Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 70 426
  • 870
  •   1
Отговори
# 495
Минавам да ударя едно рамо на Вистата и да ви подсетя за Bugaboo lynx.

# 496
Здравейте момичета от известно време следя темата, но не съм писала до сега. Тази година очакваме първото си дете, термин 01.06 и от сега започнах да се оглеждам за колички. Изборът е много труден. Може ли да ми помогнете с предложения. Бюджета ни е около 1000 лв.,ако може да е 3в1 или кошчето за кола да се купи отделно,но пак в рамките на бюджета. Аз съм 160см. и искам сравнително лека количка,няма да я качвам по стълби живеем в къща. Може ли да ми препоръчате няколко модела, изпитани от Вас.
Ще ходим да разглеждаме, но някъде към средатата на м.Март. Благодаря предварително 😊

# 497
Здравейте! Прегледах темите назан, но се чудех коя лятна количка бихте препоръчали за нашите пътища/паркове? Гледам Макларън, Бейбизен и др, но не мога да се ориентирам коя е наистина добра и кой модел ще върши работа. Някой с препоръки?

# 498
Здравейте момичета от известно време следя темата, но не съм писала до сега. Тази година очакваме първото си дете, термин 01.06 и от сега започнах да се оглеждам за колички. Изборът е много труден. Може ли да ми помогнете с предложения. Бюджета ни е около 1000 лв.,ако може да е 3в1 или кошчето за кола да се купи отделно,но пак в рамките на бюджета. Аз съм 160см. и искам сравнително лека количка,няма да я качвам по стълби живеем в къща. Може ли да ми препоръчате няколко модела, изпитани от Вас.
Ще ходим да разглеждаме, но някъде към средатата на м.Март. Благодаря предварително 😊

Съвет - почакайте и промоциите по Великден/ април месец. На нас миналата година ни се роди детенце юни месец и съжалих, че избързах и изпуснах промоциите.

Иначе в този ценови диапазон може би най-често купувани  са Cybex-ите вижте rayatoys, пускат сериозни намаления често. Ако искате нещо по-весело като десен - Cosatto пак е добра опция.

По-добре столчето да не ви е комплект с количката, не са особено безопасни - и тук съвет, гледайте столчета, които са модулни - т.е. взимате едно столче до около 1 година с една база, и после същата база може да я ползвате със следващия размер столче (примерно BeSafe Izi go modular или на Britax Roemer има такива). Тук си зависи и от бюджета разбира се, но определено имате време да дебнете отстъпки по празниците, та не бързайте Simple Smile

# 499
Здравейте! Прегледах темите назан, но се чудех коя лятна количка бихте препоръчали за нашите пътища/паркове? Гледам Макларън, Бейбизен и др, но не мога да се ориентирам коя е наистина добра и кой модел ще върши работа. Някой с препоръки?
Аз съм с Макларън Quest Arch и за сега съм много доволна.  Лека е, маневрена, сгъва се до нормални размери.
Багажника не е много голям, но е достатъчен. Сенника е дълбок,  прибира се с цип. Има напълно легнало положение. 
Гумите са малки  и си мислех, че ще е проблем, но бях приятно изненадана.  Минавам лесно по тротоари и през дупки.
Единственото, което не ми харесва е, че спирачката е на такова място, че като слизаш или се качваш по стълбища се закача.

# 500
Здравейте, някой може ли да сподели впечатления от Cybex Melio?

# 501
Здравейте, мами!
Включвам се, за да споделя, че в Хиполенд в момента има акция на колички и ние например се сдобихме с Mutsy Evo на -25%.
Сполучливи покупки на всички, но най-вече здрави и щастливи бебенца! Heart

# 502
Здравейте, малко извън темата, но ако някой успее да помогне ще се радвам😊
Знаете дали могат да се сменят гуми на cybex balios s и ако да къде мога да намеря? Най-вече имам желание за смяна на предните, че бута вече второ дете и са леко поизносени🙄

# 503
И аз ги търся и преди време питах същото, но нямаше резултат. Предполагам, че в Рая тайс ще имат вариант, понеже на моя приятелка и смениха по гаранция на втората седмица захващащия механизъм с гумата (не знам как се казва). Понеже не ми е спешно не съм се обаждала да ги питам, но като краен вариант ще ми е директно да пиша имейл на cybex. Знам от личен опит, че отговарят на запитвания.Надяван се да съм била полезна, поне малко и бих се радвала да споделите, ако откриете. Simple Smile
Знаете дали могат да се сменят гуми на cybex balios s и ако да къде мога да намеря? Най-вече имам желание за смяна на предните, че бута вече второ дете и са леко поизносени🙄

# 504
И аз ги търся и преди време питах същото, но нямаше резултат. Предполагам, че в Рая тайс ще имат вариант, понеже на моя приятелка и смениха по гаранция на втората седмица захващащия механизъм с гумата (не знам как се казва). Понеже не ми е спешно не съм се обаждала да ги питам, но като краен вариант ще ми е директно да пиша имейл на cybex. Знам от личен опит, че отговарят на запитвания.Надяван се да съм била полезна, поне малко и бих се радвала да споделите, ако откриете. Simple Smile
Благодаря за инфото, аз също не съм седнала да търся сериозно, ако намеря ще ви кажа, ще се радвам и вие да споделите, ако намерите.

# 505
Ето тук има възможност да се поръчат предни гуми и задни гуми. Това намерих на първо четене, не съм поръчвала,тъй като моята е друг модел.

# 506
Здравейте, да попитам за мнение за cbx pram? Води се мисля по-ниския клас на Cybex.

# 507
Ето тук има възможност да се поръчат предни гуми и задни гуми. Това намерих на първо четене, не съм поръчвала,тъй като моята е друг модел.
Благодаря, виждам, че е с доставка само за Щатите, което ме устройва като краен вариант за след няколко месеца,тъй като има кой да ми ги донесе😀 до тогава ще търся нещо в Европа. А имате ли идея в магазините, в които продават Сайбекс как седи въпроса. За други модели колички знам, че има консумативи, за полските конкретно..

# 508
Благодаря, виждам, че е с доставка само за Щатите, което ме устройва като краен вариант за след няколко месеца,тъй като има кой да ми ги донесе😀 до тогава ще търся нещо в Европа. А имате ли идея в магазините, в които продават Сайбекс как седи въпроса. За други модели колички знам, че има консумативи, за полските конкретно..
Предполагам, че и в магазините, които се водят представители на марката трябва да има възможност за поръчка на резервни части. Иначе от сайта по-горе може да се избере регион - Германия или Англия, ако ви устройва с превозвач. Нямат линкове като американския, но ако им изпратите запитване трябва да имат нужните части, все пак марката е немска.

# 509
  • София
Най-добре попитайте в Рая тойс. Те са официалния вносител в България и би трябвало да могат да ви поръчат.

Общи условия

Активация на акаунт