Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 768
  • 913
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
От както съм родила също се гримирам като излизам навън. Сами си гледаме детето...за 14 месеца не е спал при нас 2 или 3 пъти.
На рожден ден, нова година включително е с нас. Никога не е бил оправдание да не изглеждам добре. Ако сме двамата с таткото и ток съм слагала.
Единствено на ясла като го карам, съм без грим, защото още не съм се върнала на работа и реално го оставям и се връщам в нас.
Хм, една жена да изглежда добре, задължително условие е да е с грим и на ток ли!?!?
Нямам малки деца, не ползвам декоративна козметика и не ходя на ток и  смятам че изглеждам добре.
Лично моите критерии една жена да изглежда добре са съвсем други....

# 571
medissa, маратонките ще стоят добре с палтото, но тия палта като са от изкуствена материя спарват и не ми е добре като усещане.
Такива маратонки нося с дълъг бял пухен елек, дълга тъмна пухенка, елегантно цветно палто с двуредно закопчаване.

# 572
Medissa, маратонките сега ги носят с всичко. Ако на теб ти харесва, можеш и с вълнено камел цвят палто да ги носиш. Показаното от теб много харесвам, но съм като мечка като пробвам.
Скрит текст:
Това палто демоде ли е според вас?

# 573
Класическо е.

# 574
  • В полите на Пирин планина
Според мен палтото не е демоде. Супер си е, Алиена.

# 575
Мен яката ме притеснява. Палтото е българско, купувано преди 7-8 години, но е много качествено и 100% вълна. Няма завалване, не е мръднало, а и топли доста добре. Писнало ми е, но сегашните нещо изобщо не ми допадат като съотношение цена - качество.

# 576
Яката ти е най- малкият проблем 🙂
За черно класическо палто бих изкупила половин магазин с шалове - различни по вид и стил, за всеки ден според настроението например😉

# 577
Ако то харесва палтото и ти седи добре носи си го.

# 578
  • Някъде там
Поръчах си това сивичкото от страдивариус.
Замислих се обаче, че съм ниска 156-157 см , дали няма да ми дойде с дължина на халат Grinning

# 579
Моля за съвет вие кое палто бихте взели за показаните по-горе от мен маратонки. Ще пусна пак снимка и на тяхбза по-лесна съпоставка.

1.

2.

3.

5
4.

5.

# 580
Първото е точно като халат, според мен.

# 581
Алиена,
Коланът или по-скоро катарамата му има ли как да се махнат?

Палто и маратонки рядко е комбинация, която стои добре и много зависи именно какво е палтото и какви са “маратонките”.

medissa,
Труден избор, нито едно не изглежда добре, според мен.

# 582
Цветово си подхожда с всички палта. Вече кое палто от всичките ще ти седи най- добре няма как да знаем.
Аз съм свикнала на такава гледка палто и маратонки и даже ми харесва.

# 583
И на мен ми харесва ,също и нося палто с маратонки .Моите са теди беър и едно семпло леко вталено палто и си отиват с всичко което имам.

# 584
Палто с маратонки вече е класика около мен, но аз лично предпочитам да не са толкова matchy-matchy / "прекалено добре" съчетани по цвят. Навява ми спомени за едни години, когато ТРЯБВАШЕ всичко да е съчетано. Разбира се, ако се гони монохромна визия това е друг въпрос! А какво палто ще се избере пак би трябвало да се съобрази най-вече със собствената фигура и стил.

https://modersvp.com/best-coats-fall-winter-2021-from-the-runway-coat-trends/

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 17:20 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт