Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 986
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 105
  • на Мелмак
Рир, честита да ви порасналата девойка Hug

Пеги, стискам!

Фонси, кофти Frowning1

Цял ден варя един грах с пиле 🐥. Накрая, мисля че пилето ще е на конци. Но имам повод да се хваля - щерката днес успя 'без да иска' да си сложи лещите. Много е доволна и ние с баща й също, след толкова години я виждам щастлива, виждаща. Ох, много е хубаво Heart Eyes

# 106
  • дядовата ръкавичка
Simple SmileЛеле, Ети, колко време й отне?
Моят син така и не се се справи за месец с тая манипулация и си замина с очилата.

# 107
  • на Мелмак
Септември ги взехме, беше супер ентусиазирана, после ги заряза. Отчая се. Започнах леко да я карам да се пробва и днес успя сама. Не очаквах, че толкова време ще й отнеме, но и не очаквах, че ще се предаде. Много й се радвам 😀

# 108
  • На брега на реката
Мери, много ти се радвам! Нека все така да е!  Виртуално се отривам в теб, та и мен да ме полази!

Ети, браво на детето! Няма как да не си щастлива!

2в1, сигурна съм, че ще са много щастливи в своето гнезденце! Честито да им е! С много любов и топлина, да го напълнят!  На теб ще ти е тихо и малко мъчно, на пък, както каза, са наблизо.

# 109
  • Варна
Честита рожденичка, Рир! Здрава и щастлива да е! Kissing Heart
Аз напоследък релаксирам чудесно, като ходя на масаж на лицето. И главата като цяло.
С къщата се занимавам основно. Поръчахме дървена дограма. Последно обрах зърнастеца-една част оставих да се суши, друга замразих. Моят мъж ми направи специален инструмент за бране на зърнастец, че иначе е много трудно, основно заради бодлите. Остана да оберем аронията.
Поздрави!

# 110
Браво, Мери. Все така да се чувстваш и да си ценена.
2в1, честит нов дом.
Ети, какъв грах си купила? Щерката да става все по- добра с лещите.
Али, как си?
Стейси, губиш се! Задобрява ли щерката с манджите или гаджето я изхранва? Тоя зърнес..... за какво се ползва? Мацинките как са? Овладяхте ли болестите?

# 111
  • Варна
Ааа, Мари, щерката е фрии. Тя затова се е засилила да готви-праща ми апетитни снимки.
А зърнастеца-на руски го превежда облепиха. В магазините Берьозка го продават замразен(замразени зърна) , на сок, сладки. Абе нещо като нашите шипки, още го проучвам. Много бил богат на витамин це, правят масло-купих си от берьозката да видя за какво става въпрос.

# 112
  • някъде ... тук ...
Рир, здраво да расте детето!

# 113
Честито да е момичето ти, Рир. Да е здрава и щастлива.  А ти все хубави неща да имаш да ни споделяш.

# 114
  • на Мелмак
Мари, как е щерката? Бузата?
Граха беше замразен, от Лидъл. Иначе много добре ми се получи Yum

# 115
Щерката "гък" не каза при махането на конците. Дори и профилактиката ѝ се направи. На следващия ден се сдоби и с нови дъги на брекетите. Вече е забравила за неразположенията, а аз се радвам, че го направихме.

# 116
Пеги, цял ден те стисках.
Рир, да ти е здраво юбилярчето!
Днес успяхме да направим само половината от нещата, то много сложно, уж всичко си записвах, но не съм убедена, че др месец ще мина без помощ.
Утре трябва да кача едни документи в един проект и да чакам хабер от подписа на главната. Изобщоооо, разхвърляната ми душа страда, страда, че висчко трябва да е под конец и в срок..
Сега прочетох, че един мъж с розов халат съветва да си сипя, ще го послушам!

# 117
  • Бургас
Мериии,много се радвам за теб! Все така да си!
Мари,герой ти е щерката!
Стейси,зърнастеца не се ли пие за отслабване? Мисля,че разхлабваше.
2в1 да са много здрави,щастливи и обичащи се новодомците!
Ети,защо така,сложно й е било на щеркати,слагането на лещите? Радвам се,че се справя!

# 118
Мери, все така да се чувстваш на новата работа!

Маре, браво на щерката, мъжко момиче е!

Ети, дано да свикне дъщеря ти. Аз със слагането първия път нямах проблем,  ама махането... рев и ровене 😆 Обаче чувството да прогледнеш е уникално,  а удобството (за мен) несравнимо с очилата.

Рир, честита да ти е голямата мома! Да е много здрава и само радост да ти носи!

2в1, много радост в новия дом на децата пожелавам!

Днес съм по-добре, не съм вдигала Т, живнах. Ще пия, обаче още 2-3 дни АБ и ще си седя у дома.

# 119
  • Бургас
Браво,Алечко! Оздравявай бързо!

Сега и Пеги да се разпише с хубави новини!

Общи условия

Активация на акаунт