хладилник и до там.
Но успях да се вредя за клавиатура. След толкова псуване. Имам и потвърждение по имейл. Сега тъкмо имам стимул да се включа в Нестле за слушалки. Последните игри на зърнените закуски ги пропуска.

# 1 853
От днес в Лидл се събират точки за книга:
https://www.lidl.bg/kniga

Няма ме в Куинс, но продължавам да играя.

# 1 854
От днес в Лидл се събират точки за книга:
https://www.lidl.bg/kniga
Този път са вдигнали цената - преди беше 20/25лв. - сега 30лв. ( 1 точка )
Книгата - 5 точки ( 150лв. )

# 1 855
Като помня за предната как експресно купувах, че да я взема, и в списъци ни събираха, за да ни доставят, а тя изобщо не си струваше.
Няма и да се напъвам този път.

Няма ме в Куинс- с 2 бележки. Чакам Голдън Роуз днес и май друго няма.

# 1 856
Мрън, не успях да се вредя за играта от Чио. Както си обновявах, изведнъж сайтът се срина за мъничко и после вече всичко беше обрано.
В Куинс също ме няма, както и в чергата, но пък още не са публикували голямата им награда, та още имам надежда.
Нищо, здраве да е, продължавам в следващите тегления на Куинс и още няколко игри. Дано пък другата седмица успея с настолна игра от Чио.

# 1 857
Разменям код на София мел и код за -10% ot basecamp за код на кока-кола или някаква отстъпка от Техномаркет.

# 1 858
Не мога да се сетя коя потребителка сподели за приложението Рила.Много моля да ми пише на лично как е прехвърлила 20-те лева на своя сметка.На мен не ми позволява да добавя моя карта.

# 1 859
  • София
В Куинс от 5 бележки- 1 спечелен ваучер.
Майка ми получила смс от Спиди да чака пратка - подател Дисни
и ме пита какво е спечелила? Не се сещам къде съм я писала, някой има ли идея или да чакам като я донесат да  каже какво е?
От Нескуик и Кауфланд имам спечелена кутия , но няма мейл.
На Кикоман предната седмица една жена 2 пъти звъня да ме пита може ли да са в една пратка 2 спечелени награди на мен и на сина ми- и тях чакам.
И от брускети Марети от 15 бележки спечелен 1 ваучер.

https://promo.everyday.bg/bg/winners/6
последните печеливши

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 13:25 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт