Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 70 483
  • 870
  •   1
Отговори
# 390
Свържете се с "Доставки от Англия", те ще ви ориентират както за цена на доставката, така и за дължимите такси, за да си направите сметката Simple Smile

# 391
Поръчвам с превозвач, този, който аз ползвам, дължа 4.99 лв на килограм.

В pramworld има дори още по-добри промоции, но нямам възможност сега да дам линк.

# 392
Благодаря ви за отговорите.Изпратих запитване към един превозвач за повече информация.

# 393
Здравейте, очаквам първо бебче Май месец ии това с избирането на количка наистина излезе най-сложното нещо… 😂

Скрит текст:
Моля за помощ, мнение за тези колички поне малко да ми се наклонят везните 😁

https://baby.galix.bg/anex-bebeshka-kolichka-2v1-e-type-soul-31556   тази се намира в някои сайтове и по-евтино

https://baby.galix.bg/bexa-bebeshka-kolichka-2v1-air-cvyat-pink-12659

https://bebino-bg.com/product/20054/bebeshka-kolichka-tutis-uno- … v1-143-menta.html

https://bebino-bg.com/product/3994/bebetto-luca-pro-eko-kozha-c- … lichka-2-v-1.html

Благодаря предварително 🤗
Ася, за 1000 лева няма да си купя нито една от тези. Имаш бюджет за качествена количка. Разгледай сайтове в чужбина. Това е като да имаш пари за мерцедес, а да търсиш москвич.

# 394
Здравейте, очаквам първо бебче Май месец ии това с избирането на количка наистина излезе най-сложното нещо… 😂

Скрит текст:
Моля за помощ, мнение за тези колички поне малко да ми се наклонят везните 😁

https://baby.galix.bg/anex-bebeshka-kolichka-2v1-e-type-soul-31556   тази се намира в някои сайтове и по-евтино

https://baby.galix.bg/bexa-bebeshka-kolichka-2v1-air-cvyat-pink-12659

https://bebino-bg.com/product/20054/bebeshka-kolichka-tutis-uno- … v1-143-menta.html

https://bebino-bg.com/product/3994/bebetto-luca-pro-eko-kozha-c- … lichka-2-v-1.html

Благодаря предварително 🤗
Ася, за 1000 лева няма да си купя нито една от тези. Имаш бюджет за качествена количка. Разгледай сайтове в чужбина. Това е като да имаш пари за мерцедес, а да търсиш москвич.

Такъв тип модели ми харесват, като след това съм прегледала и подробно характеристиките им и също и тежест, като от този тип модели съм се спряла на възможно най-леките. За това писах за мение, ако има някоя мама от личен опит да сподели какви са + и - на някой от тези модели.
Тези, за които масово се пише в темата все едно в България са някаква заложена мода, не ми харесват като модели изобщо.. за качество не коментирам нищо, защото нямам сблъсък и не знам, но като визия не ми харесват и честно кзано няма да взема количка, която да не ми хресва на визия, понеже, защото се води, че била видеща марка.. но от доста коментари останах с впечатление за сайбекс, че повече е май на име и модерна да се използва масово, но и не кой знае какво по характеристика сравнение с другите

# 395
  • Anywhere
Ася и аз съм на същото мнение. Преди всичко трябва да си харесваш количката. И да е удобна за твоя начин на живот. Ако имаш голяма кола, добър достъп до жилището и теглото не е водещото, количките които си избрала да чудесни! Бих препоръчала да видиш и два други модела на Bebetto, които аз лично намирам по-добри от Лука. Bebetto Flavio и Bebetto Nittelo.
От показаните от теб Тутис Уно + ми допада най-много, но не съм го виждала на живо!

# 396
И аз мисля, че първо трябва да харесаш количката, но и цената и още 1000 фактора са от значение. Примерно аз също много харесвах Peg Perego Book 3в1, обаче 1700лв ми се сториха прекалено и си взех Balios s за двойно по-ниска цена. Да, Сайбекс е вече много масова, но отговаряше напълно на моите критерии и си я взех тогава. Не мисля, че е мода, просто големите гуми подхождат на нашите разбити улици и тн. Ако живеех във Виена, щях да си взема най-бюджетната количка която намеря и нямаше да ми пука. За съжаление, тук всяка бъдеща майка съобразява 1000 фактора при избор на количка и тогава купува.

# 397
Именно и аз гледам всичко по количката и гумите да са големи точно, защото навсякъде прочетох, че са най-добри за екстремни терени. От тези, които съм посочила нито една не е с по-малки гуми от сайбекс, може би Анекс е една идея по-малки, но не съм се зачитала подробно за диаметъра на гумите на всяка една, но на пръв поглед по снимките така ми изглежджат. За тегло не ме бърка толкова, стремя се само да не е повече от 13 кг, че тези нагоре вече са си танкове 😂 Скоро ще посетя и магазините да ги разгледам на живо ии да видя с коя ще си пасна най-добре.

