Модни консултации (Ноември, 2021) - 61

• 70 833
  • 913
  •   1
Отговори
# 405
Мисля , че с черно боди поло,  но такова изрязано без ръкав и без рамене би стояло най в  стила на роклята  и ще я носиш без притеснения и без нужда от корекции .

# 406
Много благодаря, дами. Много хубави идеи Hug Има и друг проблем - самото деколте увисва при движение напред заради твърдия шев. Днес ще се прибера късно и няма да успея да снимам, но утре. Много специфичен проблем е и затова никой не иска да я оправя.

# 407
Ако има време връщай я. Роклята не ти прави никаква услуга, освен че те прави още по- слаба.

# 408
Обичам да преправям дрехи. Обожавам. Понякога някоя дреха ме чака месеци, докато ме осени идеята какво точно трябва и искам да ѝ променя. А понякога и самата форма на тялото изисква лека корекция.
Лилу, роклята е страхотна. Това, че има силиконова лента не е никакъв проблем. Решението за мен в този случай е на деколтето от вътрешната страна да се обточи с тънък ластик, който да замени силиконовата лента, която е няколко идеи по- хлабава. Ластикът според това как искаш да я чувстваш роклята може да бъде по- стегнат или по- хлабав. В никакъв случай няма да окаже влияние на външния вид, защото няма да има набор. Роклята е много красива и нито боди, нито презрамки ще я направят център на внимание.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 16:33 от mariat

# 409
  • Street of Dreams
Райета та на роклята трябва да останат точно така, затова в никакъв случай не трябва да се реже. Мисля че и ластик ще я набере, ако е много широка, така че не.

Заложи на нещо отдолу, което може да бъде видяно, нещо като бюстие без презрамки.

Или я носи на голо 😆

# 410
Роклята в горния край е направо като недовършена, на фона на тия ръкави дето се разширяват като фунии.
Има нещо тотално сбъркано в роклята.

# 411
Роклята не е сбъркана, а екстравагантна Simple Smile
ръкавите са веднъж измислени, като я видях се сетих за Мадам Вивиан Уестууд
Харесва ми много, не бих я рязала/пипала, за да не я разваля

# 412
Въпрос на виждане и вкус. Според мен е далеч от екстравагантност. Просто типичната бг мода. Но офенс.

# 413
Роклята е много хубава. Такива деколтета са ми любими (ако не се нагърчват ис търчат)
По принцип много обичам да преправям дрехи,но нещо нямам муза напоследък.
Преди години,още,докато пробвам дрехата в магазин и вече я виждах преправена. Освен това изключително много мразех да видя някой със същото,като мен. А дължините абсолзтно винаги ги режех.Сега също имам дрехи с идеи за поправка,ама чакам муза..

# 414
Ли лу другото , което ми хрумна е да пробваш с едни двойно залепящи ленти - има тесни и широки дълги около 7-8 см, продават се в магазините за бельо .

# 415
Здравейте!
Искам да попитам от къде си взимате качествени боти/ ботуши естествена кожа? Благодаря !

# 416
Скоро имаше голямо намаление в Абаут ю. Също от обувки бг пазаруват доста хора.
Аз пазарувам главно от Амазон.като следя цените дълго..,докато видя желаната . Simple Smile Но аз никога нямам спешна нужда,затрупана съм с обувки.Като марки любими са ми Флай Лондон, Бугати,Камел актив, Кларкс...ии доста други..

# 417
Просто типичната бг мода.
Доста ме учуди, че в България са модерни, аз рядко идвам и живея от двайсет години другаде, но виждам съвсем друга мода по улиците на Пловдив. Сайтове с неопренови рокли, ако се сетиш да препоръчаш, ще се радвам Hug

Благодаря за идеите! Ще се опитам на всяка цена да я вкарам в ред и ще се похваля, ако намеря по-кадърна и смела шивачка. Flowers Hibiscus

# 418
Пишеш в Гугъл neoprene dress или scuba dress и ти излизат каквото искаш Simple Smile.

# 419
А, поръчвала съм от али баба, уиш и сие, всички са подарени. Иначе се радвам, ако мога български сайтове да подкрепям, особено малки бизнеси. Тази е италинска, но ето изпълнението куца. Ако не беше така, щях да я нося, де Blush

ПП Използвам момента да похваля Ateliani, от която майка ми и аз сме много доволни. Много интересно ателие, използват разкошни материи. Ако се сетите за други такива малки бутици с онлайн магазин, на мен ги пращайте. Като ще се поръчва в локдаун, да е поне у нас Hug

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 08:50 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт