Какви пюрета използвате най-често?

• 2 626
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
Вече не ядем пюрета, но преди залагах най-вече на Хип Peace

# 31
  • София
Предимно и основно Ганчев! Peace

# 32
Страех сме да правя домашни пюрета, които замразявах.
Докато бяхме на море (1 месец) яде само Ганчев, Ам-ам и каши в буркан на Хаме.
Сега сме на детска кухня.

# 33
# 34
Първите месеци само Хип, сега предимно Сънвал (но много трудно се намират Twisted Evil)

# 35
Аз отговорих Хип, обаче всъщност използвам само плодовите на Хип, защото само в тях няма захар, а зеленчукови и месно-зеленчукови тя яде само на Ганчев. Пробвахме всички възможни марки, но детето това яде. Това не е лошо за дневния бюджет от друга страна. Аз се отказах да готвя пюрета след като ми отказа един сок от морков, опитах го, а той лютеше. Тогава се замислих, че изобщо не е ясно какви зеленчуци и плодове се продават и предпочетох да купувам сокове и пюрета имащи вкуса на съответния плод или зеленчук.

# 36
Зеленчукови така и не прояде готови ( давала  съм на Хип), така че правя домашни, а плодови - Хаме, Хип, Ам-ам и днес ще пробваме Nestle Alete. Какво ви е мнението за тях?

# 37
Преминах изцяло на Семпер-невероятно вкусни са ястията им Peace!

# 38
Зеленчукови и месни - домашни, понякога му купувам Гербер, други не иска
Плодови - Хаме

# 39
Semper и Hipp.

# 40
  • Велико Търново
Аз,сега захранвам със зеленчуковите на Хип,но Божа не е очарована от вкуса им.Мисля да пробвам всичко,което се предлага на пазара и тя сама ще си избере! Peace

# 41
За момента сме на HIPP, но на каката съм давала SEMPER, GERBER и много ги харесваше.

# 42
Моето слънчице не поема нищо друго освен на Ганчев и то само спанак яхния. Даже от две седмици сме на млечна кухня и направо война водим да хапне малко от пюрето. Събота и неделя за него е празник, защото му давам от любимото.

# 43
  • Варна
Ганчев

# 44
Хип че имат най - богат асортимент!
Peace

Общи условия

Активация на акаунт