# 398
А дали сте пробвали тези колички? И аз гледах много онлайн, исках icandy или Mamas&Papas, ноо като дойде момента да ги видя и повозя мнението ми се промени тотално. Най-важното е все пак да е маневрена и лесно да се уплавлявате. Анекс на мен ми беше изключително дървена и тежка, та дори и за мъжа ми беше неудобна. Много е важно все пак и колко сте висока.

Моят съвет е да минете през няколко магазина, да тествате и тогава да се спрете на модели. В последствие онлайн може да си харесате друг цвят или да намерите по-добра цена. Бих казала, че на място в няколко магазина получих страхотни съвети от консултантите и не бяха тип да ми пробутат нещо по-скъпо, а наистина спрямо моята структура да ме посъветват.

# 399
А дали сте пробвали тези колички? И аз гледах много онлайн, исках icandy или Mamas&Papas, ноо като дойде момента да ги видя и повозя мнението ми се промени тотално. Най-важното е все пак да е маневрена и лесно да се уплавлявате. Анекс на мен ми беше изключително дървена и тежка, та дори и за мъжа ми беше неудобна. Много е важно все пак и колко сте висока.

Моят съвет е да минете през няколко магазина, да тествате и тогава да се спрете на модели. В последствие онлайн може да си харесате друг цвят или да намерите по-добра цена. Бих казала, че на място в няколко магазина получих страхотни съвети от консултантите и не бяха тип да ми пробутат нещо по-скъпо, а наистина спрямо моята структура да ме посъветват.

Разбира се, ще се пробва задължително, няма как без проба, даже ако ми позволят и в колата да я накамаря за проба дали влиза и това ще пробвам 😁.
Като цяло от тук исках да събера първоначални мения и евентуално личен опит, ако някой се е сблъсквал с някой от моделите.
За Анекс много я харесвам като визия от преди 2 години още я мярнах случайно на реклама и се влюбих във визията, но много ѝ завишиха цената в последно време и това ме отказва от нея, преди по спомен мисля беше 1300-1400 лв.

# 400
да, мн. важно е да се пипнат колички в някой магазин

# 401
Здравейте, mutsy nexo има ли напълно легнало положение?
В търсене съм на лятна количка за бебе което март месец прави 6 месеца и искам да сменя сегашната ни комбинирана.Преди време обиолих в магазините и нищо не можах да харесам за лятна.
На мутцито помня, че като недостатък отбелязах, че няма прозорче за наблюдение за бебето...Но не мога да се ориентирам има ли пълно легнало, защото държа да има.
Изискванията освен това са ми да има по-големи гуми, да е проходима и да има дълбок сенник.От обикаляне по магазините само се обърках още повече, защото се оказа, че това което бях харесала в нета на други марки на живо не ми харесва:grinning:Дори при заложен бюджет от около 1000 лева не открих нещо което да ме спечели и се замислям за Nexo.Чакам да го пуснат на промоция, за да преживея по-лесно нещат които не ми харесват:joy:

# 402
И аз не мога и не мога на харесам лятна количка :/ хем нямам бюджет, просто искам да ми е удобна като летния кош на Приам, ама по-компактна. Даже не ми е важно да лека. Изискванията са ми:
- компактно сгъване тип книга
- пълно легнало положение, НЕ с колани
- да може да гледа в двете посоки
- големи гуми и проходима
- проветрив, незапарващ текстил и дълбок сенник
- удобна за високо, едро дете
- да не е черна

Само Bugaboo bee донякъде ми харесва сякаш…

# 403
Муци Нексо има легнало положение. Е, не е 180°, но има. Отделно, на сгъвката между облегалката и седалката, от двете страни, в едни поцепи, има коланчета с тик так копчета, които позволяват още да се изправи легналото положение. Не намирам подходяща снимка в нета, за да покажа, но ако я видите на живо, или ако някоя майка я има под ръка сега, може да снима и да покаже. Намират се от външната страна.

# 404
Здравейте!
Аз съм се насочила към Мутси, тъй като като купувах количка преди 10год. супер много ми харесаха, но бяха над възможностите ни тогава. Сега също не са евтини, но някои модели са намалени и стават ОК. Най-важното за мен е да е съвместима със столче Атон на Сайбекс, а тази я проучих, че е. Имали сме лятна на сайбекс, но сегашните им комбинирани нещо не ми хващат окото. Важно е да е на 4 гуми, сравнително големи, маневрена, приятна материя, прозорче на сенника. Другите неща като килограми и начин на сгъване не са ми топ приоритет. И да е около 1000лв, може и малко над, но до 1200 да кажем.
Преди 10г я бях гледала на живо и много ми хареса тогава. Но искам да я видя и сега. Знаете ли къде в Пловдив могат да се видят? Намирам ги само в онлайн магазини.

Общи условия

Активация на акаунт