Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 571
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 1 245
Ходихме до Плевен да видим детето и нашите. Ми като не ще да се прибира голямата, така ще е 😆

Прибрахме се нахранени. От Кауфланда си взехме три кутии със сладолед и следва сериал. Ако става ще го препоръчам

# 1 246
  • Бургас
Лин, близнаци е.

Марѝ, той за сушилня и съдомиялна знаеш ли от кое време драпа, обаче аз все не съм сигурна, че искам. За сушилнята май съм се навила вече, трябва да измисля къде точно да я чучна и нея на терасата, защото другаде определено нямам място.

# 1 247
Селест, измисли и място и няма да съжаляваш. Необходим уред си е 🙂

Хубаво море, иска ми се да го видя.

# 1 248
Благодаря за пожеланията и хубавите думи.

Мид, да се оправяте.

Ние сме на  шопинг. Заболя ме главата от цените . Всяка седмица са все по- високи..

# 1 249
Селесте, за мен няма живот без сушилнята. Миялната почти не я ползвам.

# 1 250
Аз пък пак бях без миялна,две седмици точно.Ревеше ми се,щото като свикне човек с нея,я оценява най-много, когато я загуби.От снощи е готова,идеше ми да я разцелувам.Сега за съжаление пералнята е на ред 😭.А с малко дете без сушилня съм загубена.

# 1 251
И аз без миялната не си представям живота 😃. И аз бих я разцелувала след раздяла. Сушилнята също ми е незаменима за детските дрехи. И с робота много свикнах. Общо взето съм твърдо “за” за всичко, което ми улеснява живота.

# 1 252
Аз пък съм твърдо за Наздраве-то вечер.

# 1 253
  • Бургас
Оххх, Мари, каква хубава приказка каза 🍻🍷
Наздраве банда!
Надявам се скоро да се сдобия със сушилня!
Все ще й намеря място.

# 1 254
  • някъде ... тук ...
Наздраве банда!
Сушилня нямам, и място няма. Ама не мисля и, че имам чак такава нужда.
Виж, съдомиялната не я давам за нищо друго домакинско. С тия ящни и цапащи мъже-мнозинство у нас е абсолютна необходимост Simple Smile

# 1 255
  • Бургас
Аз съм на топла баница с компот, питието нали го глътнах по-рано.

# 1 256
Нямам сушилня и не ми трябва. Зимата сме на парно и е толкова сух въздуха, че дрехите изсъхват за около 8-12часа на сушилник вътре.
По бързо не ми е трябва, нито имам нужда.

Съдомиалня също нямам, няма къде да я сложа просто, иначе понякога ми се ще. 🙂

# 1 257
И съдомиялна имам, и отскоро и сушилня. Удобство си е.

Скрит текст:
Връщам темата за таксите в градините. В нашата община 4 гр не плащат такса. А в нашата градина, участваща в проекта https://www.mon.bg/bg/100788 , таксите на деца на неграмотни и слабограмотни родители се поема от него. Което ме дразни, честно казано, защото аз и съпругът ми сме с по 2 висши, скъсвали сме си гзовете от учене, но няма никакъв стимул. А детето на неграмотните - с привилегии. Миналата година едно дете ми каза, че ще ходи на училище, за да се научи да чете и да смята надницата, защото помощите са по-големи. Детето беше на 6, щях да падна от съжденията му.
Натръшкахме зверовете по леглата, сега засилвам и едното внуче да приспива Дребси, аз пускам сушилнята и ще си пуснем един сериал. Не е много интригуващ, но е английски и актьорите говорят бритиш инглиш, музика за моите учи.
Хубава вечер!

# 1 258
И двете са ми незаменими, но сушилнята ми е най- любимия уред.

Удобството да смениш спално бельо за два часа, уханието, мекотата на дрехите, което елиминира гладенето в 90% от случаите и комфорта да не простираш и събираш са ми незаменими.

Лято, разбирам те чудесно.
Учените, работещите и имащите по едно дете са все пренебрегвани, а се помага все на неработещите или на стоящите си у дома многодетни.

За да има отлична образователна програма в дадено учебно заведение, с обучен персонал и постоянни иновативни преквалификации  ( в ясла или градина) се искат сериозни средства. Не става с такси от 90лв месечно на дете.

# 1 259
  • Mediterraneo
Лято, а как се определя кои родители са неграмотни или слабо грамотни? Самоопределят ли се като такива, социални ли ги подават като такива, изобщо какви са критериите?

Общи условия

Активация на акаунт