Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 803
  • 913
  •   1
Отговори
# 735
Пухът топло, когато е повечко, т е якето е по- обемно и дебело. Взех си на Мотиви такова и не ми топли изобщо, но пък имам доста дебело на The North face и е добре за студ.
Иначе е много сладко, честито!

# 736
malika$,
Още един вариант, ако такива се търсят:

Има такива почти навсякъде.

# 737
Пинк, много добре стои!
Аз не харесвам дълги, но това е много добре.

# 738
Момичета, страхотни сте!
След още едно детайлно търсене, вече намерих и поръчах:

# 739
  • Някъде там
За мен ниско е под 160 см.
И ме е яд, защото много си харесах това палто
Споделих го няколко страници по назад. Поръчах го, но от магазина потвърдиха, че ще ми е дълго, голямо и няма размери, размера е универсален Cry.
С подобен десен в тази цветова гама открих една връхна риза
Поне за нея знам, че няма да ми е дълга Simple Smile
Иска ми се да съм поне 165 см.
Всичко скъсявам, даже и от сериите за ниски като взема се налага корекция.

# 740
Pink dress, супер ти стои якето! Моля те пиши дали топли!
Аз съм миньон и най-редовно си купувам детски дрехи 154-164 см Joy

# 741
  • Някъде там
Pink dress, супер ти стои якето! Моля те пиши дали топли!
Аз съм миньон и най-редовно си купувам детски дрехи 154-164 см Joy
Турдно ще вляза в детските заради килограмите ми.
156 см и тежа 52 кг Blush.

# 742
Искрица, аз съм 55-57 кг. В панталоните не влизам обикновено, но с горни дрехи нямам проблеми. Всичките ми спортни дрехи са от сина ми. Тъкмо бюстът ми изпъква на момчешките суичери и якета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 743
Здравейте, тъй като не намерих актуална тема за бижута (има една позабравена), се насочвам към вас, защото имам нужда от помощ при намирането на верижки от жълто или розово злато с оплетка тип фина верига или другия вариант - верижка/колие с фини елементи (например камъчета) или такава от 2-3 реда:

Скрит текст:

Здравей,
имам същата като първата, на Thomas Sabo е:
https://www.thomassabo.com/INT/en/pd/charm-necklace/X0254-413-39-VG.html

# 744
Благодаря, Mimi, Mateah, Pepa, zigizagi!
zigizagi, още утре ще го облека, че го дават студ голям и ще споделя впечатленията си.
То и сега излязох на терасата, че градусите са около нулата, облечена с тениска с къс ръкав, жилетка-халат тип като тази и пухенката. Ами усетих една приятна топлина на гърба ми Grinning
Отивам да го постна в темата за нови модни придобивки.

# 745
  • София
ПП Аз бих се радвала да имам още два сантиметра, 168 съм. Relaxed
Аз съм 170, но цял живот съм си мечтала да стане чудо и да се превърна в 175 / 177 / 181 см  същество Simple Smile
Аз съм 177, но не е чак толкова хубаво.
Цял живот все нещо ти е късо - я ръкав, я крачол, я мъж  Wink

# 746
  • София
Благодаря за мненията за златните колиета, вече си купих от бижутерия Elite Precious Simple Smile

По темата за височината - и аз съм джобен размер (160 и 53 кг), редовно си купувам юношески суичери и тениски (размер 158-164, даже 170 за вталените модели, за да не ми опъват на бюста).

# 747
И аз съм от ниските - 158см/48кг, но не искам и милиметър по-висока да съм. 😀😀😀

За дрехите е малко неудобно, защото всички рокли/поли минават през шивач. Но и да не бях толкова ниска, така шият дрехите сега, че в талията всичко ми е огромно и пак са за шивач.

# 748
  • Street of Dreams
Мисля, че при нисичките момичета също е важно дрехите да са по-прибрани. Колкото и да са хубави карираните шарки, има опасност да те правят квадратна.

# 749
Добре, явно аз спирам да се числя към ниските девойки с моите “снажни” 170. Joy (винаги съм искала да съм поне 175 и затова в моите си очи изглеждам ниска. Понеже гледам, че и кг се коментират - моите са 50-51).
Имам сходен проблем като този на Anastasiya.glam за талията. Купих наскоро едни панталонки, ами зверски са широки около талията и чак грозно стои. За съжаление няма по-малък размер и сега се чудя какво да ги правя.
А относно колиетата - нещо подобно май в Under the sun бях гледала. Wink

Общи условия

Активация на акаунт