Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 995
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 135
  • На брега на реката
Добро утро!

Хич не ми се пише, но при тези новини, няма как да пропусна!

Пеги, много ти се радвам, момиче! Пожелавам ти, все така да те държи еуфорията, с кеф да ходиш на работа и удовлетворена да си тръгваш, хубава заплата и спокойна работа, готини колеги и още по-готини шефове!
И за Мери така нищо, че и го пожелах вече вчера!

Мари, пропуснала съм да кажа браво и на твоето момиче. Нека е все така геройче и да няма повече проблеми!

Ех, че хубаво в темата! Предлагам, така да продължи поне до Коледа, пък и за в бъдеще!  Heart

Хубав ден, на всички!

# 136
Добро утро!
Гледам, че има мъгла навън.
Ще чакаме слънцето днес, и буквално, и преносно.
Хубав да е деня ви!

# 137
  • гр.София
Добро утро ☕
Пеги, Мери, много ви се радвам момичета 🤗
Але, радвам се, че си добре!
Мари, и за твоето момиче, че приключи всичко успешно 😊
Бубе, защо не ти се пише, с удоволствие те чета, особено когато пишеш за внуците ❤️
Боби, имахме танци, много добре ми се отразиха 💃
Вчера бях на маникюр, щерката каза, че бил коледен 😁
Поръчах три книги от озон, вчера дойдоха, изненадах се от бързата доставка!
Хубав ден момичета 🤗

# 138
Добро утро!

Пеги, честита нова работа! Да е твоята!

Бубе, какво става 🤗

Днес трябва да изляза за още АБ и котешка храна и май това ще ми е разнообразието. 
Вчера пак се карах с Емаг. Не ми връщат парите по картата. Като чуя "ще проверим " и вдигам кръвно... Получила съм мейл посряд нощ, че връщането на сумата е одобрено,  та да видим.

Спорен ден, банда!

# 139
Добро утро.
Станах в 5, но отметнах онлайн пазаруването.
Пеги, честито. Да си удовлетворена на новата позиция.
Мери, дано все така щастлива да си на новото работно място.
Али, твоето е страшна одисея вече.
На всички с кофти мисли и настроения - добро да ви сполети и да се похвалите.
Хубав да е денят ви.

# 140
  • Бургас
Добро утро!
Пия кафе и излизам по задачки след малко.
И аз не се сдържах и си поръчах новата книга от поредицата,която харесвам и събирам. Пише,че утре.ще е при мен. Дано успея и да я прочета.

# 141
Добро утро!
Благодаря, момичета!
Мари,нека поревнува ММ,не може все да му е спокойно пък.
Пия кафе,по-късно ще ходя да оправям документи и така.
Много,много хубав ден да имате всички!

# 142
Добро утро!

Изведох Арчи, закусихме, минах през банята, гримирах се. И седнах да си изпия кафето на спокойствие. Любим ритуал, особено сутрин. Днес съм втора, та имам малко повече време преди да тръгна.

Хубав да е денят ви!

# 143
  • На брега на реката
Али, все още няма нищо! Надяваме се, момата да остиска до средата на месеца!

Деско, има дни в които ме мързи да пиша, та затова, но при тези новини, как да устои човек!

А, за внуците пиша, но и се съобразявам. Не ми се иска да прекалявам и да съм от онези баби, които винаги дърдорят само за внуците! Надявам се,  да съм балансирана! Blush

# 144
  • Germany
Добро утро!
Честито, Пеги! Все така ентусиазирано да ходиш на работа!
Всички спят, аз пия кафе. Навън е мокро и мрачно и е само за полягване с книжка в ръка, но след малко трябва да влизам на курс. Малко бавно вървим и на моменти ми е скучно. Има няколко човека, които хич не са за това ниво и бавят цялата група, но аз за себе си отчитам голям напредък, та ще продължавам.
Хубав да ви е деня!

# 145
  • Бургас
Добър ви ден!

Мери, толкова хубаво звучиш! Дай боже всекиму!

Пеги, успех на новото място! Поздравления за преборената конкуренция!

Заредих зеленчуци и ще слагам на Рая туршията. Сутринта свих  обаче един буркан от нашите, докато стане моята Simple Smile Взех си го с чиста съвест, щото като правих туршията на Фонс, им дадох от нея.

Забутах се вчера и не успях да се възползвам от намалението на озон. Очертава се пак енциклопедии да поръчвам за Вики за всички предстоящи празници.

Слънчев и спокоен да е денят ви!

# 146
  • Бургас
И аз мисля да сложа 2-3 буркана туршийка.
Не съм правила до сега.
Ще погледна тази на Фонс, мисля, че я имам препидана.

# 147
  • дядовата ръкавичка
И аз много ви се радвам, Мери и Пеги Simple Smile. А и ми давате надежда, че ако някой ден, не дай си боже, ми се наложи, ще мога евентуално да се продам на трудовия пазар Smirk. Не че го искам, харесвам си работата и колегите, а и не ме блазнят нови предизвикателства.

Любимата ми чанта, която ми служи вярно дълги години Smirk с безбройните си отделения и джобчета, най-накрая ме предаде. Сега съм с една мадамска, подарък от щерката, ама хич не е моята. Трябва да търся нова, но и  за това ме мързи.

# 148
  • Бургас
Добър ден!
След като порядъчно си измокрих краката вчера днес бях на пазар за боти преди магазините да са отворили. Купих най-грозните но удобни и топли, от агнешка кожа, уж български. Сега съм баба бързоходка, елегантните ще ги нося като ме возят с кола.
Радвам се на всеки, който се престраши и си смени работата. Това си е смелост направо. А като се сетя каква емоция е в началото....
Та - честито от мен и поздравления за куража!

# 149
  • На брега на реката
Мили момичета, преди два часа станах баба, на прекрасна госпожица с името Теа!
Да ни е жива и здрава и да има дълъг и щастлив живот, обградена от любящи хора, а милата ми снахичка, бързичко да се възстанови! Heart
Много се вълнувам, защото никой не знаеше! Искали са, да е изненада!

Общи условия

Активация на акаунт