Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 532
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Добро утро, да е честита рожденничката на Лято! Здрава, усмихната и щестлива!
Снощи сколасахме да се почерпим с комшийката, но след това сънят беше мираж, та днес ще е тегав ден.
Мид, как сте?
Пожелавам ви една много хубава седмица!

# 1 276
Лято, жива и здрава да ти е красивата рожденичка! Много щастлива и успешна да бъде! 🥰

# 1 277
Лято, честита да е,  здрава и щастлива 🎉
Много е пораснала.

# 1 278
Добро утро!

Лято, честита рожденичка! Здрава и щастлива да бъде!

Днес трябва да ходя на сто места. Да пазарувам,  да мина през лабораторията, през ендокринолога, после съм на зъболекар. Ако не успея с всичко, утре ще ходя до ендото. Да ми разчете изследванията и да ми каже какво следва. От това което виждам, единствено TSH е високо. Другите хормони са добре. Като ме прегледа последния път също не установи проблем... Предполагам, че ще ми изпише Л-тироксин. Каквото такова, здраве да има!

Хубава и успешна седмица!

# 1 279
  • Бургас
Добро утро!

Лято, честита ти пораснала госпожица! Здрава, щастлива и с късмет да расте!
На теб успехи на новата позиция!

Мид, Фонс, как сте дОма?

Топличко е тук. Ще направя една хубава разходка до центъра и обратно.

Прекрасна седмица, момичета!

# 1 280
Лято, честита да е каката. Да е здрава, щастлива и да ви радва!

# 1 281
  • София
Лято здрава и успешна.
Как, спим до 9,30 и ядем, да кажем бива, липсата на обоняние ме побърква, друго за сега нямам.

# 1 282
  • Euskal Herria
Добро утро!
Лято, здрава да ви е рожденичката!

Благодаря, момичета! Наистина лесно се правят - само три съставки имат бисквитките. Рецептата е тази: https://www.cookwithasmile.com/%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0 … 0%B5%D0%BB%D0%B0/
Нямах нутела, друг течен шоколад ползвах, никакъв проблем.

При нас не спират валежите, вече има и наводнения на места. Реката е критично висока в някои участъци и всеки ден имаме предупреждения за опасно време. Това е от седмица насам и поне още толкова се очертава да бъде.

Единствено сушилня нямам, ама и тя ми е в плановете (за България). Всичко, що е за улеснение на домакинската работа, е добре дошло. Чудех се доста за робот, обаче имаме доста неща, които няма как да преместя, килими, че и куче, та не знам дали реално ще ми върши работа.

Здрава и спокойна седмица на всички!

# 1 283
  • югозапад, под "Марков камък"
Лято, прекрасна е рожденичката, жива и здрава да е!
Спокойна седмица на всички!

# 1 284
Здраво да е детето на Лято!

Начинът децата на неграмотни, трайно безработни, маргинали и подобни да не повторят живота на родителите си, е образованието. А то почва от яслата и градината. Чудесно е, че има програми, финансиращи градини и ясли за децата на такива групи. Така има шанс част от тези деца да станат пълноценни бъдещи граждани.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 14:16 от Mößbauer-Effekt

# 1 285
  • дядовата ръкавичка
Много сладка рожденичка Simple Smile. Да е здрава, весела, щастлива!

# 1 286
Лято, здрава и успешна да е прекрасната рожденичка!
Много й се радвам каква е цветна и със закачлива прическа. Липсва ми този период, сега дъщеря ми се облича едноцветно, а косата (с дължина до кръста) е винаги пусната и други варианти не се приемат.
Мид, как сте днес?
Кой още е болен - Али, Фонс? Да се похвалите всички с подобрение.
Аз все още съм с почти никакво обоняние. Над година мина вече, явно така ще си остане. Еми, има живот и без обоняние, на апетита не ми пречи, даже хич.

# 1 287
  • Бургас
Рей, и аз точно за цветните дрехи завидях. Вики като малка носеше рокли, поли, диадеми, сега клин и анорак, втриса ме всяка сутрин. Косата е все на опашка, добре че я подкъсихме малко и стана симпатично кукуригу.

# 1 288
  • гр.София
Лято, жива и здрава да е порасналата госпожица Birthday
За коса не ми се говори, нещо страшно е, коса до кръста, на расти, реше само горната част до ушите и връзва кок на тила, само в неделя я къпе няма разплитане и ресане, рев всяка седмица! Мрази си косата, а е разкошна цялата на букли и спирали, ама на искала права коса!
Ето да видите какво мрази щерката Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 13:14 от desivalko_

# 1 289
  • Euskal Herria
Е, то обикновено кой каквото няма, това иска. Аз моята коса я къдря и навивам с ролки, дъщеря ми я изправя. Нейната е къдрава. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт