Любители на кучета - 123

• 23 730
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив

Хибискус ,какво имате предвид" под драмата схраната",да не сте загубили куче от преобръщане на стомаха ?

О, да не дава Господ, имах предвид, че прасенцата се угояват най-добре като са две. Тара имаше претенции към гранулите докато не доведохме Кая, сега ако ще сух хляб да и сложа ще го изяде, да не се мине и да го дадем на Кая.
Извинявай!
Усетих се какво имаш предвид за второ куче, ама малко късно.Имотиконата ме заблуди че е нещо тъжно.

# 556
  • о`майна лунна нощ е
Жаклин, следи за промяна в поведението. Омърлушване, отказ от вода, отказ да играе, прояви на страх, треперене от нищото, и изходния материал. Разводни ли се положението, има ли жилки кръв, слуз, системно повръщане ... това тичайте на лекар.
Ако прави бели и минира из вас на купчинки и локви, е каприз работата. Но гладът го побеждава.

# 557
  • Пловдив
С какво го обезпаразитиха вътрешно? Ако има и пирантел помоат в хапчето може да се разстроят червата за ден-два и то ако няма вътрешни паразити(но без слуз или кръв в акото).Ако има може да е за повече 2-3 дни ,докато излязат умрелите гадове. Дайте си му вечерта гранулите и не му давайте друго. Някакви награди,пресовани кокали,солетки давали ли сте?

# 558
  • Sofia
Sivi,стискам палци за голямото момче Heart

Като гледам новите попълнения и ми се иска и аз да си взема бебе куче,но като се сетя първите 4-5 месеца в нас как бяха ....

Ей я лиглата. Значи в нас 15 минути вече седи на "Не ядеш" и гледа зрънчото,ама вън като е пусната хич не ме признава. С големите очи и гълта без да дъвче,пък после да й се карам колкото искам Rolling Eyes

# 559
  • под тепетата
Лютиче, дано проработи и утре античорапената терапия!
wild poppy, мисля, че разбрах грешката. Ми само предните лапи бяха обути на Вълчан Wink
Прекрасна Кайра!
JACKLIN, не помня дали каза имате ли всички ваксини за възрастта в паспорта? Нали знаеш, че трябва и в общината да го регистрираш?
Марги, не мъчи дЯтиту и му дай зрънчото, моляяяя!

# 560
Не иска да яде, не съм давала лакомства днес, вода пие малко. Не знам какво му става души храната и не яде. Не е пишкал от 15,30 часа.
Изведох стои само. Ще опитам пак след малко.
Не знам какво да правя. Опитах да накисна сега малко гранулата, така прочетох - пак не.
Какво му има

# 561
  • под тепетата
Игрив ли е? Може ли да е изял нещо - чорап, накъсана играчка? Имаш ли ветеринар под ръка да му звъннеш?

# 562
Нали каза, че сутринта е повърнал малко. Ако не му е ок на стомахчето или е прехранен, е нормално да няма апетит. Как му е изпражнението?

# 563
  • Пловдив
Нали е ял досега тези гранули,сухи.Не му ги кисни. Дано не е нещо сериозно и само да е прехранен както е писала wild poppy, или да прави фасони за нещо различно от
гранулите.
Сигурни ли сте ,че има всички ваксини и откъде е взето кученцето? Какво му дадоха за вътрешно обезпаразитяване вчера?

# 564
С всички ваксини е да, Дронтал 1/4 дадох сутринта, сега бяхме на разходка, играе, лае, плашеше една топка:) Ака едно ако само? Твърдо, хубаво, пишка малко.
Не е налапал нищо, не е бил без надзор. Чеше се на мястото на чипа.
Ще го наблюдавам нощес и утре, ако не яде пак ще идем на лекар.
Ял е само тази храна, да.
През ноща какво ли ме чака, като не е ял, ще видим.

# 565
  • под тепетата
Щом няма разстройство, не повръща и играе, значи утре трябва да се събуди гладен красавецът!

# 566
  • Пловдив
bilqna_69
Ще познае Blush
Като информация,в Дронтал има пирантел,но щом е твърдо на изхода на втория ден не е от него,то и от него няма да загуби апетит,ще си яде. Утре ще прояде,ако сега не е ял на вечерното хранене,не му давайте повече. Проверете и грамажа да не му давате повече .На опаковката е дневната дажба.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 22:05 от whitefang

# 567
  • под тепетата
Ми дано! Жаклинчето е прясна кучешка мама и разбирам притесненията ѝ.

# 568
Маргаритка, много жално гледа кучинката. Дай й го вече това зрънчо!

Кайра е Heart

Наследък много нови кученца в темата!

Жаклин, всичко ще е наред. Щом човешки деца си отгледала, едно кучешко няма да ти се опре. Нашата също правеше фасони и само подушваше гранулите в началото и отиваше да се занимава с друго. Май към 3 дни изкара на избирателно хранене и после гонеше купичката из цялата стая Grinning
Перфектно разбирам притесненията ти. Аз страшно много треперех в началото. Даже все още сутрин като отворя очи и се ослушвам дали диша. Както с бебетата, така и с кучетата в някакъв момент развиваш инстинкти и започваш да разбираш от половин скимтене какво искат. Аз лично се успокоявам, че щом животинките могат да живеят на улицата с години, и при мен ще оцелеят. Не може да съм чак толкова зле Joy

# 569
  • Sofia
Тя Белята за ядене винаги гледа жално,а зрънчо ли е, очите й огромни. Даже в последно време почна и да пее до масата.
Отпуснах я последният месец в дисциплината,че и работа и учене с децата,та нещо времето не стига за нищо. А тя взе че го удари съвсем през просото,ако мине номера да не чуе мине Grinning
С малката са на един ъкъл и все в пакости тея дни,че детето болно и в нас.
Работя си аз вчера,те се затишили в детската. Отивам,а кучето легнало дъвче една топка за тенис,щерката намерила книжка със стикери на Пес патрул и го облепила като елха,че даже и гордо ми обяснява "Виж,Бела е Пес патрул" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт