Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 413
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 205
Подарени на Wonder woman
Подарявам 2000 мб от теленор Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 12:25 от mimence89

# 2 206
  • Тук и там
Кarzz, сега погледнах чата с Плаза, от 6 ти ноември е./става дума за Инстаграм/ .Казаха, че ще предадат адреса на Кик.  След два дни получих ваучера. Пиши им. Simple Smile

# 2 207
  • Сливен
Вчера си избрах награда от 3то ниво ,от Eco Partners App  и днес вече имах съобщение,за попълване на данни.

# 2 208
Някой получи ли тази седмица чаши от нова бразилия?

# 2 209
Имахте ли проблем с ваучерът от Eco Partners за Story tell? Как ли не опитах, но прикачения им файл ми излиза като повреден 🤔

# 2 210
Имахте ли проблем с ваучерът от Eco Partners за Story tell? Как ли не опитах, но прикачения им файл ми излиза като повреден 🤔

Не, съвсем нормално ми се отвори, ама в браузър. Ти как го отваряш?

# 2 211
  • при късмета
Имам проблем с бележка в Куинс. От Била е и при опит за регистрация ми светва полето за бележката в червено и изписва да напиша номер на бележка. Не, че е грешен, непълен или нещо подобно, а изобщо да попълня. Писах им във ФБ още вчера, предположих, че е заради малкото цифри, дори не са го видели. Най-интересното е, че преди това имам качена бележка от Била без проблем, не знам къде може да е проблема

# 2 212
Да се дублира номер?

# 2 213
  • при късмета
Вероятно, но докато не отговорят, няма как да знам. Иначе с мой номер не се дублира. Имам само 2 бележки от била, предишните са от Фантастико, едната регистрирах, другата не мога. Нали като тръгнеш да регистрираш в някое поле ти излизат предишни съвпадения на номера, та няма как да объркаш

# 2 214
  • Тук и там
Имам проблем с бележка в Куинс. От Била е и при опит за регистрация ми светва полето за бележката в червено и изписва да напиша номер на бележка. Не, че е грешен, непълен или нещо подобно, а изобщо да попълня. Писах им във ФБ още вчера, предположих, че е заради малкото цифри, дори не са го видели. Най-интересното е, че преди това имам качена бележка от Била без проблем, не знам къде може да е проблема

Пиши им в кантактната форма от сайта, някъде под полето за регистрация. Отговарят след час.

# 2 215

Не, съвсем нормално ми се отвори, ама в браузър. Ти как го отваряш?
Успях, някак. Искаше с приложение да го отворя.

# 2 216
  • Тук и там
Някой получи ли тази седмица чаши от нова бразилия?

Не, може би утре.

# 2 217
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/product-test-988576
Регистрация за безплатен тест за капсули за пране на DM

# 2 218
  • Варна
Преди малко го получих - игра на Домино'с пица:

# 2 219

Общи условия

Активация на акаунт